LEGO minifigures témái

Fedezd fel az összes nagyszerű tematikus LEGO® Minifigura készletet

A LEGO® Minifigurák szórakoztató tematikus készleteket kínálnak, amelyekkel a gyerekek újra eljátszhatják a Zarándoklat vidám történeteit, a Mese a Mimóniákról jeleneteit, vagy feleleveníthetik a Disney Muppeteket. Ráadásul a tematikus készletek LEGO® figuráihoz számos kiegészítő tartozik, amelyekkel új játéklehetőségekkel bővítheted LEGO® Minifigura gyűjteményedet. Válassz egy tematikus LEGO® Minifigurák csomagot még ma, és tapasztald meg a szórakozást.

Ne maradj le a limitált LEGO® Minifigures készletekről!

Nem csak a lelkes építőkocka gyűjtők fogják élvezni a limitált kiadású LEGO® Minifigura játékokat. Minden évben megjelenik egy egyedi sorozat, amely 12 megépíthető, különleges figurát kínál játékra vagy kiállításra. A legújabb, 23. sorozat egész éves szórakozást garantál a vidám ünnepi minifigurákkal. Gyűjtsd össze az összes limitált kiadású LEGO® Minifigures játékot. Minden rejtélyes csomagban meglepetés vár rád.

LEGO minifigurák 23
Gyűjteményes szekrények LEGO figurákhoz

Vonzó gyűjtői vitrinek LEGO® Minifigurák számára

A legértékesebb vagy kedvenc gyűjtői LEGO® minifigurák megérdemlik, hogy mindenki számára láthatóak legyenek. A masszív, tágas vitrinek készen állnak a kiválasztott LEGO® minifigurák számára, hogy megóvják őket a portól. A LEGO® gyűjtői szekrények 8 vagy 16 különálló rekesszel rendelkező átlátszó ajtókkal rendelkeznek. Úgy működnek, mint a klasszikus LEGO® építőkockák, így a vitrineket egymásra rakhatod, és hagyhatod, hogy gyűjteményed gyarapodjon.

LEGO Minifigura témájú tárgyak

LEGO® figurák mindenütt, ahová csak nézel

A LEGO® minifigurák reggeltől estig elkísérnek téged. Talán egy stílusos medál egy eredeti minifigurával feldobja a hangulatot, és egy extra adag vidámságot hoz.

LEGO figurák 5 éves kortól

A minifigurák 5 évesnél idősebb gyermekek számára készültek

A LEGO® Minifigura sorozatot öt éven felüli gyermekek számára tervezték. A fiatalabb rajongóknál fennáll a veszélye, hogy lenyelik, mivel a gyűjtemény apró alkatrészeket tartalmaz.

LEGO plüss baba

Népszerű plüss LEGO® minifigurák

A LEGO® azonban a legkisebbekre is gondol, és a figurák felnagyított plüss változatát is elkészítette. A LEGO® plüssbaba nagyszerű társ lesz minden kalandban.

LEGO minifigurák - ezernyi új történet

A LEGO minifigurák széles választékban elérhetők a népszerű dán építőjáték új és korábbi készleteihez. Segítségükkel még tovább fokozhatod az olyan tematikus darabok adta játékélményt, mint a LEGO Friends vagy a Ninjago, bővítheted a Star Wars és DC figuragyűjteményedet vagy teljesen új cselekményszálat is létrehozhatsz a segítségükkel.


A LEGO minifigurák 20. szériája különleges karaktereket hozott magával

A LEGO® figurák 20. szériája olyan praktikus készletek kínál, amelyek több véletlenszerű, különböző fókuszú figurát tartalmaznak. Egy-egy készletben találsz katonákat, űrhajóst, kalózt vagy banánnak öltözött babát ábrázoló LEGO® figurákat. A csomagokat gyűjtemény és sorozatszám szerint különböztetjük meg.


Tematikus sorozatok - élvezd a nyaralást vagy élj át kalózkalandokat

A véletlenül összecsomagolt karaktereket tartalmazó készletek mellett vannak olyanok is, amelyekben a LEGO minifigurák egy konkrét témához kapcsolódnak. Ilyenek lehetnek pl. a nyári szünetes, a vidámparkos, vagy a rendőrös sorozatok.


Filmek és képregények inspirálta LEGO minifigurák

A világhírű hősök ihlette LEGO minifigurák sok film-, képregény- vagy könyvrajongót örvendeztetnek meg. Játszd tovább Harry Potter történetét, tanítsd a Jedi lovagok új generációját vagy mentsd meg a világot egy szuperhős jelmezébe bújva.

  • LEGO DC minifigurák: a DC képregények és Superman, Wonder Woman és Batman rajongóinak készült.
  • LEGO Harry Potter minifigurák: a híres varázslóhőssel, és Roxfortos barátaival találkozhatsz ebben a sorozatban.
  • LEGO Star Wars minifigurák: egy messzi-messzi galaxisból érkezett karakterek gyűjteménye. Jedi lovagok, rohamosztagosok és a rend tisztjei egy kollekcióban.

A filmek és képregények által ihletett figurák gyakran kaphatók tematikus kiegészítőkkel, köztük űrhajókkal, szuperhősök rejtekhelyeivel és óriási pókokkal.


LEGO® Minifigurák - kiegészítők nélkül nem ugyanaz

A LEGO® figurák számos kiegészítővel remekül kijönnek egymással. Melyek ezek?

  • Az alaplapok minden LEGO® minifigura alapjául szolgálnak.
  • A tárolódobozok biztonságos helyet kínálnak a figurák és egyéb kiegészítők tárolására és szállítására.
  • A LEGO® iskolai felszereléseket minden osztálytársad megirigyelheti. Aktatáskák, hátizsákok vagy tolltartók is kaphatók.
  • A LEGO® MAXI iskolai kellékek bögrék, üvegek vagy uzsonnás dobozok a LEGO® építőkockák világának gyönyörű motívumaival.

Gyűjtő dobozok - a legértékesebb LEGO minifiguráknak

A gyűjtői dobozokat a kedvenc vagy ritka LEGO minifigurákhoz tervezték. A kis ajtók mögött a figurák mindig szem előtt vannak, ugyanakkor védve vannak a portól. Ezek a dobozok többféle színben is elérhetők. Falra is szerelhetők, de egy már meglévő LEGO építménybe is beépíthetők.


Hogyan spóroljunk? LEGO® minifigurák beszerzése olcsón

Szeretnél rengeteg figurát birtokolni, de nem szeretnél túl sok pénzt költeni új LEGO® minifigurákra? Az Outlet oldalunk nem csak használt, de gyakran akár csak felbontott vagy újszerű figurákat is rejt az eredeti ár töredékéért. Ezáltal tökéletes hely az olcsóbb LEGO® minifigurák beszerzésére.