iRobot Roomba i8+ Combo (i8578)

Termékkatalógus
iRobot Roomba i8+ Combo (i8578)
3,4 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak és állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, szennyeződés felismerés, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, három fokozatú tisztítórendszer és puhított kerekek, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,313 l, 1 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, mérete 9,3 × 34 × 34,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,38 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  IRORV426 Termékszám:  i857840 Gyártó honlapja:
iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) 319 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

iRobot Roomba i8+ Combo (i8578)

A praktikus iRobot Robotporszívó felporszívózza a lakást helyetted, így marad energiád és időd másra is. Az összes felületre ideális megoldás. Padlótisztító funkciók törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Simán eltávolítja még az állatok szőrét is. Mivel kiváló minőségű a szűrőrendszere, azok is értékelik majd, akik allergiával küszködnek. Amellett, hogy modern funkciókat kínál, hanem kiemelkedő funkcióival is meglepetést szerez. Ha szükség van rá, kiüríti önmaga a tartályt, ha az megtelik. Az okos robotporszívó automatikus újratöltési funkcióval rendelkezik, így képes feltölteni magát, és képes kiüríteni a tartályt. Az okos porszívó okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatható, így akkor is módosíthatod a beállításokat, vagy elindíthatsz egy takarítást, ha épp nem vagy otthon. Remekül kihasználható a rajta lévő lézeres navigáció. A lézeres navigációnak hála gondoskodik arról, hogy a környezet feltérképezése után a leghatékonyabb útvonalon haladjon a takarítással. Annak köszönhetően, hogy ezt a navigációt nem befolyásolják a fényviszonyok, még félhomályban is kielégítően működik a készülék.

Robotporszívó iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) ...
Robotporszívó iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) ...

A közismert iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) robotporszívó fontosabb előnyei

  • A jól kihasználható iRobot robot porszívó az összes felületre megfelel
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • A háziállatok szőre sem jelent neki akadályt
  • Allergiás családtagok esetén remek választás
  • Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos lézeres navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort raktak bele, amely kapacitása 1850 mAh
  • Ha szükség van rá, az állomáson kiüríti önmaga a tartályt, ha az megtelik
  • A jelzőfény tájékoztat, ha ki kell üríteni a tartályt
  • Lehet csak adott helyiség felporszívózására is használni
  • Vezérlés: készüléken és mobil alkalmazással
  • Nem fog a lépcsőn leesni, mivel van rajta a speciális érzékelő
  • Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha szőnyeget porszívóz
  • HEPA szűrő típusú szűrővel készült Minőségi
  • A lökhárító megakadályozza a bútorok sérülését
  • Háromlépcsős tisztítórendszerrel, alkalmazkodik a kiválasztott takarítási módhoz
  • Örülni fogsz annak, hogy állítható a szívóteljesítménye
  • Érzékelők segítségével érzékeli a túlzottan szennyezett területeket
  • Lehetőséget kínál takarítási ütemterv létrehozására, illetve az indítás késleltetésére
  • 1,5 cm szintkülönbséget bír el
  • A precíz tisztítás biztosítása érdekében oldalsó kefével rendelkezik

A porszívó takarít, te pedig bármi mást csinálhatsz - ezt kínálja az ismert iRobot készülék

Ez az okos robotporszívó felmosóval is rendelkezik: nemcsak felporszívózza a port és a morzsákat, hanem fel is mos, így gondoskodik a padló teljes körű tisztításáról otthonodban, és sok időt spórolhatsz. A speciális kefék gondoskodnak a száraz tisztítás során a makulátlan tisztaságról. Nedves tisztításkor a készülék a vizes oldatot a padlóra juttatja a szennyeződések fellazítása érdekében, majd visszaszívja a folyadékot a tartályba, hogy a padlód makulátlanul tiszta legyen. Ezt a tisztítást járólapon vagy linóleumon lehet alkalmazni. Feltörléskor a porszívó a nedves törlőkendőt és a tisztítóoldatot kíméletesebb módszerét alkalmazza. Különösen ajánlott olyan padlókhoz, amelyek vízzel érintkezve károsodhatnak. Fából készült padlókra javasolt.

Robotporszívó iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) ...
Robotporszívó iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) ...

A megfelelően felszerelt porszívó elengedhetetlen a kényelmes takarításhoz

A neves iRobot robot porszívó garantálja az alapos pormentesítést a minőségi kivitelezés mellett. Li-ion típusú akkumulátorral készült. Abban az esetben, ha az akkumulátor közel van a lemerüléshez, a robot porszívó a szuper iRobot gyártótól visszamegy a töltődokkolóra. Semmi nem fog gondot okozni neked, a porszívó teljesen függetlenül működik. A töltöttségi állapotjelző tájékoztat arról, hogy milyen szinten áll az akkumulátor töltöttsége. Egy mobilalkalmazás segítségével könnyedén kezelheted, ahol egyszerűen kiválasztod a területet és a takarítási ütemtervet. A készüléken lévő gombok segítségével lehet kezelni a porszívót. Az alapos takarítás érdekében a robotporszívón oldalsó, forgó kefe található.

A népszerű iRobot robotporszívó megkönnyíti munkát hála az érdekes funkcióknak

A szuper iRobot robotporszívó funkciói és az alkalmazott technológiák biztosítják a használatot. A maximális porszívózási kényelem érdekében a szennyeződés automatikus ürítése a dokkolóállomásba történik, amely eldobható porzsákkal készült. Az okos feltérképezésnek köszönhetően a térképet tárolhatod a memóriában, így a felhasználó szükség esetén csak egy vagy több kiválasztott helyiség takarítását indíthatja el. Szőnyegen automatikusan növeli a szívóteljesítményt.

A biztonság az első helyen áll, ha a robot porszívó működik

A közismert iRobot robotporszívó az egyik legmegbízhatóbb segítő, soha nem hagy cserben a munka során. A biztonságos takarítás érdekében a készülék érzékelőkkel van felszerelve, amelyek meggátolják, hogy a robot porszívó leessen a lépcső tetejéről, vagy más, magasabb helyekről. Kábel- és szőnyegrojtokhoz gubancgátló funkcióval rendelkezik. A rajta lévő érzékelők érzékelik a túlzottan szennyezett területeket, és itt intenzívebben tisztít. Emellett kialakíthatod saját takarítási ütemtervedet bármely napra vagy órára, illetve beállíthatsz késleltetett takarítást is. Kikerüli az akadályokat, és a masszív kerekeknek hála áthalad a küszöbökön és egyéb átmeneti akadályokon akár 1,5 cm magasságig.

Bízz a robotporszívó minőségében és megbízhatóságában az ismert iRobot gyártótól

Nem kell aggódnod a bútorok sérülése miatt. A robot porszívó védő lökhárítóval van felszerelve. A beépített háromfokozatú tisztítórendszer automatikusan változik az aktivált tisztítási módnak megfelelően. A szívóteljesítménye szabályozható, amit értékelni fogsz, a kosz mértékének megfelelően. Egy fényjelzés figyelmeztetni fog, ha a porzsákot ki kell üríteni. A padló nem károsodik, mivel a készülék puhított kerekeket kapott. Az ismert iRobot robotporszívó méretei 9,3 × 34 × 34,2 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó súlya 3,38 kg.

Nem hiányzik róla a kiváló minőségű szűrőrendszer

HEPA szűrő típusú, minőségi szűrővel látták el. Az allergiában és asztmában szenvedők számára a HEPA-szűrő nagyszerű választás, mivel hatékonyan felfogja az allergéneket, köztük a porszemcséket, a polleneket és a poratkákat. Ezáltal jobb lesz a levegő minősége.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, állati szőrre és oldal

További tartozékok:

felmosó textil, víztartály, szűrő és tisztító állomás

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre, Állati szőrre, Oldal Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Víztartály, Szűrő, Tisztító állomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
9,3 cm Kész!
Mélység
34,2 cm Kész!
Tömeg
3,38 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iRobot Roomba i8+ Combo (i8578). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iRobot Roomba i8+ Combo (i8578).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ