Questions and answers: Forza Horizon 5 - Xbox

Catalogue
Forza Horizon 5 - Xbox - Console Game

Questions and answers: Forza Horizon 5 - Xbox

This page contains frequently asked questions about Forza Horizon 5 - Xbox. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Forza Horizon 5 - Xbox. They will be answered by our specialists.

Jó napot! Az lenne a kérdésem, hogy ha a dobozos verziót veszem meg, akkor abban csak a lemez található? Muszáj lemezezzel játszani, vagy esetleg le lehet tölteni az xboxra úgy, hogy lemez nélkül is játszható legyen?! Remélem érthető a kérdésem!

Szeretném megkérdezni, hogy "XBOX ONE S" gépen működik a játék? Lemezt szeretném megvásárolni, mert sajnos kóddal megjártam már, így nem merek kockáztatni. Köszönöm szépen

Jó napot! A dobozos változatra azt írja, hogy Xbox Series X. Ez elfut az S-es en? A letölthető verziónál feltüntetik az Xbox Series S-et is. Köszönöm a válaszukat!

Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy ha megveszem a dobozos verziót, és beteszem a pc-be letöltöm a microsofton keresztül akkor hogy játszhassak bent kell lennie a gépbe a lemeznek vagy nem kell? Válaszukat rlőre us köszönöm!

Szép napot! Érdeklődni szeretnék ha dobozos formában rendeljük meg akkor is elő kell fizetni az Xbox live gold csomagra? Köszönöm!

Az lenne a kérdésem, hogy a játék dobozos verziójában lesz a prémium kiadás? Köszönöm!

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info