Vezeték nélküli házimozi rendszer

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(2)
Szűrés

A vezeték nélküli házimozi rendszer olyan magával ragadó térhatású hangzást biztosít, amelyet a filmek, sorozatok, zenék és videójátékok szerelmesei is értékelni fognak. A legnagyobb vonzerő azonban az ilyen berendezések esetében a vezeték nélküli kialakításuk. Felejtsd el az összekötő kábelek gubancolását és fáradságos álcázását. Mit kínálhat még neked a vezeték nélküli házimozi rendszer? Olvass tovább, és az alábbi írásból kiderül.

Tovább

A vezeték nélküli házimozi rendszer az igazi moziszerű élményt kínálja

A vezeték nélküli házimozi rendszer ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a klasszikus vezetékes változatok. Egyedülálló hangzásvilágot teremt, jól néz ki, és tökéletesen illeszkedik bármilyen helyiségbe és bármilyen tévéhez.

házimozi rendszer vezeték nélküli

i

A tipikus vezeték nélküli házimozi rendszer egy vevőegységből (erősítőből) és egy sor nagy teljesítményű vezeték nélküli hangszóróból vagy soundbarból áll.

A bluetooth minden vezeték nélküli házimozi rendszer esetében nélkülözhetetlen

A vezeték nélküli házimozi rendszer a bluetooth technológiát használja a rendszerelemek összekapcsolására. Ez a technológia verziójától függően akár több tíz méteres távolságig is stabil kapcsolatot tesz lehetővé. Ez megkönnyíti a házimozi hangszórók elhelyezését a nappaliban.

Hány csatornával kell rendelkeznie egy vezeték nélküli házimozi rendszernek?

A vezeték nélküli házimozi rendszer, akárcsak a hagyományos házimozi, különböző csatornaszámmal kapható. Az alapszintű házimozik általában két vagy három csatornásak, míg a fejlettebbek öt, hét vagy több csatornával is rendelkezhetnek. Általánosságban elmondható, hogy a magasabb csatornaszám gazdagabb hangzást és nagyobb surround hatást garantál.

A csatornák számát is a szoba méretének megfelelően válaszd ki. Egy 3.1 csatornás rendszer nagyszerű egy kis helyiségben, míg egy 5.1-es vagy 7.1-es házimozi a legjobban a nagy szobákban mutatja meg igazi erejét.

házimozi rendszer vezeték nélküli bluetooth

A vezeték nélküli házimozi rendszer alapvető funkciói

A vezeték nélküli házimozi rendszer egy erősítőből vagy vevőegységből, valamint egy hangszóró- vagy soundbar rendszerből áll.

  • Az erősítő (vevőegység) fogadja a forrás hangjelét, módosítja azt, majd továbbítja a hangszórókhoz.
  • A vezeték nélküli hangszóró(k) fogadja(ák) a jelet az erősítőtől, és átalakítja(ák) high-end hangzásra.
  • A soundbar több hangszórónak ad otthont egy kompakt testben. Ideális választás, ha nincs sok szabad helyed a szobában.

i

Egyes hangszórók és soundbarok saját beépített erősítővel rendelkeznek.

Miért válassz vezeték nélküli házimozit DVD, Blu-ray meghajtóval?

Egy vezeték nélküli házimozi rendszer tartozéka lehet egy lemezmeghajtó is. Ha beszerzel egy meghajtót, akkor abban az esetben könnyedén lejátszhatod az összes kedvenc filmed és tévéműsorod DVD-n vagy Blu-rayen, valamint a CD-n lévő zenéket is hallgathatod akár térhatással is. Nem tudod, hogy szükséged van-e egy meghajtóra? Inspirálódj más vásárlók által, és próbáld ki kedvenc 5.1-es házimozidat DVD lejátszóval.

Milyen jellemzőkre és funkciókra kell figyelned a választás során?

Ha a vezeték nélküli házimozi rendszer mellett döntöttél, fókuszálj a kiegészítő funkciókra is, amelyek fokozhatják a házimozi használatának élményét.

  • A Dolby Atmos támogatás mindenkor prémium térhatású hangzást biztosít.
  • A WiFi/LAN lehetővé teszi a streaming szolgáltatásokból, a helyi hálózatról vagy okoseszközökről származó tartalmak lejátszását.
  • A vezeték nélküli házimozi rendszer az AirPlay segítségével képes lejátszani az Apple okoseszközökről származó tartalmakat.
  • A hangalapú asszisztens támogatása lehetővé teszi a vezeték nélküli házimozi rendszer vezérlését hangutasításokkal.

Még mindig nem tudod, hogy melyik modellt válaszd? Olvasd el a Hogyan válasszunk házimozit című írásunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
Sony HT-A9 + subwoofer SA-SW5 - Szett Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony HT-A9 + subwoofer SA-SW5
Szett - egy soundbarból és subwooferből áll, Sony HT-A9 4.0.4, 504 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-SW5 aktív subwoofer, vezeték nélküli, 300 W teljesítmény
979 790 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: GS589a02
Sony HT-A9 + SA-SW3 mélysugárzó - Szett Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony HT-A9 + SA-SW3 mélysugárzó
Szett - Sony HT-A9 hangprojektor és SA-SW3 mélysugárzó
915 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: GS589a01

Vezeték nélküli házimozi rendszer

A Vezeték nélküli házimozi rendszer kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Vezeték nélküli házimozi rendszer – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli házimozi rendszer Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vezeték nélküli házimozi rendszer A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli házimozi rendszer A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli házimozi rendszer vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ