Könyvtámaszok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Fém
(3)
Műanyag
(2)
Szín
Ezüst
(1)
Fekete
(4)
Kék
(2)
Fehér
(1)
Barna
(1)
Szűrés

A könyvtámasz gondoskodik arról, hogy az otthonodban vagy az irodádban az összes könyved rendezetten és tökéletesen egyenes sorban legyen elhelyezve. Válaszd az igényeidhez igazodó minőségi és formatervezett darabokat. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen paraméterek alapján választható ki az ideális könyvtámasz.

Tovább

Stílusos könyvtámasz a rendezett polcok érdekében

A könyvtámasz sokféle formát ölthet. A könyvespolcok diszkrét és praktikus részét képezi, vagy szokatlanul feldobja az egész belső teret. Rajtad áll, hogy milyen darabot keresel. Egy egyszerű könyvtámasz általában "L" alakban készül, a fekvő láb finoman alácsúszik az utolsó könyv alá, míg a rá merőleges fal biztosítja a szükséges támasztékot. A külső rész különböző stílusos kiegészítőkkel és figurákkal egészíthető ki.

i

Figyelj a csomagban található darabszámra. A könyvtámasz lehet csak egy, de hatékonyabb és praktikusabb megoldás, ha inkább egymáshoz illeszkedő párt vásárolsz.

Milyen anyagból készül a könyvtámasz?

Az, hogy milyen anyagból készülnek a könyvtámaszok, nem csak a megjelenésüket befolyásolhatja, hanem a tartósságukat, hosszú élettartamukat és azt is, hogy szilárdan és biztonságosan a helyükön tartják a könyveket. Nézd meg, milyen anyagokat használnak leggyakrabban a könyvtámaszok készítéséhez, és válaszd ki a kedvencedet.

Tartós és erős, ez a fém könyvtámasz

A fém könyvtámaszok nagyon tartósak, és szilárd támaszt nyújtanak a nehéz könyvek vagy gyűjtemények számára. Szilárd szerkezetük biztosítja, hogy évtizedekig kitartsanak a kopás jelei nélkül. A fém könyvtámaszok gyakran különféle felületkezeléssel, például polírozott króm, bronz vagy matt fekete színben kaphatók, amelyek kifinomult megjelenést kölcsönözhetnek bármilyen enteriőr számára. Ráadásul egy fém könyvtámasz nemcsak funkcionális, hanem természetesen dekoratív is lehet.

A műanyag könyvtámasz számtalan lehetőséget kínál

A műanyag könyvtámasz könnyű és könnyen mozgatható, így ideális a rugalmas elrendezéshez és beállításokhoz. Színek és minták széles választékában kapható, így egyaránt illik a gyerekszobákhoz és a modern, minimalista terekhez. Bár a műanyag könyvtámasz általában kedvezőbb árú, mégis elegendő támaszt nyújt a könnyebb könyvek és kisebb gyűjtemények számára. A műanyag könyvtámasz emellett könnyen tisztítható és karbantartható, így színei gyakori használat mellett is élénkek maradnak.


Könyvtámasz figurával

Könyvtámasz szöveggel

A könyvtámaszok között számos színválaszték közül választhatsz, beleértve a klasszikus fekete és fehér, valamint a feltűnőbb opciókat, mint például az ezüst vagy más színek. Ez a változatosság biztosítja, hogy olyan könyvtámasz mellett dönts, amely nemcsak a célját szolgálja, hanem esztétikailag is kiegészíti a helyiségét.

Egy dizájnos könyvtámasz megteszi a hatását

A kreatív minták és motívumok széles választéka, amelyet egy könyvtámasz kínálhat, megfelel a különböző ízléseknek és stílusoknak. Választhatsz játékos motívumokat, például macskákat és kutyákat, hogy egy kis szeszélyt adj a könyvespolcodnak, míg mások egyedi és modern megjelenést kínálnak. Vannak minimalista minták is, elegáns és visszafogott stílusban. Emellett művészi és tematikus lehetőségek, mint például a Harry Potter könyvtámasz is elérhető, amely irodalmi bájt visz bármely gyűjteménybe..


Játék könyvtámasz

Könyvtámasz Super Mario

Mekkora könyvtámasz lenne ideális a számodra?

Azt is mérlegeld, hogy milyen méretű lesz az általad választott könyvtámasz, hogy biztosan elférjen a polcodon, miközben hatékonyan megtámasztja az összes könyvedet. A könyvtámaszok magassága körülbelül 11 és 18,5 cm között mozog, míg a szélessége általában 10 és 26 cm között van. A mélység szintén fontos tényező, a méretek 7 és 15 cm között mozognak. A könyvtámaszok tehát különböző méretű és mennyiségű könyvek számára biztosítanak stabilitást.

Hogyan készíthető könyvtámasz?

A könyvtámasz készítése szórakoztató és praktikus barkácsprojekt lehet, amely lehetővé teszi, hogy a kialakítást a személyes stílusodhoz igazítsad. Akár fát, fémet vagy újrahasznosított anyagokat használsz, a házilag készített könyvtámasz egyszerre lehet funkcionális és dekoratív. Nézd meg az egyszerűsített útmutatót arról, hogyan készíthető el otthon a saját könyvtámasz.

  1. Szerezd be az anyagokat és a szerszámokat: szükséged lesz alapanyagra, például fára, fémre vagy vastag műanyagra, fűrészre, késre vagy más vágóeszközre, csiszolópapírra az anyag csiszolásához, ragasztóra és festékre vagy díszítésre a befejező simításhoz.
  2. Készítsd el az alapot és a támasztékot: vágj két darabot a választott anyagból, amelyek elég magasak és szélesek (lásd a méretparamétert) - az egyiket az alaphoz, a másikat pedig a függőleges támasztékhoz használd. Az alapnak valamivel nagyobbnak kell lennie, hogy elég stabil legyen.
  3. Csiszold le az éleket: csiszolópapírral simítsad el a vágott részek durva éleit, hogy tiszta és biztonságos felületet biztosíts.
  4. Illeszd össze az alkatrészeket: ragaszd az állványt derékszögben az alaphoz. Ügyelj arra, hogy az illesztés szilárd legyen, és hagyd, hogy a ragasztó teljesen megszáradjon.
  5. Díszítsed fel a kialakított könyvtámaszt: Miután a ragasztó megszáradt, festékkel lefestheted a könyvtámaszt, és ízlésed szerint díszítheted. Adj hozzá bármilyen befejező simítást vagy felületkezelést, például falakkot vagy más anyagok védőbevonatát.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Könyvtámasz - fekete kivitel, fém, mérete 15 × 13,2 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), 2 db. könyvtámasz a csomagban
több darab vásárlása esetén 1 080 Ft-tól

5 termék
VICTORIA, dróthálós, fekete, 2 db a csomagban - Könyvtámasz
Típusok
4,3 36×
VICTORIA, dróthálós, fekete, 2 db a csomagban
Könyvtámasz - fekete kivitel, fém, mérete 15 × 13,2 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), 2 db. könyvtámasz a csomagban
1 080 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VCT009a
5,0
PlayStation DualSense Controllers - könyvtámasz
Könyvtámasz - fekete, kék és fehér kivitel, Playstation motívum, műanyag, magassága 15 cm, 1 db. könyvtámasz a csomagban
4 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2114a
Super Mario - Mario és Luigi - könyvtámasz
Könyvtámasz - fekete, kék és barna kivitel, Super Mario motívum, műanyag, mérete 16 × 26 cm (Ma×Sz), 1 db. könyvtámasz a csomagban
5 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2114b
VICTORIA, dróthálós, ezüst, 2 db a csomagban - Könyvtámasz
Típusok
4,3 36×
VICTORIA, dróthálós, ezüst, 2 db a csomagban
Könyvtámasz - ezüst kivitel, fém, mérete 15 × 13,2 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), 2 db. könyvtámasz a csomagban
1 420 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 03.
Termékkód: VCT009b
Harry Potter - Roxfort Express - könyvtámasz
Könyvtámasz - fekete kivitel, Harry Potter motívum, fém, mérete 14 × 19 cm (Ma×Sz), 1 db. könyvtámasz a csomagban
47 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0578

Könyvtámaszok

A Könyvtámaszok kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó könyvtámaszok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább könyvtámaszok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb könyvtámaszok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: könyvtámaszok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ