SENCOR SRV 6485BK

Termékkatalógus
SENCOR SRV 6485BK
3,9 15 értékelés
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 26 W teljesítmény, mérete 7,5 × 32,5 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Változat
122 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENrbv28 Termékszám:  SENCOR SRV 6485BK robotický vysavač Gyártó honlapja:

SENCOR SRV 6485BK

A népszerű Sencor Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. Az összes felületre ideális megoldás. Padlótisztító funkciók felszívás, törlés és száraz tisztítás. Könnyedén eltávolítja még a háziállatok szőrét is. A felület amellett hogy tiszta, még baktériummentes is lesz, amelyek amellett, hogy gyorsan szaporodnak, még károsak is az emberek egészségére. A kiváló minőségű szűrésnek köszönhetően az allergiás családok is örömmel veszik majd. Nemcsak modern funkciókat kínál, hanem kiváló funkciókkal is megörvendeztet. Ha szükség van rá, kiüríti önmaga a tartályt, ha az megtelik. Az okos robotporszívó azután folytatja a takarítást, hogy önmagát feltöltötte, és képes kiüríteni a tartályt. Az okos porszívó lehetővé teszi az okos mobileszközhöz való csatlakozást, így házon kívül is lehet módosítani a beállításokat, vagy vezérelni magát a készüléket. Nem maradt le róla a hasznos giroszkópos navigáció. A giroszkópos navigáció lehetővé teszi a helyiség feltérképezését, így a porszívó a takarítást a lehető leghatékonyabb útvonalon végezheti el. A takarítás végén visszatér oda, ahonnan elindult.

Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...
Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...

A praktikus SENCOR SRV 6485BK robotporszívó fontosabb jellemzői

  • A neves Sencor robot porszívó minden felületen használható
  • Takarítás típusa: felszívás, törlés és száraz tisztítás
  • Könnyedén elbánik a háziállatok szőrével is, és baktériummentes tisztított területet hagy maga után
  • Allergiások számára kiváló választás
  • Remekül kihasználható a rajta lévő giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral készült, amely kapacitása 2600 mAh, és a feszültsége pedig 19 V
  • 5 óra szükséges ahhoz, hogy feltöltődjön teljesen és miután fel lett töltve 140 perc az üzemideje
  • A teljes kényelem érdekében a porszívó a tartály automatikus ürítési funkciójával rendelkezik egy zsák segítségével, melynek térfogata 3 l
  • A tartály ürítésének szükségességét a jelzőfény mutatja
  • Lehetőség van arra, hogy csak bizonyos helyiségeket porszívózzon fel a készülék
  • Vezérlés: készüléken, távirányítóval és mobil alkalmazással
  • Kompatibilis: Wi-Fi és Bluetooth
  • A hozzáadott speciális érzékelők megakadályozzák a lépcsőn való leesést, illetve a bútoroknak való nekiütközést
  • HEPA szűrő típusú szűrő került bele Minőségi
  • A lökhárító megakadályozza a bútorok sérülését
  • A szívóteljesítménye szabályozható, amit értékelni fogsz
  • 1,6 cm szintkülönbséget képes áthidalni
  • Annak érdekében, hogy tökéletesen kitakarítson, a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

A porszívó kitakarít, így neked jut időd másra is - ezt kínálja a neves Sencor készülék

Ez az okos robotporszívó és felmosó nemcsak porszívózik, hanem fel is mos, így alaposan kitakarít otthon, és másra is marad időd. A száraz takarítás során a kefék segítik a szennyeződések maradéktalan eltávolítását. A készülék tisztítóoldatot és nedves törlőkendőt használ a feltörléshez. Különösen nagyra értékelik az olyan érzékeny padlók tulajdonosai, amelyek esetében a vízzel való közvetlen érintkezés nem megfelelő. Leginkább fapadlókhoz javasolt.

Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...
Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...

A megfelelően felszerelt porszívó elengedhetetlen a kényelmes takarításhoz

A népszerű Sencor robotporszívó a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással társítja. Li-ion típusú akkumulátorral lett gyártva. Miután feltöltődik, a működési ideje 140 perc. Abban az esetben, ha az akkumulátor közel van a lemerüléshez, a robot porszívó a közismert Sencor gyártótól visszamegy a töltődokkolóra. Nem kell semmivel sem törődnöd, a porszívó önállóan végzi el a teendőit. A teljes feltöltéshez szükséges idő: 5 óra. Használható a népszerű Wi-Fi és Bluetooth technológiával. A porszívót könnyedén vezérelheted a mobilalkalmazáson keresztül, ahol egyszerű kiválasztani, hogy hol takarítson fel a készülék, valamint azt is megadhatod, hogy milyen ütemterv alapján. A porszívó a készüléken lévő gombok segítségével, illetve a hozzá járó távirányítóval vezérelhető. Az alapos takarítás érdekében a robot porszívón lévő forgó, oldalsó kefék száma 2.

Az ismert Sencor robot porszívó könnyebbé teszi a takarítást elbűvölő funkcióival

A népszerű Sencor robot porszívó funkciói és az alkalmazott technológiák biztosítják a használatot. A tökéletes kényelem érdekében a porszívó automatikusan üríti a szennyeződést a dokkolóállomásba, amely egyszer használatos porzsákkal rendelkezik, űrtartalma pedig 3 l. A memória tárolja a helyiség térképét, hála az okos feltérképezés funkciónak, így azt is megadhatod, hogy mely helyiséget takarítsa ki a készülék.

Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...
Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...

A robot porszívó a biztonságos takarításról is gondoskodik

A praktikus Sencor robot porszívó nagyon megbízható, mindig számíthatsz rá. Annak érdekében, hogy otthonod kitakarítása minél inkább biztonságos legyen, a készülék érzékelőkkel van felszerelve, hogy minimalizálja a bútoroknak való ütközést, és a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről való leesést. A gubancgátló funkció gondoskodik arról, hogy sem a kábeleket sem a szőnyegrojtokat nem gubancolja össze. Emellett kialakíthatod saját takarítási ütemtervedet bármely napra vagy órára, illetve beállíthatsz késleltetett takarítást is. Ügyesen kerüli meg az akadályokat, és a tartós kerekek segítségével akár küszöbökön vagy átmeneti akadályokon is át tud haladni 1,6 cm magasságig.

Bízd rá magad a robot porszívóra az ismert Sencor gyártótól

Nem kell aggódnod a bútorok sérülése miatt. Nem tesz tönkre semmit a rajta lévő ütközőnek köszönhetően. Beállíthatod a szívóteljesítményt, a szennyezés mértékének megfelelően. Egy fényjelző figyelmeztet, ha a porzsák megtelt. A porzsák térfogata 3 l. Természetesen, a kerekek puha gumiból készültek, hogy ne tegyenek kárt a padló felületén. A közismert Sencor robot porszívó méretei 7,5 × 32,5 × 32,5 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó súlya 6,4 kg.

Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...
Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...

Minőségi szűrőrendszert kínál

HEPA szűrő típusú, minőségi szűrővel érkezik. A HEPA-szűrő ideális választás az allergiások és asztmások otthonába, mivel hatékonyan felfogja az allergéneket, például a porszemcséket, a polleneket és a poratkákat. Javítja a lakásban a levegő minőségét.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, állati szőrre, készülék tisztításához, finom sörtés, kombinált, oldal, por, forgó és univerzális

További kiegészítők:

felmosó textil, víztartály, szűrő, virtuális fal, portartály, tisztító állomás, kefe és szűrőtisztító eszköz és felmosó tartozék

Motortípus:

BLDC

Teljesítménye:

26 W

Zajszint:

68 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kábel hosszúsága
1,2 m Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre, Állati szőrre, Készülék tisztításához, Finom sörtés, Kombinált, Oldal, Por, Forgó, Univerzális Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
26 W Kész!

Zaj

Zajszint
68 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
3 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
32,5 cm Kész!
Magasság
7,5 cm Kész!
Mélység
32,5 cm Kész!
Tömeg
6,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok SENCOR SRV 6485BK termékhez:

SENCOR SRV 6450BK

Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 2 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 26 W teljesítmény, mérete 7,5 × 32,5 × 35,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Kosárba
85 990 Ft
Raktáron > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SRV 6485BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 6485BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SRV 6485BK.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ