Legnépszerűbb, legjobb új játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Platform
PC
(33)
PlayStation 5
(125)
PlayStation 4
(38)
Xbox Series X
(72)
Xbox Series S
(16)
Xbox One
(35)
Nintendo Switch
(44)
Licenc
Doboz
(244)
Letölthető
(42)
Kulcs
Steam
(22)
Xbox Live
(22)
Nintendo eShop
(8)
Műfaj
Akció
(182)
RPG
(55)
Szimulátor
(51)
Kaland
(40)
Lövöldözős
(28)
Szöveg
CS
(29)
EN
(286)
DE
(162)
HU
(6)
RU
(6)
PL
(7)
FR
(16)
ES
(11)
IT
(11)
Zh
(1)
KR
(2)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(285)
DE
(138)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(8)
ES
(6)
IT
(5)
JP
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) új játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 287 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 18 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb új játékok érdekelnek, nézd meg a(z) új játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
287 termék
4,0
Dragons Dogma 2
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez
24 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1446
F1 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Készülj fel, hogy lángra lobbantsd a versenyzés iránti szenvedélyedet, és úgy égesd a gumit a versenypályán, mint még soha! Ha készen állsz a végső F1-es versenyjáték új kiadására, itt az ideje, hogy a Codemasters és az EA Sports F1 24 című játékában beülj egy Forma-1-es autó volánja mögé.
25 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PSV0631
MotoGP 24: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
18 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0497
System Shock - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy teljesen új átdolgozása az 1994-es, eredeti, úttörő játéknak, de az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltöztették, korszerűvé tették az irányítást, feljavították az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét adtak hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is meghívták, aki az egyik legikonikusabb rosszfiú, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0498
4,8
Banishers: Ghosts of New Eden - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - New Eden, 1695. Antea Duarte és Red mac Raith szerelmesek és Bánisherek, azaz szellemvadászok, akik megfogadták, hogy megvédik az élőket a túlélő szellemek és lidércek fenyegetésétől. Egy katasztrofális utolsó küldetés után Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a páros kétségbeesetten keresi a módját, hogyan szabadíthatná meg Anteát az átoktól.
Leárazás -16 %
19 890 Ft 23 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0502
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
Leárazás -13 %
17 390 Ft 20 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1479
Duck, Quack, Shoot! Kit - Játék és kiegészítő készlet Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős és árkád - A Duck, Quack, Shoot! egy szórakoztató partijáték, amely egy retro mechanikus karneváli lőtérhez hasonlít. Élvezd az egyjátékos és a helyi többjátékos játékot. Le tudod győzni a kacsákat?
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1015sp17
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel egy felejthetetlen kalandra Grendizerrel, a híres óriásrobottal. A kultikus anime-sorozatból készült akció-kalandjáték Go Nagai eredeti munkájának világába varázsol.
13 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XBSE0368
F1 24 Champions Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
39 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2237
F1 24 Standard Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
32 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2236
Call of Duty: Modern Warfare III - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatásában Price kapitány és a Task Force 141 a végső fenyegetéssel néz szembe. Az ultranacionalista háborús bűnös Vladimir Makarov egyre nagyobb befolyást gyakorol a világban, és a Task Force 141-et olyan harcra kényszeríti, mint még soha.
16 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: XBSE0427se
Call of Duty: Modern Warfare III - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatásában Price kapitány és a 141-es különítmény a végső fenyegetéssel néz szembe. Az ultranacionalista háborús bűnös Vladimir Makarov egyre nagyobb befolyást gyakorol a világban, és a 141-es különítményt olyan harcra kényszeríti, mint még soha.
16 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1530se
4,3
Mario vs. Donkey Kong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
14 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NSW1320
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
11 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0606
5,0
Final Fantasy VII Rebirth: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Várva várt új történt a FINAL FANTASY VII remake project keretében, amely az eredeti kultikus játék átalakítása három önálló címre azok eredeti alkotóitól. A játékban a játékosok számos új elemet élvezhetnek a történet kibontakozása folyamán, amely az eredeti FINAL FANTASY VII játék "Elfelejtett Fővárosába" vezető úttal csúcsosodik ki.
42 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PSV0564de
5,0
Dead Island 2: PULP Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új világba kalauzolja el a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest
11 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0317pe
4,7
Dragons Dogma 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
25 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PSV0590
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Légy a négy egyedi frakció egyikének hadvezére, és próbáld meg uralni Ghur vad és brutális birodalmát izgalmas taktikai csatákban.
19 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PSV0600
5,0
War Hospital - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Kezelj rettenetes háborús sérüléseket egy hadikórház parancsnokaként. Hozz létre egy létesítményt a gyógyításukra, miközben a tüzérségi gránátok fülsiketítően közel robbannak. Használj valódi első világháborús felszereléseket és kísérd figyelemmel, hogyan fejlődnek eszközeid és módszereid. Döntéseid hosszantartó hatással lesznek.
15 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PSV0532
4,7 51×
Far Cry 6 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében szállsz harcba a szabadságért a Kuba ihlette, Yara névre keresztelt kitalált szigeten, amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít.
3 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MSX869s
Suicide Squad: Kill the Justice League - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A történet egy öngyilkos osztagot követ, amely Harley Quinnből, Deadshotból, Boomerang kapitányból és Shark királyból áll, akiknek nehéz missziót kell vállalniuk a Föld megmentéséért, és meg kell ölniük a The Justice League legjobb DC-hőseit.
22 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0003
Gray Zone Warfare - Steam Digital
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
13 990 Ft
Letölthető
Termékkód: WG1455d
13 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005932
Sniper Ghost Warrior Contracts 1+2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Sniper Ghost Warrior Contracts sorozat sok játékosnak mutatta be a halálos erő lehetőségeit, ami minden elit mesterlövész kulcsfontosságú szempontja. A Sniper Ghost Warrior Contracts 1 és 2 most közös csomagban, két drámai egyjátékos kampányon keresztül nyújt magával ragadó, összefüggő élményt. Használd a lopakodó mozgás, a taktika és a precíz célzás kombinációját, hogy leszámolj a célpontjaiddal. A csomag tartalmazza a Sniper Ghost Warrior Contracts 2-t lemezen és a Sniper Ghost Warrior Contracts 1 letöltőkulcsát.
9 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0672

Legnépszerűbb, legjobb új játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ