Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W

Termékkatalógus
Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W
5 1 értékelés
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, 1500 W teljesítmény, 1,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, nespresso kompatibilis, mérete 31,5 × 19 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg, fehér, fekete és ezüst kivitel
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DELkk23 Termékszám:  ENV300.W
Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W 151 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W

A modern formatervezésű NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőző garantálja számodra a legfinomabb kávét minden nap. Bárki tudja működtetni, csak egy gombnyomás és máris készen van az ital. A legjobb kávékülönlegességeket tudja elkészíteni, a készülékkel főzött isteni espresso és tejes kávéitalok ínycsiklandozó élményt nyújt. Nespresso Vertuo kapszulákkal kompatibilis. Az intelligens kávéfőző lehetővé teszi az okoseszközökhöz való csatlakozást, ami lehetővé teszi a kávé elkészítésének távolról történő vezérlését vagy beállítását.

Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W ...
Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W ...

Eme kapszulás kávéfőzőgép Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W lényeges paraméterei

  • Az ízléses NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőzőgép minden kávérajongó tetszését elnyeri
  • Nespresso Vertuo típusú kapszulákhoz
  • A víztartály térfogata 1,7 l, a tejtartályé pedig 0,5 l
  • A masszív NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőző anyaga fém
  • Espresso és tejes kávéitalok készítését segítő receptek érhetőek el
  • A kapszulás kávéfőző kiválóan csatlakozik az alábbiakhoz: Nespresso
  • Csatlakoztathatóság Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal
  • Állapot infó, utasítások az alkalmazásban és mobilalkalmazás intelligens funkcióval
  • Kávé/tej arány szabályozás és italméret beállítása választható opcióval, ami segít a kávé elkészítésében
  • Kávékapszula automatikus felismerése, ital készítése egy gombnyomással, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása és smart funkcióval

Élvezd a kapszulás kávéfőző kivételes funkcióit

A rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőzőgép figyelemre méltó funkciókat kínál a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha kávét szeretnél készíteni, könnyedén eléred a kedvenc italod beállításait a készülék memóriájából és pillanatok alatt elkészül. A kapszula behelyezése után az érzékelők felismerik a kapszula típusát és a gép önállóan beállítja a kávéfőzési folyamatot. Automatikusan beállítja a megfelelő paramétereket, például a vízhőmérsékletet, a nyomást és az extrakciós időt, hogy a kávéfajtának megfelelő legjobb eredményt érje el. A kapszulás kávéfőzőgép automatikus kikapcsoló funkcióval felszerelt energiatakarékossági és biztonsági szempontok miatt. Ez a funkció segít minimalizálni a gép elhasználódását és meghosszabbítja az élettartamát.

Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W ...
Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W ...

NESPRESSO – De’Longhi intelligens kapszulás kávéfőző

A korszerű NESPRESSO – De’Longhi intelligens kapszulás kávéfőzőgép nélkülözhetetlen segítője lesz otthonodnak. Az intuitív kezelőszervek és az okosfunkciók biztosítják, hogy a készülék könnyen használható legyen. Olyan intelligens technológiákkal kompatibilis, mint Nespresso, amelyek segítségével telefonodon vagy táblagépeden keresztül bárhonnan kommunikálhatsz a kávéfőződdel. A készülék különböző jelzéseken és figyelmeztetéseken keresztül tájékoztat az állapotáról, hogy tisztában legyél a kapszulás kávéfőző működésével és információt kapj a karbantartás szükségességéről. Ahhoz, hogy az intelligens kávéfőző által kínált összes rendelkezésre álló funkciót élvezhesd, nem kell mást tenned, mint csatlakoztatni a készüléket az alkalmazáshoz Wi-Fi és Bluetooth használatával.

Kávé, ahogyan te szereted

Az átgondolt kialakítású NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőző nemcsak a kávé egyszerű elkészítéséről gondoskodik, hanem annak tökéletes ízéért is kezeskedik. A kapszulás kávéfőző automatikus adagolású tejrendszerrel kialakított, neked csak a tartály feltöltését kell elvégezned, a többit a gép intézi.

Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W ...

Az első osztályú NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőző problémamentes tisztán tartása és karbantartása

A kevés gondozást igénylő NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőző karbantartása egyszerűen teljesíthető. A maximális kényelem érdekében a kávéfőző automatikus tisztítási folyamattal rendelkezik. A gép bekapcsolásakor automatikus öblítés történik a kávémaradványok eltávolítása érdekében. Közvetlenül a gép kikapcsolása előtt a belső kört újra átöblíti, hogy megszabaduljon a kávélerakódásoktól. Ha a kapszulás kávéfőzőnek alapos tisztításra vagy vízkőmentesítésre van szüksége, időben jelzi Neked. A kalcium- és magnéziumlerakódások kedvezőtlenül befolyásolhatják a kávé ízét és aromáját és alacsonyabb a vízhőmérsékletet eredményezhetnek. Az optimális kávéíz elérése érdekében beállíthatod a megfelelő vízkeménységet is. A beállított időintervallum után a kapszulás kávéfőző készenléti üzemmódba kapcsol, ezáltal energiát takarít meg és környezetbarát.

Alapvető paraméterek:

víztartály és tejadagolás, manuális gombok, állítható magasságú állvány, tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer és öntisztító rendszer

Kapszula fajtája:

Nespresso Vertuo

Elkészíthető italok:

espresso és tejes kávéitalok

Méretei:

31,5 × 19 × 40,7 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

6,3 kg

A használt kapszula gyűjtő tartály befogadóképessége:

10 db

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Víztartály űrtartalma
1,7 l Kész!
A tejtartály térfogata
0,5 l Kész!
Anyag
Fém Kész!
Használt kapszula tartály kapacitás
10 db Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Kávékapszula automatikus felismerése, Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása, Smart Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Automatikus öblítés Kész!

Kapszula

Kapszula típusa
Nespresso Vertuo Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Víztartály, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Manuális gombok Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú állvány Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Kompatibilitás
Nespresso Kész!
Intelligens funkciók
Állapot infó, Utasítások az alkalmazásban, Mobilalkalmazás Kész!

Méret & súly

Mélység
40,7 cm Kész!
Szélesség
19 cm Kész!
Magasság
31,5 cm Kész!
Tömeg
6,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete, Ezüst Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W termékhez:

Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.B

Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, 1500 W teljesítmény, 1,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, nespresso kompatibilis, mérete 31,5 × 19 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg, fekete és ezüst kivitel
Kosárba
151 990 Ft
Raktáron > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ