Shop roku Effaclar

A kategóriában szereplő cikkek Beépíthető sütők

Termékkatalógus
Gőzsütés, az egészséges ételek elkészítésének legmodernebb módja – gőzsütős receptek

Gőzsütés, az egészséges ételek elkészítésének legmodernebb módja – gőzsütős receptek

Egy új beépíthető sütő beszerzését fontolgatod? Akkor ki ne hagyd a modern sütők új irányzatát. A klasszikus sütést lassan felváltja a gőzsütés, ami egészségesebb, kényelmesebb és gyakran gyorsabb. Ha további információkat szeretnél megtudni erről a témáról, valamint inspirációt keresel a gőzsütéshez, olvasd el cikkünket. Részletek itt
Kiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató

Kiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató

Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban bemutatjuk a 3D/AR terméknézet működését az iOS és az Android operációs rendszerek esetében. Részletek itt
Többrétegű sütőajtó üveg

Többrétegű sütőajtó üveg

A többrétegű sütő ajtó üveg biztonsági elemként szolgál az égési sérülések megelőzésére. Két vagy három réteg üveg alkalmazásával a sütő ajtaja legfeljebb 70 °C-ra, illetve 55 °C-ra melegszik fel. Részletek itt
Hideg sütőajtó

Hideg sütőajtó

A sütés közben is hideg sütőajtó a modern sütők biztonsági funkciója, amely megakadályozza az égési sérüléseket. A hideg sütőajtóknak több típusa létezik. Melyek ezek?  Részletek itt
A sütők szimbólumai és jelei

A sütők szimbólumai és jelei

A sütőn látható szimbólumok számos olyan funkciót jeleznek, amelyet a modern sütők kínálnak. De honnan tudjuk, hogy mit jelentenek pontosan a sütőn lévő jelek? Erre fókuszálunk jelen cikkünkben, amely segít tisztázni, hogy mit is takarnak a konkrét szimbólumok? 

Részletek itt
Hogyan tisztítsuk ki a sütőt

Hogyan tisztítsuk ki a sütőt

A sütő tisztítása nem kell, hogy akkora fejfájás legyen, mint ahogyan az a belsejébe nézve tűnhet. Megmutatjuk, hogy kell kitisztítani a zsírt és az odaégett ételmaradékokat a sütőből anélkül, hogy a kezed belefáradna. Vegyszermentes módszert keresel a sütő tisztítására? Akkor tippet adunk, hogyan zajlik a sütő tisztítása ecettel vagy szódabikarbónával, hogy úgy ragyogjon, mintha új lenne. Ha pedig új sütőt keresel a konyhádba, akkor biztosan jól fog jönni néhány tanács, hogy miként tudod kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő sütőt.

Részletek itt
Főzünk, sütünk, szárítunk és befőzünk a sütőben

Főzünk, sütünk, szárítunk és befőzünk a sütőben

A légkeveréses sütő minden háztartásban nélkülözhetetlen berendezés, és ráadásul nem csak főzésre és sütésre használható. Nagyszerű eszköz például különböző élelmiszerek szárítására vagy befőzésére egyaránt, ezért ne félj nekilátni, és kipróbálni a légkeveréses sütőkre vonatkozó receptjeinket.

Részletek itt
Hogyan működnek az öntisztító funkciójú sütők

Hogyan működnek az öntisztító funkciójú sütők

Az innovatív öntisztító funkcióval rendelkező modern sütők jelentősen megkönnyítik a karbantartást, és megoldják a sütő tisztításának gyakori kérdését. Azonban többféle öntisztító funkció létezik, ezért itt egy rövid áttekintés és leírás arról, hogyan működik a pirolízis, a katalitikus tisztítás vagy a gőztisztítás.

Részletek itt
Energiafogyasztás

Energiafogyasztás

Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.

Részletek itt
Sütők energiaosztályozása

Sütők energiaosztályozása

Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. A választást megkönnyíti az energiacímke, vagy más néven energiahatékonysági címke, amely jelzi az energiaosztály besorolást, és minden sütőn kötelezően szerepel. 

Részletek itt
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ