PlayStation Plus 12 hónapos tagság - PS4 HU digitális

Termékkatalógus
PlayStation Plus 12 hónapos tagság - PS4 HU digitális
Feltöltőkártya - 365 napos PS PLUS előfizetés, magyar SEN és PS Store fiókokhoz, felhasználható PS3, PS4 és PSVita platformokon
Kód:  MSXESDHU001sale Gyártó honlapja:
PlayStation Plus 12 hónapos tagság - PS4 HU digitális Megszűnt

PlayStation Plus 12 hónapos tagság - PS4 HU digitális

Ez a PlayStation®Plus. Globális közösség, ahol új dimenziók nyílnak a játékosok előtt. Csatlakozz most, és élvezd a csak tagoknak járó exkluzív előnyöket:

  • PS4™ online többjátékos mód: Játssz együtt barátaiddal és hasonló ízlésű játékosokkal az akciódús PS4™ online többjátékos módban
  • Játékok havonta: Minden hónapban 2 letölthető PS4™ játék, amíg a tagságod tart
  • Megosztott játék: A PSN hálózaton regisztrált barátaidat meghívhatod, hogy csatlakozzanak hozzád kedvenc játékaidban, még akkor is, ha ők maguk nem rendelkeznek az adott játékkal

BEVÁLTÁSI UTASÍTÁSOK

Hozd létre saját Sony Entertainment Network fiókod az eu.playstation.com/registration oldalon, vagy jelentkezz be egy létező fi ókba. Nyisd meg a PlayStation®Store áruházat vagy online áruházunkat. Válaszd ki a "Redeem Codes" (Kódok beváltása) lehetőséget – PS Vita rendszer esetén koppints az Options (Opciók) ikonra a képernyő alján. Írd be a 12 jegyű utalványkódot, és válaszd ki a "Continue" (Folytatás) lehetőséget. Az utalványkód beváltásához kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

  • Az utalványkódot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adja ki
  • A kód a vásárlást követő 12 hónapig érvényes
  • A feltételek teljes szövegét lásd: https://www.playstation.com/legal/

Paraméterek

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Miért nem működik a vásárolt kód?

Kérdések és válaszok: PlayStation Plus 12 hónapos tagság - PS4 HU digitális
Kiegészítők: PlayStation Plus 12 hónapos tagság - PS4 HU digitális
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ