FIBARO adapter DIN sínre szerelhető 3-as modulhoz

Termékkatalógus
FIBARO adapter DIN sínre szerelhető 3-as modulhoz
Modul - DIN-sínre szerelhető adapter, beleértve a vezérlőgombokat is
16 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Shell23_029 Termékszám:  EUFIX-R223 Gyártó honlapja:
FIBARO adapter DIN sínre szerelhető 3-as modulhoz 16 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

FIBARO adapter DIN sínre szerelhető 3-as modulhoz

A FIBARO 3 modult a redőnyök vezeték nélküli vezérlésére használhatod. Alkalmas redőnyök, redőnyök, napellenzők, kapuk, behajtókapuk és egyéb eszközök irányítására. Értékelni fogod miniatűr kialakítását. Így könnyen felszerelheted a meglévő motorokra vagy gombokra. Kompatibilis az egyfázisú váltakozó áramú motorokkal, amelyek képesek nyomon követni az aktuális pozíciót. A FIBARO rolómodul 3 DIN-sínre szerelhető. A Z-Wave protokollon keresztül kommunikál.

A FIBARO redőny modul 3 főbb jellemzői

  • A FIBARO rolómodul 3 vezeték nélküli vezérlésre alkalmas
  • Használható a redőnyök, redőnyök, napellenzők, kapuk, felhajtókapuk és egyéb eszközök vezérlésére
  • Miniatűr kialakítás jellemzi
  • Kompatibilis az egyfázisú váltakozó áramú motorokkal, amelyek képesek nyomon követni az aktuális pozíciót
  • A FIBARO rolómodul 3 DIN-sínre szerelhető.

Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül

A FIBARO redőnymodul 3 kommunikál a mobilalkalmazással, és pontosan megmutatja a redőnyök pillanatnyi helyzetét. Hozz létre okosotthont, és vezéreld az összes árnyékolót egyetlen gombbal otthonodban.Támogatja a redőnyök automatikus felhúzásának beállítását is egy bizonyos időpontban. A FIBARO rolómodul 3 energiafogyasztás mérési funkciót is kínál, amelyhez vezérlőegység szükséges. Az adott motorral egyszerűen kalibrálható, majd pontos adatokat kapunk a redőnyök felhúzásáról vagy lehúzásáról, de a lécek dőléséről is.

A FIBARO rolómodul 3 öt vezérlőmodult kínál

A FIBARO rolómodul 3 készen áll 5 különálló vezérlőmodul vezérlésére, így könnyen adaptálható egy adott eszközhöz. A következő modulok állnak rendelkezésre: ajtók pozicionálás nélkül, redőnyök pozicionálás nélkül, redőnyök, ajtók pozicionálással vagy redőnyök pozicionálással. A gyakorlatban ha például a redőnyök üzemmódot választod, az lehetővé teszi a pontos billentést és mutatja a lamellák helyzetét közvetlenül az alkalmazásban. A redőnymodul biztonságos kijáratot is kínál a garázsból. Szünet funkcióval is rendelkezik. Ekkor az ajtó csak a beállított idő után záródik be.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIBARO žaluziový modul 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fibaro Adaptér na montáž na DIN lištu na Žalúziový modul 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fibaro Adapter für DIN-Schienenmontage für Acoustic Module 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fibaro Adapter für DIN-Schienenmontage für Acoustic Module 3.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ