30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton

Termékkatalógus
YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton
Ajándék szett - tartalma: 1× Classic illatgyertya 104 g, 2× aromagyertya 49 g, 12× aromamécses 9,8 g, 2× illatviasz aromalámpába 22 g
Kód:  SVI588 Termékszám:  5038581093468
YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton Megszűnt

YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton

A YANKEE CANDLE Fragrance luxus illatkészlet a fenyőtűlevél és a cédrus egyedülálló illatával tölti meg az otthonod. A készletben egy Small Jar gyertya, két aromagyertya, tizenkét darab teamécses és két illatviasz található. A YANKEE CANDLE díszdoboz kiváló ajándék minden nő számára. Az összes gyertyát és viaszt ízlésesen egy gyönyörű, finom virágmintával díszített dobozba csomagolták, amely mosolyt csal az arcodra és jó érzéssel tölti el a lelkedet. A YANKEE illatviaszokat aromalámpákhoz tervezték, a gyertyák égési ideje 20 és 30 óra közé tehető. Az illatviasz többször használható, égési ideje 8 óra. A Yankee Candle Clean Cotton gyertya tiszta, friss pamut tónusával biztosan téged is le fog nyűgözni. Az illatgyertyákat a napsütötte pamut fehér virágokkal és egy csipetnyi citrommal fűszerezett illata tölti meg. A friss napfényes illatkombinációnak köszönhetően egy rövid időre úgy érezheted, mintha egy gyapotültetvényen sétálnál egy nyári napon.

A YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton gyertya ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A luxus kivitelezésű illatkészlet egy pillanat alatt viszonylag nagy tereket tud illatosítani
  • A YANKEE készlet egy Small Jar gyertyát, teamécseseket és aromagyertyákat, valamint illatviaszt tartalmaz
  • A díszdoboz fedele nyitható
  • A YANKEE CANDLE illatviasz aromalámpákhoz készült
  • A gyertya égési ideje 20-30 óra
  • A viasz újra felhasználható és akár 8 órán keresztül éghet
  • A gyertyák kiváló minőségű paraffinból készültek

Nagyméretű YANKEE CANDLE Clean Cotton illatgyertya

A YANKEE CANDLE tiszta paraffinviasz gyertyát robusztus fedéllel ellátott, ellenálló üvegbe öntötték. A legfinomabb természetes alapanyagokból készült. A friss pamut illatának köszönhetően a gyertya mindig kellemes hangulatot teremt és simogatja a lelket. A kanócot kézzel egyenesítették.

YANKEE CANDLE Clean Cotton aromagyertya

A YANKEE CANDLE tiszta paraffinviaszt hagyományos gyertya formába öntötték. A legfinomabb természetes alapanyagokból készült. Használj legalább 3 gyertyát a szoba illatosításához. Megfelelő tartóban égesd őket, hiszen lefolynak. Más gyertyákkal ellentétben ezeknek a gyertyáknak a belseje is illatos, nem csak illatos bevonattal rendelkeznek.

YANKEE CANDLE Clean Cotton illatviasz aromalámpába

Az olvadó Clean Cotton illatviasz az egész lakást nagyon gyorsan illatba borítja. Kicsi terekben szilárd állapotában is használhatod, így azokban heteken át élvezheted a friss illatot. Az illat maximális hatása érdekében olvaszd fel a viaszt aromalámpában. Miután elfújod, a viasz megszilárdul és újra felhasználható. Térfogata nem csökken, csak egy idő után az illatkivonatok elpárolognak belőle.

YANKEE CANDLE Clean Cotton illatmécses

A klasszikus, kis csészékben lévő teamécsesek otthoni használatra és meggyújtásra alkalmasak. Az egész házat egyedülálló illattal töltik meg, amely 4-6 órán át tart.


Paraméterek

Légfrissítő típusa
Gyertya Kész!
Illat típusa
Üde Kész!
Tömeg
363 g Kész!
Tulajdonságok
Ajándékcsomag Kész!
Égési idő
138 óra Kész!

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa
Gyertya Kész!

Illat típusa

Illat típusa
Üde Kész!

Tömeg

Tömeg
363 g Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Ajándékcsomag Kész!

Égési idő

Égési idő
138 óra Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ