SodaStream ART Mandarin Red

Termékkatalógus
SodaStream ART Mandarin Red
Szódakészítő - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag és rozsdamentes acél, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, mérete 43,1 × 16,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,3 kg, vörös kivitel
47 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SODvy49 Termékszám:  7290116740249 Gyártó honlapja:
SodaStream ART Mandarin Red 47 290 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

SodaStream ART Mandarin Red

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

A szénsavas víz készítésének művészete

A teljes élet titka a középszerűség elutasításában rejlik. Hogy te is egészséges, igényes életmódot tudj élni, soha nem látott szintre feszegetjük a határokat a népszerű szénsavas ital gyártásában. Művészi elegancia a konyhádban! Az új SodaStream Art szódavíz készítő már exkluzív Mandarin Red kiadásban, kizárólag az ALZA-nál érhető el! A tervezők egy csúcskategóriás szódakészítőt dolgoztak ki, hogy kényelmesen elférjen minden konyhaszekrény alatt, a bárpulton és esetleg a kávéfőző mellett. A fényes piros színű kompakt testet vékony ezüst sziluett emeli ki, kiemelve a 21. század csúcskészülék modern megjelenését. A jobb oldalon található mechanikus kar egyszerű, kézi működtetést tesz lehetővé áram vagy akkumulátor használata nélkül. A piros SodaStream ART igazi csodát hoz létre a csapvízből, neked pedig csak várnod kell: friss, üdítő, ízletes ital.

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

Változtasd a közönséges csapvizet valami egyedivé

Tapasztald meg a buborékok varázsát a SodaStream ART Mandarin Red szóda készítővel otthonod kényelmében! Segítségével pár másodperc alatt olyan szénsavas vizet készíthetsz, amilyet a legjobban szeretsz. A készülék jobb oldalán található mechanikus karral te magad szabályozhatod a szénsavasodás intenzitását. Finom, közepes vagy erős szénsavas szóda közül választhatsz. De ez még nem minden! Ha az íze megváltozik, felfrissítheted az italt friss gyümölccsel, és üdítő, egészséges házi limonádét kapsz! Számos SodaSteram íz választhatsz, és keverhetsz a Mojito-t, Mirindát, 7up-ot vagy kedvenc Pepsidet. A SodaStream ART Mandarin Red szódakészítővel egyszerűen, de mindenekelőtt egészségesen egészítheted ki a folyadékfogyasztási szokásaidat, nemcsak saját magad, hanem családtagjaid vagy látogatóid esetében is.

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

Gyors, egyszerű, hatékony

A SodaStream ART Mandarin Red szódakészítővel a pezsgő ital elkészítése hihetetlenül egyszerű. Önts csapvizet az edzett, tömör, egy literes palackba a jelzett vonalig. Ezután bonyolult csavarozás nélkül behelyezheted a palacktartóba. Utána csak pattintsd be és már indulhatnak is a buborékok! Képletesen és szó szerint: kedvenc szódád rövid időn belül elkészül, és átadhatod magad a frissítő italnak. Olyat, amely nem több hónapja áll a boltokban. Csak mosd el a használt BPA-mentes palackot mosogatógépben, és ismét megbízhatóan fog szolgálni. A szóda elkészítése a SodaStream ART Mandarin Red segítségével praktikus, gazdaságos és környezetbarát. Melegséggel tölthet el, hogy a környezetet kis kíméled. Ugyanakkor határozottan megszabadulsz a gondtól, hogy állandóan haza kelljen cipelned a nehéz palackokat boltokból, ártalmatlanítanod a műanyag csomagolásokat-

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

Komplett csomagolás és egyszerű csere

Soha többé nem fogsz szomjazni! A SodaStream készlettel mindig készen állhatsz arra, hogy azonnal kiváló szódát készíts. A SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő mellé egy exkluzív piros vizes palack és egy CO2 élelmiszer-minőségű gázt tartalmazó patron is jár. Akár 80 liter szénsavas vizet készíthetsz, és egy liter ára körülbelül 50 HUF-ra jön ki (a szénsav intenzitásától függően). Magyarország-szerte több mint 410 csereponton cserélheted ki az üres patront telire. Maga a csere a QuickConnect szabadalomnak köszönhetően intuitív és egyszerű. A készülék hátulján emeld fel a fogantyút, vedd ki az üres patront, majd helyezd be az újat. Ezt követően kényelmesen folytathatod a saját, egészséges, frissítő szénsavas víz elkészítését.

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

A SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő legfontosabb jellemzői

  • Modern és egyedi megjelenés
  • Prémium otthoni szódakészítő exkluzív Mandarin Red kiadásban
  • A szénsavasság intenzitása a mechanikus karral állítható
  • Egyliteres vizes palack piros színben, mosogatógépben mosható
  • Szabadalmaztatott QuickConnect patroncsere rendszer csavarozás nélkül
  • 1 l szénsavas víz 50 HUF-tól
  • Nincs szükség elektromos hálózatra

A csomag tartalma:
ART szénsavas víz készítő piros színben
BPA-mentes, többször használható műanyag vizes palack, mosogatógéphez alkalmas, speciális piros színben
1 palack élelmiszeripari CO2 gázzal 80 liter szódavíz elkészítésére alkalmas

Paraméterek

Összehasonlít
Palack anyaga
Műanyag Kész!
Üveg fogása
Bekattintással Kész!
Palack/palackok űrtartalma
1 l Kész!
Palack típusa
Fuse Kész!
Szódakészítő anyaga
Műanyag, Rozsdamentes acél Kész!

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga
Műanyag Kész!
Üveg fogása
Bekattintással Kész!
Palack/palackok űrtartalma
1 l Kész!
Palack típusa
Fuse Kész!

Termék tulajdonságai

Szódakészítő anyaga
Műanyag, Rozsdamentes acél Kész!
Szén-dioxid tartalom szabályozása
Lenyomások számával Kész!
Patron kapacitása
80 l Kész!
Termék típusa
Mechanikus Kész!

Szín

Szín
Vörös Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Patron CO2-vel, Palack Kész!
Palackok száma csomagonként
1 Kész!

Méret & súly

Magasság
43,1 cm Kész!
Szélesség
16,9 cm Kész!
Mélység
24,5 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream ART Mandarin Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SodaStream ART Mandarin Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream ART Mandarin Red.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ