Nivona NICR 550

Termékkatalógus
Nivona NICR 550
5 1 értékelés
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,2 kg
Szuper ár
219 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NIVAK509 Termékszám:  NICR 550

Nivona NICR 550

A szuper NIVONA automata kávéfőző segítségével mindig frissen őrölt kávét készíthetsz. Két adag kávé elkészítésére is képes, ami kiváló funkció, ha több ember szeretne kávézni. Sokoldalúságának köszönhetően többféle kávé elkészítésére alkalmas, legyen szó eszpresszóról vagy kapucsínóról. Az okos automata kávéfőző csatlakoztatható okostelefonhoz vagy tablethez, így amellett, hogy távolról is lehet kezelni, elő is tudod készíteni a kávét. A pompás NIVONA automata kávéfőző térfogatának köszönhetően vállalatok vagy vendéglátóegységek számára is alkalmas.

Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...
Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...

A szuper Nivona NICR 550 automata kávéfőző leglényegesebb előnyei

  • A hasznos NIVONA automata kávéfőző kitűnő azok számára, akiknek fontos a jó kávé
  • A fém daráló az automata kávégépben ellenáll a mechanikai kopásnak
  • 2 féle receptet is kapsz hozzá
  • 15 bar a készülék által biztosított nyomás
  • 2,2 l űrtartalommal büszkélkedhet a víztartály
  • A minőségi NIVONA automata kávéfőző műanyag anyagból készült
  • A tejes kávék közül caffe latte és cappuccino elkészítésére is van mód
  • A tejet nélkülöző kávék közül espresso és kávé elkészítésére is van mód
  • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea készítésére is van mód
  • Hibadiagnózis okos funkció is van rajta
  • Italhőmérséklet beállítása, kávé/tej arány szabályozás, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása segítségével módosíthatod az ital ízét
  • 250 g kávébab tárolására elegendő a tartály
  • Funkciói: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás

Izgalmas funkciókat kínál ez a teljesen automata kávéfőző

A hasznos NIVONA kávéfőző használata rendkívül kényelmes hála az átgondolt funkcióknak. A rajta lévő forró víz funkciónak hála a készülék ad forró vizet, amely hasznos olyan ételek, illetve italok elkészítéséhez, mint a forró tea, az instant leves vagy a zabkása. Az ötletes időzítővel pontosan beprogramozhatod, hogy a kávéfőző mikor induljon el automatikusan, és mikor kezdjen el kávét készíteni. Ezt azok fogják igazán értékelni, akik szeretik egyből ébredés után vagy hazaérkezést követően elfogyasztani a frissen főtt, gőzölgő kávét. A kávéfőző beépített automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, amely egy bizonyos időtartamú inaktivitás után aktiválódik, hogy az energiatakarékosság mellett a működése is biztonságos legyen. Mivel a készülék így kevésbé kopik, az élettartam is meghosszabbodik.

Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...
Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...

NIVONA okos automata kávéfőző

Az okos NIVONA automata kávéfőző az egyik leginkább kedvelt és kihasznált háztartási eszköz. Amellett, hogy a kezelése intuitív, az okos funkciók arról is gondoskodnak, hogy gördülékeny legyen a használata. A hibadiagnosztikának hála a kávéfőző felismeri az esetleges hibát és a probléma megoldására is kínál javaslatot.

Otthon is kényelmesen, mindig frissen őrölt kávéból készült kávéval

A stílusos NIVONA Automata kávéfőző biztosítja napi szinten az otthoni, frissen őrölt kávét. 3 őrlési fokozat biztosítja a többféle kávétextúrát és ízt, így nyugodtan kísérletezhetsz a különféle típusokkal. Az őrölt kávé mennyiségét is könnyen beállíthatod. A kávéfőző fém őrlővel rendelkezik, amely amellett, hogy ütésálló, nagyszerűen áll ellen a szennyeződéseknek. 15 bar nyomás áll rendelkezésre a kávékészítéshez, ami pont elég ahhoz, hogy kávéházi szintű eszpresszót vagy kapucsínót készíts magadnak vagy a vendégeidnek. A daráló szenzora tájékoztat a kávébab mennyiségéről. 250 g a kávébab tartály kapacitása, így nem kell aggódni az állandó újratöltés miatt.

Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...
Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...

Személyre szabott kávézás

A profi NIVONA Automata kávéfőző azon túl, hogy tökéletes kávét készít, még az egyszerű elkészítést is garantálja. Ellátta a gyártó hőmérséklet beállítása funkcióval, amely a frenetikus íz eléréséhez a legoptimálisabb hőmérsékletet állítja be a kávé elkészítésekor. Az automata kávéfőző integrált tejrendszerrel készült, egyszerűen csak töltsd fel a tartályt, a többit pedig a gép elvégzi helyetted. Tejes kávék, úgy mint Caffe latte és Cappuccino elkészítése is lehetséges. Kapucsínó és latte készítéséhez használd a gőzfúvókát a tej fejmelegítésére és felhabosítására. Az eredmény egy habos, krémes, frenetikus ital lesz.

A klassz NIVONA automata kávéfőző tisztán tartása és karbantartása is rendkívül egyszerű

A stílusos NIVONA automata kávéfőző karbantartása szinte gyerekjáték. A készülék bekapcsolásakor aktiválódik az automatikus öblítés, amely tökéletesen eltávolítja a kávémaradékot. A kávélerakódásokat a készülék a kikapcsolást követő öblítéssel is eltávolítja. Annak érdekében, hogy a karbantartási folyamat a lehető legegyszerűbb legyen, egy élvonalbeli, tejes részek tisztítását végző technológiával egészült ki a készülék. Így gondoskodik a tejrendszer automatikus tisztításáról minden egyes, tejjel készült kávé lefőzése után. Amennyiben a készülék vízkőtelenítésre vagy tisztításra szorul, értesít téged. A kalcium- és magnézium-lerakódások gyakran korlátozzák a víz áramlását, csökkenthetik a hőmérsékletet és hátrányosan befolyásolhatják a kávé ízét és aromáját. Amennyiben ki kell cserélni a vízszűrőt, a kávéfőző figyelmeztetni fog. Lehetőséged van a megfelelő vízkeménységi szintet beállítani az optimális kávéminőség biztosítása érdekében. A főzőegység kivehető és egyszerűen leöblíthető folyó víz alatt, ezt követően pedig könnyedén visszatehető a készülékbe. Így nem kell lemondanod a tökélete kávéról. Azt követően, hogy eljárt a beállított idő, a készülék készenléti üzemmódba vált át., így egyrészt védi a környezetet, másrészt energiát spórol neked.

Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...

Felszereltség:

beépített kávédaráló, kijelző és tejadagolás, érintésmentes kijelző, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, gőzfúvóka és tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

caffe latte és cappuccino

Tej nélküli kávék:

espresso és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

vízkeménységi tesztelő, őrölt kávé mérőpohár és NIRT701 tisztító tabletta (2 db)

Méretek:

34 × 24 × 46 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

8,2 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 455 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,2 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
2 Kész!
Tejes receptek
Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző Kész!
Italkészítés
Csésze megvilágítása, Állítható magasságú kifolyónyílás, Tárolóhely a poharaknak Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka, Tejrendszer Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
3 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Kávébab mennyiség érzékelés Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Vízkeménységi tesztelő, Őrölt kávé mérőpohár, NIRT701 tisztító tabletta (2 db) Kész!

Méret & súly

Mélység
46 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
8,2 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nivona NICR 550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nivona NICR 550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nivona NICR 550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nivona NICR 550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nivona NICR 550.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ