Naptejek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Védőfaktor
6 SPF
(1)
10 SPF
(1)
15 SPF
(5)
20 SPF
(5)
30 SPF
(41)
45 SPF
(1)
50 SPF
(125)
Termék típusa
Krém
(113)
Tej
(75)
Hatás
Védő
(117)
Fényvédő
(73)
Hipoallergén
(16)
Nyugtató
(16)
Specifikáció
Dermo
(65)
Vízálló
(28)
Parfümmentes
(11)
Parabénmentes
(10)
Nem komedogén
(8)
Kozmetikum sorozat
Aloe Verás
(3)
Citrusos
(1)
Kamillás
(1)
Narancs
(1)
Trópusi
(3)
Milyen problémára ajánlott
Öregedő bőrre
(29)
Napallergiára
(18)
Kipirosodott bőrre
(5)
Űrtartalom
20 ml
530 ml
-
Szűrés

A napozókrém vagy a naptej megvédi a bőröd a napsugárzástól. A káros UV sugarak leégést és idő előtti bőröregedést okozhatnak. A megfelelő termék kiválasztásakor figyelembe kell venned a bőröd típusát és azt is, hogy hol fogsz napozni. Különbséget kell tenni a csecsemőknek és a felnőtteknek szánt naptejek között is. Kíváncsi vagy, hogy hogyan választhatod ki a napozókrémek közül a megfelelőt? Olvass tovább, és az alábbi írásból minden kérdésre választ kaphatsz.

Tovább

Védd magad a naptól, a naptej minden nyári kiránduláson kötelező!

Ne becsüld alá a napfény veszélyeit, nyáron mindig legyen nálad naptej, ha kirándulni indulsz. A nap által okozta égés és az azt követő hámlás nem túl kellemes. Otthoni napozáskor se feledkezz meg a naptej vagy a napozókrém használatáról, de különösen fontos, hogy magaddal vidd a tengerpartra, a hegyekbe vagy ha egzotikus útra indulsz. A hegyekben vagy a tengerparton a napsugárzás intenzitása sokkal magasabb, ezért fontos a megfelelő SPF védőfaktorral rendelkező naptej vagy napozókrém kiválasztása.

i

Hogyan hat a naptej?

Kíváncsi vagy, hogy hogyan hat a naptej? Védőréteget képez a bőr és az UV sugárzás között azáltal, hogy a benne lévő szűrők visszaverik vagy elnyelik a sugárzást. A naptejek lehetnek ásványi vagy kémiai alapúak. A kémiai naptejek vagy napozókrémek például oxibenzont vagy avobenzont tartalmaznak, amelyek behatolnak a bőrbe és elnyelik az UV sugarakat, míg az ásványi szűrők, mint a cink-oxid vagy a titán-dioxid, visszaverik a sugarakat.

UVA vs. UVB – a minőségi naptejek és napozókrémek mindkét típusú sugárzás ellen védenek

Általánosan ismert, hogy a nap UV sugárzást (ultraibolya) bocsát ki, amelynek pozitív és negatív hatásai is vannak az emberi szervezetre. A naptejeknek védeniük kell minket a negatív hatásoktól. Az UV sugárzás tovább osztható UVA és UVB sugárzásra, ezért mindig ellenőrizd, hogy a termék mindkét típus ellen hatékony védelmet nyújt-e. Az UVA sugárzás mélyebben hatol be a bőrbe és korai öregedést, ráncokat okozhat. Az UVB sugárzás pedig napégést és súlyosabb problémákat is előidézhet.

  • UVA sugárzás: az UV sugárzás mintegy 95%-át teszi ki. Nem minden naptej védi meg a bőrt ez ellen a sugárzás ellen.
  • UVB sugárzás: a napsugárzás fennmaradó 5%-át teszi ki. Ez a sugárzás felelős a lebarnulásért, de a napégésért is.

Bioderma naptej
Napozó fluid

La Roche Posay naptej
Nedves bőrre való naptej

Nivea naptej
Hidratáló naptej

Wooden Spoon naptej
Naptej testre és arcra

Fontos, hogy a naptej vagy a napozókrém megfeleljen a bőrtípusodnak

A bőrtípus határozza meg a bőr védelmi pigmentjének mértékét. Leírja, hogyan reagál a bőröd a napfényre és milyen gyorsan ég meg. Minden a bőr, a haj és a szem színétől függ. Általánosságban elmondható, hogy minél világosabb a bőröd, a hajad és a szemed, annál gyengébb a bőrtípusod. Fontos azonban az egyéni érzékenységet és az esetleges bőrproblémákat is figyelembe venni. Hogyan válaszd ki a naptejet a bőrtípusod alapján?

  1. 1-es bőrtípus: nagyon érzékeny. A bőr nagyon világos, szeplős, a haj világos vagy vörös, a szem kék vagy zöld. A napfény hatására a bőr gyorsan kipirosodik és mindig megég, ezért magas faktorszámú naptejjel kell védeni.
  2. 2-es bőrtípus: szintén érzékeny, világos bőr, néha szeplőkkel. A haj világos, a szem kék, zöld vagy szürke. Az ilyen bőr nehezen és lassan barnul, gyorsan kipirosodik és gyakran megég. Itt is fontos a naptej vagy a napozókrém használata.
  3. 3-as bőrtípus: normál bőr, amely közepesen világos, szeplők nélküli. A haj sötétszőke vagy közepes barna, a szem zöld vagy barna. Az ilyen bőr ritkán ég meg, végül mindig lebarnul. Az ideális naptej SPF 20-30 közötti.
  4. 4-es bőrtípus: ellenálló, problémamentes bőr, amely olíva vagy barna színű. A haj sötét, a szem barna vagy fekete. Az ilyen bőr soha nem pirosodik ki és nem ég meg. Általában elég az SPF 15-20-as védelmű napozókrém.

Milyen magas SPF faktort kell választanod?

A napvédő faktor (SPF) az az időtartam, amely alatt a bőr napvédő nélkül megégne, a naptej használatával megszorozva. Az SPF faktor kiszámításához szorozd meg a bőrtípus által meghatározott természetes védekezési időt a kiválasztott naptej SPF értékével. Az így kapott időtartam az, ameddig a naptej védelmet nyújt. Milyen magas SPF faktort válassz a bőrtípusod alapján, és mennyi ideig tart a naptej hatása?

  • Naptej 50 és afeletti SPF-el: a legmagasabb védelmet nyújtja, ideális a világos és érzékeny bőrűek számára, valamint a tengerpartra vagy a hegyekbe.
  • Naptej 30 SPF: magas védelmet nyújt, amely a legtöbb bőrtípus számára megfelelő. Alkalmas mindennapi tevékenységekhez és sporthoz is.
  • Naptej 20 SPF: közepes védelmet nyújt, és azok számára alkalmas, akik könnyen barnulnak. Városi használatra is megfelelő.
  • Naptej 15 SPF : alacsonyabb védelmet biztosít azoknak, akik ritkán égnek meg és csak rövid ideig tartózkodnak a napon.
Bőrtípus Természetes védelem SPF Magyarországon SPF tengerparton Védelmi szint
1-es bőrtípus 5-10 perc 20-30 30-50 nagyon magas védelem
2-es bőrtípus 10-20 perc 20-25 30-40 magas védelem
3-as bőrtípus 15-25 perc 10-15 20 közepes védelem
4-es bőrtípus 25-35 perc 4-10 15-20 alacsony védelem

Ha például 1-es bőrtípusú vagy, akkor a természetes védelmed az UV sugárzás ellen 5-10 perc. Ha 50-es naptejet használsz, 250-500 percig leszel védett (természetes védelem × faktor = védelem időtartama naptejjel).


Garnier naptej 50
Naptej 50

Vichy naptej 30
Naptej 30

Astrid naptej 20
Naptej 20

Piz Buin naptej 15
Naptej 15

Napozni készülsz egy szoláriumban? A hagyományos napozásra szánt naptej vagy napozókrém nem megfelelő. Válassz kifejezetten szoláriumhoz készült kozmetikumokat.

Mi a különbség a naptejek és a napozókrémek között a csecsemők, gyermekek és a felnőttek számára?

A gyerekek szeretnek a szabadban lenni, különösen nyáron. A bőrük azonban érzékenyebb a napégésre, mint a felnőtteké. A felnőttek számára készült naptejek és napozókrémek összetétele változatosabb, mint a gyermekeké. A felnőtt bőre vastagabb és kevésbé érzékeny az allergén anyagokra. Ha azonban allergiás vagy, válassz hipoallergén naptejet, mivel ezek olyan ásványi szűrőket tartalmaznak, amelyek nem okoznak problémát.

A csecsemők számára készült napozókrém nem tartalmaz parabéneket

A csecsemők számára készült napozókrém az érzékeny bőrűek számára készült készítmények közé tartozik. Általában illatmentes és nem tartalmaz parabéneket (E126 és E214 vegyi anyagok). Nem irritálja a bőrt és nem vonzza a rovarokat. Ugyanezt a terméket válaszd, ha csecsemők számára keresel naptejet. A csecsemők számára készült napozókrém magasabb SPF faktort tartalmaz, ideális a gyermek napozókrém 50-es változata, és ajánlott minél többet az árnyékban maradni.

i

Mi a helyzet a gyerekeknek készült naptejekkel?

Nézd meg az összes gyermekek számára készült naptejet, amelyek az érzékeny gyermekbőrre lettek kifejlesztve és maximálisan kíméletesek. A kínálat nagyon változatos. Találhatsz allergiások számára készült termékeket, valamint gyermekek számára készült naptejeket atópiás ekcémára. A vízálló napozókrémek nagyszerűek, mivel tartósan megmaradnak a medencében vagy a tengeri fürdéskor is, így nem kell túl gyakran újra alkalmazni őket.

Naptej, napozókrém vagy napolaj?

Érdekel, hogy a napozókrém, a naptej vagy a napolaj a jobb választás? Ez a preferenciáidtól függ. A napozókrémek hosszú ideig kitartanak, de általában sűrű állagúak, amelyeket nem mindig könnyű eloszlatni. Még mindig a leggyakrabban használtak közé tartoznak. A naptejek hígabbak és folyékonyabbak, így könnyebben alkalmazhatók. Az egész folyamat csak egy pillanatig tart. A napolaj tökéletesen ápolja a bőrt és selymes, fényes megjelenést nyújt.

A spray állagú naptej a legegyszerűbb módja a napozási termékek használatának, emellett táplálja a bőrt napozás közben is, miközben enyhén hűsítő hatása is lehet.

Válassz külön naptejet az arcra vagy a testre

Beszerezhetsz speciális naptejet az arcra és külön a testre is. Az arcra alkalmas készítmények általában hígabbak és nem komedogének, így nem tömítik el a pórusokat. Gyakran tartalmaznak hidratáló összetevőket és antioxidánsokat is, amelyek védik a bőrt. A testre alkalmas naptej sűrűbb, jobban ellenáll a víznek és az izzadásnak. Minden esetben szükséges az alkalmazás megismétlése az igényeknek és az aktivitásnak megfelelően.

Wooden Spoon naptej gyerekeknek

A gyermekek számára készült napozókrém jobb, ha vízálló.

i

Minden bőrtípusra található megfelelő naptej

A kínálatban minden bőrtípusra találhatsz naptejet. A zsíros és aknéra hajlamos bőrre a könnyű, nem komedogén naptejek a legmegfelelőbbek, amelyek nem terhelik és nem zsírosítják a bőrt. A száraz bőrre inkább hidratáló összetevőket tartalmazó naptejek vagy napozókrémek ajánlottak. Léteznek érzékeny, érett vagy normál bőrre alkalmas készítmények is, így nem kell aggódnod, hogy nem találsz megfelelő terméket a bőrtípusodra.

Mit tartalmazhat a naptej? Vitaminokat és különféle természetes olajokat

A választásnál figyelj az összetevőkre, mivel az is fontos, hogy mit tartalmaz a naptej. A vitaminok, ásványi anyagok és különféle természetes olajok fontos szerepet játszanak a bőrápolásban napozás közben is. A naptej leggyakrabban E-vitamint tartalmaz, amely antioxidánsként működik, esetleg tartalmazhat Aloe vera, méz vagy málna kivonatokat. Nem ritka a teljesen természetes naptej vagy napozókrém sem, amely nem tartalmaz vegyi anyagokat.

Érdekelnek mások véleményei és tapasztalatai? Nézd meg, hogy mit mondanak a naptejekről a vásárlói értékelések.

7 tipp a naptej helyes használatához

Ahhoz, hogy a naptej vagy a napozókrém valóban hatékony legyen, nem csak a megfelelő SPF faktor kiválasztása fontos, hanem a helyes napozási eljárás betartása is. Olvasd el, hogy mire figyelj napozás közben. A napozókrém helyes alkalmazása és az eljárás betartása jelentősen csökkenti a napégés és a napsugárzás negatív hatásainak kockázatát. Ügyelj a megfelelő mennyiségű naptej használatára, a rendszeres újraalkalmazásra és az érzékeny testrészek védelmére.

  1. A csecsemőknek és felnőtteknek szánt nyári naptej használatát időben kell elkezdeni. Az első réteget legalább 20 perccel a napozás előtt kend a bőrre.
  2. A vízálló naptej sem nyújt egész napos védelmet. Rendszeresen kend magad újra, különösen minden törölközés és hosszabb fürdőzés után.
  3. Az arc bőre sokkal érzékenyebb és kevésbé ellenálló, mint a test többi része. Válassz magasabb SPF védőfaktorral rendelkező naptejet az arcra.
  4. Különös figyelmet igényelnek a gyermekek is, akik bőre rendkívül érzékeny a napégésre. Válassz gyermekek számára készült naptejet.
  5. A napozást érzékeny bőr esetén is élvezheted. Az allergiás reakciók megelőzésére használj ásványi szűrőket tartalmazó naptejeket.
  6. Napozás közben kerüld a dezodorok, izzadásgátlók és parfümök használatát. Tartsd be a megfelelő folyadékbevitelt, és ne feledkezz meg a fejfedőről és a napszemüvegről sem.
  7. A bőr ápolását napozás után se feledd el. A szükséges hidratálást és nyugtatást biztosítják a napozás utáni krémek.

Olvass többet a témáról az alábbi cikkünkben: Hogyan napozzunk biztonságosan.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
188 termék
BIODERMA Photoderm Aquafluid SPF 50+ 2 × 40ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, érzékeny, normál és kevert bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 80 ml-es - 10 645 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 266 125 Ft/1 l
21 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA428s
5,0
BIODERMA Photoderm AR nagyon világos SPF 50+ 30 ml
Arckrém - női és férfi, nappali, bőrtípus: érzékeny, hatás: bőrnyugtató, arctónus javító, fényvédős és bőr kipirosodása ellen, 30 ml - 263 000 Ft/1 l
7 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA391
PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF15 200 ml - Naptej Típusok
4,9 15×
PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF15 200 ml
Naptej - 15 védőfaktoros, kisbabák részére, érzékeny bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, 200 ml-es - 33 450 Ft/1 l
6 690 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA138
5,0
VICHY Idéal Soleil Anti-Age Face Cream SPF50+ 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 271 800 Ft/1 l
13 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA077
5,0
PIZ BUIN Mountain Sun Cream SPF50+ 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, 50 ml-es - 107 800 Ft/1 l
5 390 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0263
5,0
NIVEA Sun Kids Travel size SPF 50+ 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 51 040 Ft/1 l
Leárazás -20 %
2 550 Ft 3 190 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0335
3,0
BIODERMA Photoderm COVER Touch MINERAL világos SPF 50+ 40 g
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: érzékeny, zsíros és problémás, hatás: arctónus javító, mattító, fényvédős és pattanásokra
8 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA376
5,0
BIODERMA Photoderm M sötét SPF 50+ 40 ml
Arckrém - női és férfi, nappali, bőrtípus: érzékeny és minden bőrtípusra, hatás: arctónus javító, pigmentfolt csökkentő és fényvédős, 40 ml - 192 250 Ft/1 l
7 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA392
PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Face Cream SPF50+ 50 ml - Napozókrém
Típusok
4,4 10×
PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Face Cream SPF50+ 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, érzékeny bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 123 800 Ft/1 l
Leárazás -31 %
6 190 Ft 8 990 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA143
3,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios Age Correct SPF50 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 249 800 Ft/1 l
12 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL3717
PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Face Cream SPF30 40 ml - Napozókrém Típusok
4,4 10×
PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Face Cream SPF30 40 ml
Napozókrém - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, 40 ml-es - 179 750 Ft/1 l
7 190 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0080e
4,5
NIVEA Sun Luminous Face Creme 630 SPF50+
Arckrém - női és férfi, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: védelem a külső hatásokkal szemben, 40 ml - 111 800 Ft/1 l
Leárazás -20 %
4 470 Ft 5 590 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4291
GARNIER Ambre Solaire Over Makeup Super UV Mist SPF 50 75 ml
Fényvédő spray arcra - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, 75 ml-es
3 790 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA421
4,0
BIODERMA Photoderm COVER Touch MINERAL sötét SPF 50+ 40 g
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: érzékeny, zsíros és problémás, hatás: arctónus javító, mattító, fényvédős és pattanásokra
8 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA377
4,9 10×
GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids SPF 50+, 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 67 800 Ft/1 l
3 390 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA031
5,0
VICHY Capital Soleil Anti-Dark Spot 3in1 SPF 50+ 50ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 259 800 Ft/1 l
12 990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORVICK802
5,0
BIODERMA Photoderm Krém világos SPF 50+ 40 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: érzékeny, normál, száraz és minden bőrtípusra, hatás: arctónus javító és fényvédős, 40 ml - 155 800 Ft/1 l
Leárazás -20 %
6 230 Ft 7 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA380
3,8
VICHY Idéal Soleil Skin Perfection Velvety Cream SPF 50+ 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, vízálló és parfümmentes kozmetikum, 50 ml-es - 259 800 Ft/1 l
12 990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0206
5,0
DERMACOL Solar Bronze Barnulást gyorsító napozótej 200 ml
Naptej -, kisbabák részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 200 ml-es - 21 450 Ft/1 l
4 290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA251
4,4
ZIAJA Sun barnulást serkentő krém tirozinnal és kakaóvajjal 150 ml
Napozás utáni testápoló - felnőttek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, testre, 150 ml-es - 12 600 Ft/1 l
1 890 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA362
BIODERMA Photoderm Pediatrics mineral SPF 50+ 50 g
Naptej - 50 védőfaktoros, kisbabák részére, gyerekek részére, testre
6 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA427
5,0
GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced Serum SPF 50+ 125 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, testre, 125 ml-es - 59 120 Ft/1 l
7 390 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA410
BIODERMA Photoderm Mineral Fluid SPF 50+ 2 × 75g
Napozókrém - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, atópiás, ekcémás bőrtípusra ajánlott, dermo és parfümmentes kozmetikum - 11 295 Ft/db
22 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA393s
5,0
L'ORÉAL PARIS Revitalift Clinical Nappali Anti-UV Fluid nagyon magas SPF50+ védelemmel és C-vitaminn
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: hidratáló és ránctalanító
6 490 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4256

Naptejek

Naptejek

A Naptejek kategóriában összesen 190 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó naptejek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább naptejek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb naptejek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: naptejek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ