Concept SO5000

Termékkatalógus
Concept SO5000
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 850 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, 14 szárítólemez, szárítólemez átmérője 29 cm, digitális vezérlés, időzítő, hőmérséklet szabályozás 30 - 75 °C, előre beállított programok, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, vízszintes légáramlás, rozsdamentes szárítólemezek, aszalógép anyaga rozsdamentes acél, mérete 45,5 × 33 × 39,8 cm (Ma×Sz×Mé)
97 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONso92 Termékszám:  so5000

Concept SO5000

Manapság nagyon népszerű módszerré vált az élelmiszerek tartósítására a kényelmes szárításuk. Ha eddig még nem fedezted fel az előnyeit, ne várj tovább, mert ez a megoldás lehetővé teszi nagyobb mennyiségű termés elraktározását. A nagyszerű Concept gyümölcs aszaló húsok, gyümölcs, zöldség, gomba és gyógynövények, teák szárítására lesz ideális választás. 14 db, különlegesen formázott szellőzőnyílásokkal ellátott tálcával látták el. A levegő vízszintes áramlása az aszalógépben biztosítja, hogy minden élelmiszer egyenletesen fog száradni. A levegő egyenesen átáramlik az összes tálcán, ami biztosítja, hogy az összes rész ugyanannnyi hőnek és levegőnek van kitéve. Elkészítéshez a gyártó minőségi anyagot használt, amely a kiváló rozsdamentes acél.

Aszalógép Concept SO5000 ...
Aszalógép Concept SO5000 ...

A kiváló Concept SO5000 gyümölcs aszaló lényeges sajátságai

  • A remek Concept szögletes aszalógép kiváló csemegéket készít nemcsak tévénézéshez
  • Húsok, gyümölcs, zöldség, gomba és gyógynövények, teák szárítására tökéletes
  • A túlmelegedés elleni védelem funkciónak köszönhetően mindig biztonságos lesz a szárítás
  • 850 W-os teljesítménnyel dicsekszik
  • 14 tálcával látták el
  • A motor az oldalrészben került beszerelésre
  • Az áttekinthető kijelző könnyű ellenőrzést tesz lehetővé
  • 30 és 75 °C között fokozatmentesen be lehet állítani a hőmérsékletet
  • Beépített időzítővel rendelkezik
  • A gyártó vízszintes levegőáramlást választott
  • A figyelmedet nem kerülheti el a csendes üzemelés, amelynek zajszintje nem több, mint 50 dB
  • A tálcák anyaga rozsdamentes acél
  • A szárítólemez átmérője: 29 cm

Az idény után is megőrizheted a kedvenc finomságaidat a kiváló Concept aszalógép segítségével

Az élelmiszerek szárításával egész évben megőrizheted az ízüket és a tápértéküket. Az elsőrangú Concept gyümölcsaszaló kezelésére mindenki képes. Ezt segíti a kijelző, amely megjeleníti az információkat a szárításról Időzítő is tartozik hozzá, ami lehetővé teszi a pontos szárítási idő beállítását. A szárítási folyamat a beállított idő eltelte után automatikusan véget ér. Így szárítás közben más tevékenységekkel is töltheted az idődet vagy pihenhetsz. Az előre beállított programok garantálják a kézi beállítás nélküli megfelelő és hatékony szárítást. Amint befejeződik a szárítás, az aszalógép automatikusan kikapcsol, így pénzt takaríthatsz meg és hozzájárulhatsz a környezet védelméhez. A túlmelegedés elleni védelem funkció garantálja, hogy ennek a biztosítéknak köszönhetően a készülék szükség esetén kikapcsol. A szárított élelmiszerek megfelelő tárolásával nem kell félned, hogy elveszítik a minőségüket, méghozzá egész évben.

Aszalógép Concept SO5000 ...
Aszalógép Concept SO5000 ...

Próbálj ki különböző egészséges és tápláló snackeket

A minőségi Concept gyümölcsaszaló praktikus megoldás ételek készítésére utazásokra. 30 és 75 °C között fokozatmentesen be lehet állítani a hőmérsékletet. Ez a hőmérsékletmódosítás lehetővé teszi a szárítás folyamatának ellenőrzését és biztosítja, hogy egyenletes módon száradjanak a gyümölcsök, és minél több tápanyaguk maradjon meg. Az élelmiszerek szárítása a minőségi tálcákon az ízüket is javíthatja, ugyanis elpárolog az élelmiszerekből a víz és végbemegy a tartósításuk. A tálcák elkészítéséhez minőségi anyagot választottak, amely nem más, mint a remek rozsdamentes acél. A figyelmedet nem kerülheti el a csendes üzemelés, amelynek zajszintje nem több, mint 50 dB, úgyhogy az éjszakai órákban sem fog zavarni. A szárítótálca átmérője 29 cm. Próbáld ki a szárítást az otthonod kényelmében. Pénzt takarítasz meg, és ellenőrizni is tudod a szárított ételek minőségét.

Méret:

45,5 × 33 × 39,8 cm (ma × sz × mé)

Tömeg:

11,74 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Légáramlás
Vízszintes Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Légáramlás
Vízszintes Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Aszalógép anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tulajdonságok
Előre beállítottt programok, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző Kész!
Teljesítményfelvétel
850 W Kész!

Használat

Szárítási lehetőség
Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő Kész!

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet
30 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
75 °C Kész!

Lemezek

Mennyiség
14 db Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!
Lemez átmérője
29 cm Kész!

Aszalógép méretei és tömege

Magasság
45,5 cm Kész!
Mélység
39,8 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Tömeg
11,74 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SO5000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SO5000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SO5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept SO5000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept SO5000.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ