Refrigerators & Freezers

Air Fresh Filter

Az Air Fresh Filter olyan rendszer, amely aktívan semlegesíti a hűtőszekrény belsejében lévő szagokat és kiszűri a baktériumokat. Ezt a funkciót főleg azok fogják értékelni, akik különösen érzékenyek a szagokra. Az e technológiával felszerelt hűtőben minden egyes kinyitáskor friss és üde levegőt érezhetsz.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/low-frost.jpg

Low Frost

A Low Frost egy speciális funkció, amely gyorsabb leolvasztást biztosít. Lényege abban rejlik, hogy a belső falakról eltereli a jegesedést, így az ételeket is védi a jéglerakódásoktól.

Fresh Sense

A Fresh Sense érzékelő a hűtőn belül és kívül is pontosan méri a körülményeket. Ez a beépített szenzor segít fenntartani az állandó hőmérsékletet a hűtőben, és hosszú ideig frissen tartja az ételeket.

Easy Lift

Az Easy Lift rendszer lehetővé teszi, hogy az üvegpolcokat és az ajtórekeszeket könnyen a kívánt magasságba állíthasd, így elegendő helyet biztosíthatsz pl. a magas palackok számára. Az Easy Lift üvegpolcok magassága akár 6 cm-rel is állítható anélkül, hogy ki kellene venned dolgokat a hűtőszekrényből.

Soft Close

A Soft Close olyan rendszer, amely automatikusan bezárja a hűtőszekrény ajtaját, ha a nyitási szög 20° vagy annál kisebb. Ennek köszönhetően nem történhet meg, hogy a hűtőajtó véletlenül nyitvamarad.

Touch Control

A Touch Control egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a hűtőszekrény hőmérsékletének egyszerű és kényelmes vezérlését, valamint az összes funkció aktiválását a kijelző érintőfelületének használatával.

Smart Diagnosis

A Smart Diagnosis egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrény a telefonodon keresztül adatokat küldjön az észlelt hibákról a szervizközpontba. A szükséges információkat rögzített hangformátumban küldi el, ami biztosítja a gyors és hatékony diagnosztikát. A Smart Diagnosis funkciót azonban csak akkor használd, ha a gyártó ügyfélszolgálatának munkatársai javasolják.

Air Flow

Az Air Flow egy olyan szellőztető rendszer, amely a hideg levegőt a hűtőszekrény hátsó részén található légcsatornán keresztül oszlatja el a teljes belső térben. Ennek köszönhetően stabilan marad a hőmérséklet és a hűtőszekrény minden egyes kinyitása után gyorsabban helyre is áll a már beállított hőmérsékletszint.

Multi Flow 360°

A Multi Flow 360° egy olyan rendszer, amely egyenletes hőmérsékletet tart a hűtőszekrényben. Az Air Flow technológia továbbfejlesztett változata, de a Multi Flow 360° még hatékonyabb a 14 szellőzőnyílásnak köszönhetően, amelyeken keresztül folyamatosan kiegyensúlyozza a készülékben a páratartalmat és a hőmérsékletet. Az Ion Air technológiával kombinálva a legegészségesebb környezetet teremti meg a hűtőszekrényben tárolt élelmiszerek számára. A negatív töltésű ionok folyamatosan szétszóródnak a hideg levegővel együtt, amely egyenletesen kering az élelmiszer körül a hűtőszekrény minden szintjén.

No Frost

A No Frost egy olyan fagymentesítő rendszer, amely keringeti a fagyasztóban a levegőt, így elosztja a hideget az egész térben. Ennek köszönhetően a páratartalom csökken a készüléken belül és megakadályozza az ételek, illetve a fagyasztó falainak jegesedését. A No Frost technológia egyidejűleg megakadályozza az ételek kiszáradását is a hűtőszekrényben. Így jön létre a tökéletes mikroklíma, amely pont megfelelő szintű párát és frissességet biztosít. A külön hűtési és légáramlási rendszernek köszönhetően az ételek hosszabb ideig frissek maradnak, ugyanakkor a kellemetlen szagok nem keverednek hűtőszekrényben.

Active Dual Cooling

Az Active Dual Cooling egy olyan speciális technológia, amely a No Frost-hoz hasonló elven működik. A különbség az, hogy még magasabb páratartalmat tart fenn, mint ami a hagyományos No Frost hűtőkre jellemző. Emellett ennek a rendszernek köszönhetően a belső hőmérséklet sokkal stabilabb, és az étel sokkal hosszabb ideig tárolható romlás nélkül.

Ion Air

Az Ion Air egy olyan technológia, amely az ionizáció természetes folyamatát szimulálja. Ez a szimuláció felfrissíti a készülék levegőjét, aminek köszönhetően biztosítja a legegészségesebb és legtermészetesebb klímát a hűtőszekrényben. A Multi Flow 360° keringetési technológiával ez a friss levegő eloszlik a belső térben. Az Ion Air három alapvető előnnyel rendelkezik – elpusztítja a hűtőben található baktériumok nagyrészét, meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát és frissességét és eltávolítja a hűtőszekrényben tárolt aromás élelmiszerek kellemetlen szagát.

Adapt Cool

Az Adapt Cool egy intelligens érzékelő rendszer, amely rögzíti a felhasználó szokásait, és ennek megfelelően állítja be a hűtőszekrény hőmérsékletét. Az eredmény állandó hőmérséklet, anélkül, hogy megemelkedne a gyakori ajtónyitások során. Az Adapt Cool segítségével optimális klímát érhetsz el a hűtőben.

Humidity Control

A Humidity Control egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a Frissen tartó rekesz páratartalmának manuális beállítását. A zöldségek így hosszabb ideig frissek és ropogósak maradnak, miközben megőrzik a bennük található vitaminokat is. Ezt a technológiát Vit Controlnak is nevezik.

ECO

Az ECO egy olyan program, amely lehetővé teszi a hűtőszekrény gazdaságos üzemmódban történő működését. A hűtőben 5 °C-ot, a fagyasztóban pedig -18 °C-ot állít be, így spórol a drága energiával.

Twin Cooling

A kettős hűtőkör, illetve párologtatórendszer külön-külön hűti le a hűtő- és fagyasztórészt.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klimaticka-trida-lednice-mrazaky-min.jpg

Climate Class

Climate classes (T, ST, N, SN) indicate the optimal outdoor temperature in which a freezer will operate. If the outdoor temperature is outside of the recommended range, the freezer's energy consumption increases, which may affect its performance. If a freezer is designated two or more climate classes, this means it will function throughout the whole temperature range. For example, a freezer designated SN-N-ST will operate in an ambient temperature of 10-38 °C.

Open Door Alarm

Open Door Alarm is a convenient feature that helps maintain the optimum temperature inside the refrigerator. If the doors are left open accidentally, for example during a party, the fridge will warn you. This feature contributes to more efficient air circulation and energy saving.

Accumulation Time

The accumulation time specifies how long a refrigerator will keep food refrigerated in the event of a power outage.

Crisper Box

Crisper Box is a drawer designed specifically for fruits and vegetables. It features a special corrugated surface that helps keep food fresh and crisp for longer.

30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info