OLD SPICE Whitewater Astronaut Set 300ml

Termékkatalógus
OLD SPICE Whitewater Astronaut Set 300ml
4,8 54 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: dezodor stift 50 ml, tusfürdő 250 ml
Változat
Kód:  KSDS2152 Termékszám:  8700216131766 Gyártó honlapja:

OLD SPICE Whitewater Astronaut Set 300ml

Minden modern férfi imádni fogja az OLD SPICE Whitewater Astronaut készletet. Ez az ellenállhatatlan férfias illat szilárd dezodor és tusfürdő formájában érkezik, amit űrhajós mintájú díszdobozba csomagoltak. Az OLD SPICE Whitewater Astronaut szett sportos kihívásokhoz és kalandtúrákhoz egyaránt alkalmas. Férfias illat jellemzi, egy csipetnyi lime illattal. Ezt az illatot olyan férfiaknak tervezték, akik nem félnek saját férfiasságuktól.

Az OLD SPICE Whitewater Astronaut Set legfontosabb jellemzői

  • Az OLD SPICE Whitewater Astronaut készlet minden modern férfinak örömet okoz majd
  • Tusfürdőt és szilárd dezodort tartalmaz
  • Ajándékdobozba csomagolva érkezik, amely űrhajós designt kapott
  • Az OLD SPICE Whitewater Astronaut Set tökéletes kiegészítő a sportoláshoz és a kalandos utazásokhoz
  • Férfias illat egy csipetnyi lime-mal

Old Spice The White Wolf tusfürdő

Az OLD SPICE Whitewater Astronaut 3 az 1-ben férfi tusfürdő és sampon eltávolítja a szennyeződéseket a bőr, a haj és az arc területéről, miközben blokkolja a kellemetlen testszagokat. Hosszantartó frissesség- és energiaérzetet ad. A tusfürdő gazdag és nagyon puha habbal kényezteti a bőrt. Kellemes, férfias illatot áraszt a bőrödön, egy csipetnyi lime illattal. Inspiráló olyan férfiak számára, akik tudják, hogyan legyen kellemes illatuk. Ez a kellemes férfias illatú, frissítő tusfürdő ideális kiegészítője az ugyanezen termékcsalád dezodorjainak. Az OLD SPICE Whitewater Astronaut tusfürdővel tiszta, friss és kellemes illatú lesz a bőröd.

Old Spice Whitewater Whitewater Astronaut szilárd dezodor

A hatékony OLD SPICE Whitewater Astronaut szilárd dezodor kellemes, frissítő illatot biztosít. Ez az illat olyan férfiaknak szól, akik tudják, hogy mi az a jó illat. A fokozatos illatfelszabadulás technológiájának köszönhetően nem hagy cserben a testszag és a hónaljszag elleni küzdelemben. Egész nap friss illatod lesz, amit mások is érezni fognak. Az OLD SPICE Whitewater Astronaut dezodor praktikus méretű és könnyű használni, amit még utazás közben is értékelni fogsz.

A csomag tartalma:Szilárd dezodor 50 ml
Tusfürdő 250 ml

Összetétel

Szilárd dezodor: Dipropilén-glikol; Aqua; Propilénglikol; Nátrium-sztearát; Poloxamin 1307; PPG-3 mirisztil-éter; Parfum; Tetrasodium EDTA; Limonén; Linalool; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Geraniol; Benzil-szalicilát; Citral; Alfa-izometil-ionon; Eugenol; Cinnamal; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; CI 60725; CI 61565, tusfürdő és sampon: Aqua; Nátrium-lauril-szulfát; Cocamidopropyl Betaine; Nátrium-klorid; Parfum; Sodium Benzoate; Nátrium-citrát; Nátrium-xilénszulfonát; Benzil-alkohol; Nátrium-szalicilát; Citric Acid; Benzil-benzoát; Dinátrium EDTA; Nátrium-hidroxid; Limonén; Linalool; Benzil-szalicilát; Hexyl Cinnamal; CI 42090

Paraméterek

Űrtartalom
300 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Dezodor, Tusfürdő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Dezodor, Tusfürdő Kész!
Termékek: Whitewater 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLD SPICE Whitewater Astronaut Set 300ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Whitewater Astronaut Set 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLD SPICE Whitewater Astronaut Set 300 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ