Férfi karórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Férfi
(601)
Uniszex
(47)
Szerkezet
Mechanikus
(9)
Quartz
(548)
Automata
(34)
Napelemes
(53)
Szíj színe
Ezüst
(211)
Fekete
(206)
Barna
(75)
Kék
(36)
Arany
(25)
Szűrés

A férfi karórák gyakran az egyetlen feltűnő kiegészítők, amelyeket egy férfi visel. Ezért megfelelően kell képviselniük őt, hangsúlyozniuk kell a stílusát, és egyediséget kell adniuk. Mindez attól függ, hogy milyen alkalomra vagy milyen típusú eseményre készül az órával. Mire kell figyelni egy elegáns férfi karóra esetében? Hogyan válaszd ki a számlap és a szíj méretét? Hogyan válaszd ki az óra anyagát vagy szerkezetét? Mi a helyzet az okos férfi karóra esetében? Olvass tovább, mi tanácsot adunk neked.

Tovább

Hogyan történik a legjobb férfi karórák kiválasztása?

A legjobb férfi karóra után kutatsz, és nem tudod, mit tegyél? Lépésről lépésre áttekintjük, mire kell figyelned, amikor új férfiórát választasz. Először is, mindenképpen gondolj arra, hogy milyen célt szolgál a beszerzésre kerülő óra. Ha sportolni szeretnél vele, akkor biztosan nincs értelme klasszikus órát venned, amelynél fennáll a számlap karcolódásának kockázata, inkább egy sportos változat után kell nyúlnod. De melyek azok a további paraméterek, amelyeket semmiképpen sem szabad kihagynod a férfi karóra kiválasztásakor?

A férfi karóra kiválasztásánál fontos, hogy hová szeretnéd viselni

A férfi karórák nagyszerű kiegészítői bármilyen eseménynek vagy összejövetelnek. Ezért válaszd ki őket az alkalomhoz illően, hogy milyen alkalomra tervezed viselni. Egy ízlésesen megválasztott kiegészítő nem marad észrevétlen. A fent említett klasszikus férfi karórák alkalmasak társasági eseményekre. A sportoláshoz kialakítottunk egy szekciót sportos férfi karóra névvel, ha pedig igazán imponálni szeretnél valakinek, nézz körül az elegáns modellek között.

  • A sportos férfi karórák általában digitálisak, rengeteg funkciót kínálnak és ellenállók. Manapság ezek a férfi órák számos különböző funkciót kínálnak, hogy segítsenek a sportcélok elérésében. Ha azonban nem szereted a zavaró tényezőket, válassz inkább egy egyszerű modellt.
  • Az analóg férfi karórák alkalmasak a mindennapi viseletre. Kényelmesek és jó minőségűek. Rendszerint acélra vagy aranyra emlékeztető anyagokból készülnek, és ennek megfelelően igazíthatod őket a munkaruhádhoz.
  • Az elegáns férfi karórák esetében a minőség és a dizájn játssza a legnagyobb szerepet, és általában analóg vagy kombinált szerkezettel rendelkeznek. A letisztult design jellemző, ám a kreatív formavilág egyediséget kölcsönöz. Ne feledkezz meg a szíjról sem, amelynek szintén mutatósnak kell lennie.

A márkás férfi karóra népszerű ajándék a partnerednek vagy a férjednek. Ha bizonytalan vagy az óra stílusát és méretét illetően, nézd meg a másik feled meglévő óráit, majd nézd meg a ruhatárát is, hogy még jobban illeszkedjen az ízléséhez.

Kinek a kezére kerül a férfi karóra?

A férfi órák remek ajándékot jelentenek szeretteid számára. Szeretnéd boldoggá tenni a másik feled, vagy egy megfelelő ajándékot keresel apukádnak - miért a férfi karóra mellett dönts? A férfi karóra kiválasztása akár a hobbija alapján is történhet. A sportos férfi karóra sportolásra ösztönözi, az elegánsak öltönyhöz illik, a klasszikus pedig egyszerűen csak örömet okoz. Koncentrálj arra is, hogy ezüst vagy arany férfi óra mellett-e döntesz. Ebben segít, ha ismered az ajándékozott öltözködési stílusát.

i

Férfi karórák fiatal pasik számára - stílusosak és sportosok

A férfi órák a fiatal pasiknak energiát sugároznak, és motiválják viselőjüket a jobb teljesítményre. Te a sport szerelmese vagy? A fitnesz karóra férfi változata biztosan tetszeni fog. Szeretnél eredetibb lenni és hangsúlyozni a stílusodat? Nézd meg a nagyméretű férfi karóra kínálatunkat.

Kiváló minőségű és tartós üveg a sportos férfi karórák alapja

A sportos férfi karórák gyártásánál nagy hangsúlyt fektetnek a szilárd konstrukcióra, és ez az üvegre is vonatkozik. Ennek strapabírónak kell lennie más modellek esetében is. Az üveg, amely az óra belsejét védi, a leginkább igénybe vett rész. Ha rendszeresen viseled, és aggódsz, hogy időnként megsérül, érdemes zafírüveget választanod. Egy sportos férfi karóra azonban inkább egy ásványi üveggel teljesít jobban. Ha nagyon aggódsz, ideális, ha az üveg a tokba van süllyesztve.

  • Az antireflexiós üveg megakadályozza a tükröződés kialakulását, így a számlap még erős napsütésben is olvasható.
  • A hardlex egy rendkívül tartós, edzett ásványi üveg. Keménysége sokkal nagyobb, mint a hagyományos műanyag üvegeké.
  • Az ásványi üveg a leggyakrabban használt. Kvarcadalékot tartalmaz, ami keményebbé teszi.
  • A műanyag (akril) üveg alkalmas, ha nem fogod gyakran viselni az órát, mivel nem túl jó minőségű.
  • A zafírkristály az órákban használt legkeményebb üvegtípus.

A legjobb minőségű férfi órák svájci gyártmányúak. Ezt csak olyan férfi órák kapják, amelyek alkatrészeinek legalább 40%-a Svájcból származik. Könnyen megtudhatod, hogy az általad kiválasztott modell svájci órásmesterek által készült-e vagy sem.

A tok védi és összetartja az órát - a férfi változat többféle formában is létezik

A tok védi a férfi karóra szerkezetét és ellenáll a karcolásoknak, hogy az óra funkcionális és időtálló maradjon. A klasszikus és elegáns férfi karórák tokja általában rozsdamentes acélból vagy titánból, platinából, aranyozott acélból vagy tömörített aranyból készül. A műanyag és szilikon tokok kevésbé tartósak, de könnyűek, ami sportolásnál jól jön. Az egyes anyagokat aztán gyakran bevonattal látják el a kívánt design elérése érdekében.

Légy elegáns a megfelelő szíjjal a férfi karórák számára

A férfi karóra kiválasztásakor figyelj a szíjra - ez körbe öleli az egész csuklót, és mindig szem előtt van. Ha bőrszíjjal ellátott férfi karóra mellett döntesz, a szíj színe mindig illeszkedjen a nadrágszíj színéhez és a cipő színéhez. Mindig tartsd szem előtt, hogy minden illeszkedjen egymáshoz. Az acél szíjak gyakoriak a klasszikus férfi karórák esetében, és szinte mindenhez passzolnak. A műanyag, gumi vagy szilikon szíjakat hagyd meg a sportórák számára.

  • A bőr luxus megjelenést biztosít, kényelmes viselet és könnyen karbantartható.
  • Az acél rendkívül tartós anyag, de nehezebb. Kapható például rozsdamentes acél vagy aranyozott acél.
  • A műanyag főként a sport szerelmeseinek kedvez - az ilyen szíjak könnyűek és kényelmesek, és még az allergiások számára is alkalmasak.
  • A kaucsuk egy könnyű, vízálló anyag, amely hasonlít a gumira. Alkalmas sportoláshoz és mindennapi viselethez.
  • A szilikon megjelenésében és tulajdonságaiban hasonlít a gumi (kaucsuk) szíjakhoz, csak a gyártás különbözik.
  • A titán az ékszeripar világában elterjedtebb. Nagyon jó minőségű, tartós, antiallergén és elegáns anyag.
  • Bár a textil nem hosszú élettartamú, hangsúlyozza a kényelmet és kellemes viselet.

Az üzleti és elegáns férfi karórák esetében a szíj és a számlap színe illeszkedjen a kiegészítők (gyűrű, öv) és a cipő színéhez. Hivatalos események alkalmával szintén óvakodj a túlságosan színes és nagyméretű számlapoktól. Az elegáns férfi karórák csak visszafogott módon hívják fel magukra a figyelmet.

A férfi karóra lelke - az óraszerkezet

A férfi órák leggyakoribb típusa a kvarc szerkezetű óra. Ez kellően nagy pontosságot és hosszú üzemidőt biztosít. A digitális férfi karórák digitális szerkezeteket használnak. Az utóbbi években a mechanikus szerkezetek is újra divatba jöttek. A mechanikus férfi karórák kézzel és automatikusan is felhúzhatók. Ez az egyik legrégebbi önműködő mechanizmus, és a mechanikus óráknál különösen jól érvényesül az órásmesterek mestermunkája.

A férfi karóra néhány típusa nem használ hagyományos akkumulátort, hanem a számlap alá épített napelemek segítségével töltődik. A napelemes férfi karóra tehát egy érdekes alternatívát jelent, amely meglepetést fog okozni.

Okos férfi karóra tetszene neked jobban? Ne feledkezz meg a kijelző típusáról

A sport- és okos férfi karórák a praktikusabb digitális kijelzőt használják. Ezzel szemben a klasszikus, divatos és elegáns férfi karórák általában analóg kijelzővel rendelkeznek. Érdekes kompromisszumot jelenthet egy olyan férfi óra, amely egy kombinált kijelzővel rendelkezik, és több funkciót is kínál. A klasszikus férfi karóra esetében nem kívánatos, hogy beépített stopperórával rendelkezzen. A kronográfok (stopperórák) ugyanis bonyolultabbá teszik az órát, ami az elegáns férfi órák esetében nem cél.

i

Férfi karóra rádiójelekkel vezérelve

Centiméterre pontos - ez az, amit egy rádiójel-vezérlésű férfi karóra jelent. Ezek a férfi karórák a hosszúhullámú adóállomások által sugárzott atomóra jeleit fogadják. Ha igazán pontos időt szeretnél, akkor ezek a férfi karórák neked valók.

Miért ajánlott egy okos férfi karóra vásárlása?

Az okos férfi karóra mindenkinek tetszeni fog, aki többre vágyik, mint egyszerű időmérésre. Ha aggódsz az egészségedért, szereted nyomon követni, hány napot edzettél, vagy csak a mobiltelefonod is közelebb szeretnéd magadhoz, akkor egy okos férfi karóra nagyon jó szolgálatot fog tenni neked. Manapság egyre gyakrabban látjuk, hogy a férfiak okosórát visznek magukkal a fontos hivatalos megbeszélésekre. Ilyenkor azonban még mindig érvényes az a szabály, hogy a minimalizmust szeretnénk megtartani, ezért inkább egy elegáns változathoz nyúljunk. Vagyis egy okosórát a hétköznapokra és egy elegáns változatot a társaságba.

Mekkora legyen az férfi karóra? A férfi modellek nagyobbak, mint a nőké

Vedd figyelembe a tok szélességét - ez fontos szempont az óra kiválasztásakor. A férfi modellek valamivel nagyobbak. A 36 mm-ig terjedő férfi karórák kisebbek, és körülbelül 17 cm-es körmérettel kisebb csuklóra illeszkednek. A 40 mm-ig terjedő tokok már a közepes mérethez tartoznak, és bárkinek megfelelnek, akinek a csuklójának kerülete körülbelül 18-19 cm. A vastagabb csuklóra pedig nagyobb méretek vannak. Ne feledd azonban, hogy az elegáns férfi karórák esetében a túl nagyok vonzzák a figyelmet, amit nem akarunk.

  • A legfeljebb 35 mm-es férfi karórák a kis csuklókhoz illenek.
  • A 35 és 40 mm közötti tokok jelentik az arany középutat.
  • A 40 mm-nél nagyobb tok inkább a vastagabb csuklókhoz alkalmas.

Az órád ideális átmérőjének megállapításához mérd meg a csuklódat. A kerületének négyzetgyökéből megtudhatod a megfelelő méretet centiméterben. Azonban mindig jobb, ha felpróbálod a kívánt méretet, így nem érhet meglepetés.

Egy vízálló férfi karóra beszerzésével nem lőhetsz mellé

A vízállóságot minden típusú férfi karóra esetében ellenőrizd, nem csak a sportóráknál. A csak "vízálló" feliratú órák bírják a nedvességet, de a vizet nem. A mélység méterben, illetve a nyomás atmoszférában (ATM) vagy bárban (BAR) történő megadása megmondja, hogy a férfi óra mennyire bírja a vízzel való érintkezést. Egy egyszerű szabály érvényes: 1 ATM/bar = 10 méter mélység, amelybe még biztonságosan merítheted az órád, és semmi baja nem lesz.

Jelölés Vízállósági szint Fröccsenő víz, eső Zuhanyzás, kézmosás Úszás, búvárkodás Mélymerülés
Vízállóság 0 m
3 ATM / 3 bar 30 m
5 ATM / 5 bar 50 m
10 ATM / 10 bar 100 m
20 ATM / 20 bar 200 m
30 ATM / 30 bar 300 m
50 ATM / 50 bar 500 m
100 ATM / 100 bar 1 000 m

Milyen funkciókat kínál még a férfi karóra?

A férfi óra manapság számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyíthetik a mindennapi életet. Ezek többsége a sportórákban található meg, de más típusú férfi óra is felszerelhető velük. Bár manapság egyre többféle funkcióval készül a klasszikus férfi óra, ne felejtsd el, amit mondtunk. Az elegáns férfi karóra társaságban maradjon minimalista.

  • A kronográf például úgy működik, mint a klasszikus stopperóra a telefonodon.
  • A tachiméter lehetővé teszi a sebesség mérését stopperórával (kronográffal) kombinálva.
  • A kettős idő két választott időzóna idejét mutatja.
  • A világidő a világ különböző időzónáinak idejét mutatja.
  • Az órában lévő barométer a nyomást méri - érzékelővel rendelkezik a méréshez.
  • A világító elemek lehetővé teszik, hogy szürkületben vagy sötétben is leolvasható legyen az idő az óráról.
  • A teljesen automatikus naptár megtalálható néhány digitális és kombinált órában.
  • A rádiójel vezérlésű karórák a jel alapján magukat állítják be.

Még mindig nem tudod, melyiket válaszd? Nézd meg, mely férfi karórák rendelkeznek a legjobb véleményekkel vásárlóinktól. Ennek megfelelően leszűkítheted a választékot, és kiválaszthatod az új kedvenc modellt.

Hogyan ápolhatók a férfi karórák?

A férfi óra megfelelő ápolására is szükség van, hogy az olyan hosszú ideig üzemeljen, mintha új lenne. Ha nem vízálló órád van, nedves kendő helyett szerezz be speciális törlőkendőt, hogy elkerüld a vízzel és nedvességgel való érintkezést. Ha mechanikus férfi óra tulajdonosa vagy, érdemes időnként órásmesterhez vinned. Az ideális időköz 3-5 év. Ne feledd, hogy a bőrszíjra is vigyázz, és ne tedd ki túl sok napfénynek.

i

Mire kell még figyelned egy férfi óra vásárlása esetén?

A mechanikus férfi órák tisztításán, karbantartásán és a szíj gondozásán kívül ne feledkezzen meg az elemről sem. Egy hagyományos kvarcóra átlagos élettartama 2-4 év. Általában kerüld a mágneseket, a hőmérséklet-ingadozást, a vegyszereket és az ütéseket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
648 termék
4,6 13×
CASIO COLLECTION MW-240-1EVEF
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 43,6 mm, vízállóság 50 m (5 ATM) ,
Szuper ár
9 590 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16368
4,9 15×
CASIO AE-1500WH-8BVEF
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 51,2 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
16 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22345
5,0
CASIO G-SHOCK GA-2100SKE-7AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
38 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22377
5,0
CASIO ECB-900DB-1BER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 48 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
75 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FGHmisc2435
4,8 11×
CASIO Vintage A168WEM-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Szuper ár
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13948
CASIO EF 129D-2A - Férfi karóra Típusok
4,8 22×
CASIO EF 129D-2A
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 100 m (10 ATM),
31 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO1393
4,8 22×
CASIO W 59-1
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 33,6 mm, vízállóság 50 m (5 ATM) ,
9 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO5218
4,5
CASIO EDIFICE EFV-620D-1A4VUEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 51 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
44 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22350
4,6 15×
CASIO LCW M100DSE-2A
Férfi karóra - napelemes óramű, számlap átmérője 40 mm, vízállóság 50 m (5 ATM) ,
89 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO5187
4,7 18×
CASIO A168WG-9EF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Szuper ár
24 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2197
CASIO W 800-1 - Férfi karóra Típusok
4,7 20×
CASIO W 800-1
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 36,8 mm, vízállóság 100 m (10 ATM),
Szuper ár
13 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2281
Casio EF 129D-1A - Férfi karóra Típusok
4,8 22×
Casio EF 129D-1A
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
30 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QS019f4
4,0
CASIO EDIFICE EFV-600D-2AVUEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 43 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
44 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO17738
4,7
CASIO EDIFICE ECB-900DB-1AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 48 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
75 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FGHmisc2416
4,6 42×
CASIO MTP-1183A-1AEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 38 mm, vízálló, ásványi üveg
17 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO329
4,7
CITIZEN Promaster Sky Pilot Global R CB5000-50L
Férfi karóra - analóg, napelemes óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , zafír üveg
240 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16907
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-7AER - Karóra Típusok
5,0
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-7AER
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 200 m (20 atm) , szíj anyaga műanyag
37 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO18792
4,7 12×
CASIO DATABANK DBC 32D-1
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 37,4 mm, vízálló, műanyag üveg
25 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QS010d
4,6 15×
CASIO A-168A-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
16 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO5136
CASIO EDIFICE EF-125D-2AVEG - Férfi karóra Típusok
4,8
CASIO EDIFICE EF-125D-2AVEG
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 40 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
37 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO18763
Casio GA 100-1A1 - Férfi karóra Típusok
4,9 31×
Casio GA 100-1A1
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 51,2 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) ,
41 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2227
5,0
CASIO W-201-1BVEG
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: műanyag, óralap átmérője: 36 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
Szuper ár
13 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22385
3,0
FESTINA SOLAR ENERGY 20656/2
Férfi karóra - analóg, napelemes óramű, számlap átmérője 41,5 mm, vízállóság 50 m (5 ATM) , ásványi üveg
64 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22388
CASIO EDIFICE EFV-640D-1AVUEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 44 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
48 790 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: KHO22376

Férfi karórák

Férfi karórák

A Férfi karórák kategóriában összesen 648 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi karórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább férfi karórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb férfi karórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: férfi karórák vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ