Bilik

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tulajdonságok
Zenélő
(45)
Csúszásgátlós
(97)
Ergonomikus kialakítás
(95)
Magasított háttámla
(84)
Kivehető rész
(65)
Szín
Bézs
(8)
Fehér
(54)
Piros
(2)
Lila
(1)
Kék
(29)
Oliva
(1)
Narancssárga
(4)
Rózsaszín
(37)
Világosszürke
(2)
Szürke
(18)
Terracotta
(1)
Sötétszürke
(1)
Türkiz
(2)
Többszínű
(2)
Zöld
(24)
Sárga
(6)
Szűrés

A bili egy hasznos eszköz főként akkor, amikor a szülők elkezdik a babát szobatisztaságra nevelni. A gyermek ezen nevelési szakaszának számos technikája létezik, amelyhez egy gyerek WC használata elengedhetetlen. Számos forma, méret, de funkció közül is választhatsz, amelyek kényelmesebbé teszik a bilire szoktatást. A megfelelő bili legyen kényelmes és motiválja a gyermeket arra, hogy használja. Ennek köszönhetően a tanulás zökkenőmentesen megy majd. Hogyan válasszuk ki a megfelelő bilit? Olvass tovább, és az alábbi sorokból megtudhatod!

Tovább

Az első bili kiválasztása kulcsfontosságú

Az első bili kiválasztása során fontos, hogy néhány alapvető paraméterre mindenképpen odafigyelj. Először is a bili - gyerek WC, legyen kényelmes, stabil és könnyen mosható. A csúszásmentes kivitel is megfelelő, hogy megakadályozza a sima padlófelületeken a nem kívánt mozgást. Kaphatóak olyan típusú bilik, amelyeket például utazáskor is lehet használni, vagy olyan játékbilit is találsz a piacon, amely motiválja a gyermeket a használatára.

Mikor jön el az idő az első bili megvásárlására?

A gyermekek általában kétéves koruk körül tanulják meg a gyerek WC használatát, amikor már értik, hogy mire való. Egyes anyukák még korábban is elkezdik a bilire szoktatást, de ekkor a gyerek WC -re nevelés általában hosszadalmas, és néha a gyerekek még neheztelnek is a bilire. Ezért jó ötlet, ha e tekintetben nem siettetjük a gyermeket, és a második év közeledtével vesszük meg az első gyerek WC -t. Minden gyermek más és más, ezért figyelembe kell venned, hogy gyermeked kétéves koránál korábban, de később is megtanulhatja használni a bilit.

i

A pelenka nélküli bilire szoktatási módszert korábban elkezdheted, mint a klasszikus gyerek WC használatát

A pelenka nélküli módszer egy kicsit speciális, és a babák számára születésüktől kezdve alkalmas. Alapja az a tény, hogy még egy újszülött baba is mindig ad egy apró kommunikációs jelzést a környezetének, mielőtt a szükségét teljesítené. Ha a szülők megtanulják ezt felismerni, egyáltalán nem kell pelenkát használniuk. A pelenka nélküli módszerhez azonban kapható egy speciális gyerek WC, amely még az ülni nem tudó újszülöttek számára is alkalmas.

A bili általában műanyagból készül

A bili manapság szinte mindig műanyagból készül. Ez az anyag nemcsak megfizethető, hanem praktikus is. A műanyagból készült gyerek WC könnyű és könnyen tisztán tartható. Emellett a műanyagnak szinte bármilyen színt és formát adhat a gyártó, könnyen nyomtatható vagy csúszásmentes részekkel is kiegészíthető, így a műanyag alkalmas színes és megfelelő formájú bilik készítésére. Tartósságának köszönhetően a műanyag bili ideális a mindennapi használatra.

fiú gyermek WC
Bili kisfiúknak

lány játszó gyermek WC
Bili kislányoknak

bálnás gyermek WC
Bálnás bili

gyermek WC kormánnyal
Bili kormánnyal

Mi a különbség a kisfiúknak és a kislányoknak szánt bilik közt?

A piacon találhatsz kifejezetten lányoknak tervezett bilit, valamint fiúknak szánt bébibilit is. Sok bili alkalmas mindkét nem számára. Ezek kialakításukban és színükben, valamint formájukban különböznek egymástól. Az uniszex változatok a lányok és fiúk számára egyaránt alkalmasak, semleges színűek és állatokat ábrázoló képekkel díszítettek. A fiúknak szánt bili első felén lehet egy megemelt rész található, hogy ne tudjanak a bilin keresztül kipisilni.

i

Melyik a legjobb gyerek WC egy kisfiúnak?

Ha a legjobb bilit keresed egy kisfiúnak, figyelj néhány fontos tulajdonságra. A megemelt elülső rész arra jó, hogy megakadályozza a vizelet kifröccsenését a biliből. Természetesen az ilyen bilik stabil és ergonomikus kialakításúak. További bónusz lehet a bili érdekes színe és díszítése, emellett egy kisfiúknak szánt bili játékelemeket is tartalmazhat.

A gyerek WC sokféle formában kapható

Választáskor azt is vedd figyelembe, hogy milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezik a gyerek WC. Ezek ugyanis befolyásolni fogják a kényelmet és praktikus használatot. A modern bilik például interaktív elemeket, játékelemeket vagy zenelejátszást is kínálnak. A magasabb háttámla vagy a kartámasz nagyobb kényelmet biztosít. A szülők számára a levehető rész kényelmes és megkönnyíti a bili tisztítását. Mindezek a funkciók hozzájárulnak ahhoz, hogy egy bili olyan legyen, amelyet a gyermek szívesen használ.

  • A zenélő bili akkor kezd el dalolni, amikor a gyermek végzett, ez motiválhatja a gyermekeket arra, hogy rendszeresen bilire üljön. A zenélő bili nagy sikert aratott a gyerekek körében, és szívesen használják.
  • Az anatómiai bili a gyermekek tartásához igazodik, ezért a bilin ülés kényelmes a gyerek számára. Az ilyen gyerek WC gyakran magasabb kialakítású, hogy a gyermek könnyebben tudjon fel- és leszállni róla. A piacon általában ergonomikus bili néven is szokták emlegetni.
  • Az utazó bili egyszerű kialakítású, összecsukható. Vigyázz, mert ezek a termékek kevésbé stabilak. Néha jobb, ha a gyermeket a vécében tanítjuk bilizni, mintha egy hordozható bilit használnánk, amelyet minden alkalommal össze kell hajtogatni, és ugye nedves állapotban valahol tárolni is kell.
  • A csúszásmentes bevonattal ellátott bili különösen hasznos abban a lakásban, ahol olyan sima felületek vannak, amelyeken a gyermek megcsúszhat, és legrosszabb esetben egy magasabb bili akár fel is borulhat. Tehát még egy olyan szempont, mint a gumírozott bili pereme is szerepet játszhat a kiválasztási folyamatban.
  • A bili kormánykerékkel egy nagyszerű választás a játékot és szórakozást kedvelő gyermekek számára. A bilin ülni a kormánykeréknek köszönhetően szórakoztató, ezért a gyermek képes lesz a szükséges ideig a bilin ülni, és ezáltal az egész tanulási folyamat élvezetesebbé válik.
  • A bili kivehető résszel praktikus lehet, mert miután a szükség megtörtént, a középső rész eltávolítható, kiüríthető és kimosható. Ha ezt a feladatot az utódokra bízod, fontosnak fogják érezni magukat, és annál jobban fogják várni a bilizést. Viszont nem árt odafigyelni, amikor a bili középső részét kiveszed a helyéről.

zenélő bilik
Zenélő gyerek WC

anatómiai bilik
Anatómiai gyerek WC

csúszásgátlós bilik
Csúszásgátlós gyerek WC

kivehető részekkel ellátott bilik
Gyerek WC kivehető résszel

Nem szabad, hogy a bili túlságosan elvonja a gyermek figyelmét. Válassz tehát inkább egy kényelmes gyerek WC változatot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
163 termék
Zopa Bili - Unicorn - Bili Típusok
4,7 17×
Zopa Bili - Unicorn
Bili - műanyag, csúszásgátlós, magasított háttámla, teherbírás 15 kg, méretek 23 × 27 × 38 cm (Ma×Sz×Mé)
3 190 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY13911
TEGA BABY Peppa Pig, fehér/ kék - Bili Típusok
5,0
TEGA BABY Peppa Pig, fehér/ kék
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, csúszásgátlós, magasított háttámla, alkalmas 12 hónapos kortól, teherbírás 30 kg, méretek 23 × 25 × 38 cm (Ma×Sz×Mé)
3 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY13224
MALTEX Zenélő bili - Zebra, kék - Bili Típusok
4,6
MALTEX Zenélő bili - Zebra, kék
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, zenélő, magasított háttámla, alkalmas 7 hónapos kortól, teherbírás 25 kg, méretek 29 × 22 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
2 190 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19838
5,0
Dolu Bili 3 az 1-ben, szürke
Bili - műanyag, kivehető résszel, alkalmas 18 hónapos kortól, méretek 20 × 40 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé)
8 790 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls225
MALTEX Zenélő bili - Mackó, rózsaszín - Bili Típusok
4,5 20×
MALTEX Zenélő bili - Mackó, rózsaszín
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, zenélő, magasított háttámla, alkalmas 7 hónapos kortól, teherbírás 25 kg, méretek 29 × 22 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
2 190 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19827
3,0
TEGA Baba bili / etetőszék - rózsaszín
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, csúszásgátlós, kivehető résszel, alkalmas 12 hónapos kortól, teherbírás 40 kg, méretek 34 × 46 × 34 cm (Ma×Sz×Mé)
5 090 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY13219
MALTEX Bili csúszásgátlóval - kék - Bili Típusok
5,0
MALTEX Bili csúszásgátlóval - kék
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, csúszásgátlós, magasított háttámla, alkalmas 7 hónapos kortól, teherbírás 25 kg, méretek 23 × 30 × 35 cm (Ma×Sz×Mé)
3 090 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY646
Babybjörn Smart White/Grey bili - Bili Típusok
5,0
Babybjörn Smart White/Grey bili
Bili - polipropilén és TPE, ergonomikus kialakítás, csúszásgátlós, kivehető résszel, alkalmas 8 hónapos kortól, méretek 33 × 16,5 × 25,5 cm (Ma×Sz×Mé)
13 390 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9568
Bo Jungle B-WHALE rózsaszín - Bili Típusok
4,8 16×
Bo Jungle B-WHALE rózsaszín
Bili - polipropilén, ergonomikus kialakítás, csúszásgátlós, kivehető résszel, magasított háttámla, alkalmas 6 hónapos kortól, teherbírás 25 kg, méretek 30 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé)
13 690 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11659
Dolu Bili 3 az 1-ben, kék - Bili Típusok
4,7
Dolu Bili 3 az 1-ben, kék
Bili - műanyag, kivehető résszel, lehajtható fedél, alkalmas 18 hónapos kortól, méretek 20 × 34,5 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
8 290 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36617
TEGA Baby Játszó bili / szék - sárga - Bili Típusok
3,9 13×
TEGA Baby Játszó bili / szék - sárga
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, zenélő, csúszásgátlós, kivehető résszel, alkalmas 12 hónapos kortól, teherbírás 40 kg, méretek 34 × 46 × 34 cm (Ma×Sz×Mé)
4 290 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY13213
MALTEX csúszásgátlós, zenélő bili - Zebra, rózsaszín - Bili Típusok
4,5
MALTEX csúszásgátlós, zenélő bili - Zebra, rózsaszín
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, zenélő, csúszásgátlós, magasított háttámla, alkalmas 7 hónapos kortól, teherbírás 25 kg, méretek 30 × 35 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
3 890 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19835
TEGA BABY erdei mese - Basic, zöld - Bili Típusok
4,8
TEGA BABY erdei mese - Basic, zöld
Bili - ergonomikus kialakítás, magasított háttámla, méretek 20,5 × 29 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
2 190 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169061
KEEEPER Bili Peppa - Bili Típusok
5,0 13×
KEEEPER Bili Peppa
Bili - műanyag, csúszásgátlós, magasított háttámla, alkalmas 9 hónapos kortól, teherbírás 15 kg, méretek 2,4 × 2,7 × 3,8 cm (Ma×Sz×Mé)
3 890 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22908
MALTEX Bili csúszásgátlóval - rózsaszín - Bili Típusok
5,0
MALTEX Bili csúszásgátlóval - rózsaszín
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, csúszásgátlós, magasított háttámla, alkalmas 7 hónapos kortól, teherbírás 25 kg, méretek 23 × 30 × 35 cm (Ma×Sz×Mé)
3 190 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY647
TEGA BABY nyuszi- menta - Bili Típusok
5,0
TEGA BABY nyuszi- menta
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, zenélő, csúszásgátlós, magasított háttámla, alkalmas 6 hónapos kortól, méretek 23 × 25 × 38 cm (Ma×Sz×Mé)
3 790 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169124
3,0
Bébé-jou Taupe, ovális
Bili - polipropilén és TPE, csúszásgátlós, méretek 18 × 24,5 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
3 690 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls1277
THERMOBABY Anatomical Potty Powder Pink - Bili Típusok
3,7
THERMOBABY Anatomical Potty Powder Pink
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, magasított háttámla, alkalmas 6 hónapos kortól, méretek 31 × 21 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé)
2 690 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12716
MALTEX Zenélő bili - Fehér - Bili Típusok
3,2
MALTEX Zenélő bili - Fehér
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, zenélő, alkalmas 7 hónapos kortól, teherbírás 25 kg, méretek 29 × 22 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
2 490 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19852
MALTEX Zenélő bili - Zebra, rózsaszín - Bili Típusok
4,6
MALTEX Zenélő bili - Zebra, rózsaszín
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, zenélő, magasított háttámla, alkalmas 7 hónapos kortól, teherbírás 25 kg, méretek 29 × 22 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
1 990 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19839
TEGA BABY erdei mese - Basic, kék - Bili Típusok
4,8
TEGA BABY erdei mese - Basic, kék
Bili - ergonomikus kialakítás, magasított háttámla, méretek 20,5 × 29 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
2 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169058
Fillikid nyúl grey/white - Bili Típusok
Fillikid nyúl grey/white
Bili - csúszásgátlós, kivehető résszel, lehajtható fedél
10 590 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls1199
KikkaBoo Madárka bili, sárga - Bili Típusok
KikkaBoo Madárka bili, sárga
Bili - műanyag, kivehető résszel, kartámasz, alkalmas 12 hónapos kortól
11 990 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3254
THERMOBABY Anatomical Potty Deep Peacock - Bili Típusok
3,7
THERMOBABY Anatomical Potty Deep Peacock
Bili - műanyag, ergonomikus kialakítás, magasított háttámla, alkalmas 6 hónapos kortól, méretek 31 × 21 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé)
2 990 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12714

Bilik

A Bilik kategóriában összesen 163 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bilik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bilik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bilik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bilik vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ