Rohnson R-7800

Termékkatalógus
Rohnson R-7800
4,8 10 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,5 l, 2200 W energiafogyasztás, bemeneti feszültség 230 V, érintéses vezérlés, duplafal, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízhőmérséklet jelző, figyelmeztetés forráspont elérésekor
16 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROHrk44 Termékszám:  R-7800

Rohnson R-7800

A vízforraló manapság a legtöbb háztartás alapvető része. A praktikus Rohnson elektromos vízforraló 1,5 l térfogatot és hatékony működést kínál. Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak formatervezése ízléses, hanem praktikusságával is elcsábít, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, valamint nem veszi át a nem kívánt szagokat és ízeket, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használjuk. A rozsdamentes kivitel egyszerre elegáns és praktikus, és gond nélkül kiegészíti minden konyha megjelenését. Eme Rohnson vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A minőségi és megbízható Rohnson elektromos vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Vízforraló Rohnson R-7800 ...
Vízforraló Rohnson R-7800 ...

A stílusos Rohnson R-7800 gyorsforraló legfőbb jellemzői

  • A stílusos Rohnson vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Befogadóképessége 1,5 l
  • Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű Rohnson vízforraló energiafelhasználása: 2200 W
  • Ez a változat 230 V-ról funkcionál, ami egy hagyományos elektromos aljzat feszültségének értéke
  • Modern stílus
  • A vízforraló különleges duplafalú kialakítással rendelkezik
  • Használatát a forgótalp és a praktikus kábeltároló rekesz teszi még egyszerűbbé
  • A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található
  • Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízforraló üzemelése egyszerű és praktikus az érintőgomboknak köszönhetően
  • Hangjelzés nyújt információt a forralás befejezéséről
  • A beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi
  • A modern kijelző mutatja a pontos vízhőmérsékletet

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A gyártó komoly figyelmet fordított a vízforraló maximális biztonságára. A vizforraló biztonságát és hatékony hőtartását biztosítja a gyártásnál alkalmazott dupla falú kialakítás. A víz melegítésekor a külső felület hőmérséklete nem ér el magas értékeket, ezért nem kell aggódnod, hogy megégeted a kezed. A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában helyezkedik el, így a vízkő kialakulásának lehetősége nem áll fenn.

Vízforraló Rohnson R-7800 ...
Vízforraló Rohnson R-7800 ...

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia elektromos vízforraló

Az elegáns Rohnson gyorsforraló nemcsak az előállításánál felhasznált anyagok ellenállóságával büszkélkedhet, hanem kábeltároló rekesszel és forgótalppal is. A vízforraló tetszőleges szögből helyezhető a forgótalpra. Előnye a hőszabályozás funkció, így az egész család által kedvelt forró italok készítése nem jelent gondot. Az érintésvezérlő gomboknak köszönhetően a vízforraló kanna vezérlése hatékony és intuitív, a beállításokhoz csak egyetlen ujjra van szükség. A hangjelzés is hasznos funkció, amely a forralás befejeződését jelzi. Ha előfordul, hogy elfeledkezel a vízről, nem lesz muszáj újonnan felmelegíteni. A vízhőmérsékletet a vízforraló fenntartja bizonyos ideig a melegítés után. A forralás megkezdésekor LED világítás aktiválódik, amely mutatja, hogy a vízforraló üzembe lépett. A kijelző pontos információt kínál a víz hőmérsékletéről használat közben.

Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Szűrő típusa
Nincs Kész!

Szín

Szín
Fekete, Rozsdamentes acél Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-7800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-7800. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-7800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-7800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-7800.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ