16" gyerek bicikli

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpár típusa
MTB
(3)
Gyerek
(23)
Váz anyaga
Alumínium
(4)
Acél
(22)
Magnézium
(1)
Kerék átmérője
12"
(2)
14"
(2)
16"
(27)
Szűrés

A gyerek bicikli 16" -os változata remek választás az olyan kis felfedezőknek, akik most kezdenek csak ismerkedni a kerékpárral. A kicsiknek szánt kerékpárokat az ő igényeikhez szabták, és gyakran vonzó kialakításuk motiválja a gyerekeket a kerékpározásra. A kiválasztásnál fontos szempont a biztonság, valamint a megfelelő méret, a minőségi fékek és a megfelelő kiegészítők. Kíváncsi vagy, hogy hogyan válaszd ki a legjobb 16" gyerek bicikli modellt? Olvass tovább, és tudj meg többet a témában!

Tovább

A 16" gyerek bicikli kiválasztása során felmerülő kérdések

A gyerek bicikli 16" egy ideális sporteszköz, amely kényelmes és biztonságos körülményeket biztosít a gyermekek számára az első kerékpárral megtett kilométerek során. A megfelelő kerékpár segít a kicsiknek az egyensúly, valamint a kerékpározás közbeni magabiztosság kialakításában. A választásnál azonban több fontos paramétert is figyelembe kell venni, hogy minden egyes kirándulás öröm legyen a gyermekek számára. Ezek közé tartozik a kerékpár megfelelő magassága és tömege, a nyereg és a kormány magasságának állítási lehetősége, valamint a minőségi fékek és a bicajok biztonsági funkciók is elengedhetetlenek.

Milyen anyagból készül egy gyerek bicikli 16" -os változata?

Először is a vásárláskor nézd meg a 16" gyerek bicikli vázát. Ez elengedhetetlen a tartósság, a stabilitás és a kerékpár könnyű kezelhetősége és persze a tömege miatt. Leggyakrabban a váz gyártása során acélt használnak, amely masszív és tartós, de nagyobb a tömege. Kaphatóak még alumínium vázas biciklik is. Ez az anyag jó szilárdság/tömeg arányt kínál, ennek köszönhetően az acélvázas kerékpárok könnyűek. A gyerek bicikli 16" gyártása során magnéziumot is használnak, amely könnyebb az acélnál, mégis erős, ráadásul elnyeli a rezgéseket, ami növeli a kényelmet, ha egyenetlen felületen tekernek a lurkók.

Ahhoz, hogy a 16" gyerek bicikli könnyű és könnyen vezethető és kezelhető legyen a gyermeked számára, ki kell választanod a megfelelő vázanyagot, de a kerékpár egyéb összetevőit is vedd figyelembe, beleértve a fékeket és a gumiabroncs méretét is.

Mindig ellenőrizd a 16" gyerek bicikli fékeit is

A fékek kulcsfontosságú alkatrészek és egy gyerek bicikli 16" többféle kivitelben is rendelkezhet velük. A V fékes modellek nagyon népszerűek, mivel egyszerűek és megbízhatóak. Egy másik lehetőség az U fékes rendszerrel felszerelt bicajok, amelyek ugyanolyan karbantartás mentesek és hatékonyak, mint a V fékes változatok. A tárcsa mechanikus fékek nagyon erős fékerővel rendelkeznek és időjárásállóak is. A csúszásgátló fékek (torpedó) a pedálok hátrafelé történő mozgatásakor működnek, és főként kezdők használják őket.


gyerek bicikli 16
Fiú gyerek bicikli 16"

gyerek bicikli 16
Uniszex gyerek bicikli 16"

gyerek bicikli 16
Lány gyerek bicikli 16"

Milyen idős és magas gyerekek számára alkalmas a gyerek bicikli 16" -os változata?

A gyerek bicikli 16" -os méretben általában a 4 és 6 év közötti gyermekek számára alkalmas. A gyermek magassága szerint is választhatsz, amely ezeknél a kerékpároknál körülbelül 104 -122 cm között van. Ideális esetben a kormánynak körülbelül a gyerek derékmagasságban kell lennie. Ha gyermeked még nem elég gyakorlott a kerékpározásban, akkor jó, ha olyan méretű biciklit választasz, amelyen ülve a kicsi kényelmesen eléri a földet a lábával. Válassz olyan gyerek bicikli 16" -os modellt, amely állítható ülés- és kormány magassággal rendelkezik, így azt a gyerek igényeihez igazíthatod.

Az ilyen korú gyeremekek számára mindig 16" gyerek bicikli modellt válassz, mivel ez a mértet illeszkedik a legjobban a gyermekedhez. A túl kicsi vagy túl nagy kerékpár nehezen kezelhető a kicsi gyermekek számára, és ez azt eredményezheti, hogy a gyerek nem akar majd kerékpározni.

Válassz olyan 16" gyerek bicikli modellt, amit szeretni fognak a kicsik

Színek és minták sokasága kapható a boltokban. Ha az egyszerű kialakítást kedveli a gyermeked, akkor szerezz be egy egyszerű 16" gyerek bicikli modellt egyszínű, motívumok nélküli kivitelben. De ha gyermeked szíve a kedvenc rajzfilmfiguráiért dobog, akkor a Disney vagy más filmek és sorozatok szereplőivel ellátott kerékpárok lesznek a nyerők. Aztán persze kaphatóak geometrikus motívumokkal, virágmotívumokkal stb. ellátott modellek is.

  • A fiúknak való gyerek bicikli 16" -os változatai főként kék, zöld vagy piros színben kaphatóak, általában szám motívumokkal, hogy a srácok versenyzőnek érezzék magukat.
  • Az uniszex gyerek bicikli 16" remek választás, ha több különböző nemű gyereked van. A színek és a témák univerzálisak.
  • A gyerek bicikli 16" lányoknak gyakran rózsaszín, lila vagy fehér színben kapható, a Disney hercegnős motívumok pedig szintén népszerűek.

i

A gyerek bicikli 16" -os modellje terep- vagy országúti használatra lesz inkább alkalmas?

Ha terepre szeretnél 16" gyerek bicikli modellt, akkor a villa rugóútja alapján válassz. Ez azt mutatja, hogy a villa mekkora mozgást képes elnyelni. A villa úthossza milliméterben van megadva. A mountain és enduro kerékpárok általában nagyobb rugóúttal rendelkeznek, míg az országúti kerékpárok kevesebbel. Ebben a kategóriában a gyerek biciklik általában legfeljebb 30 mm rugóúttal rendelkeznek, ami elegendő a kissé egyenetlen terepviszonyokhoz, amelyekkel a gyerekek általában a kezdeti időszakban találkoznak.

Milyen egyéb funkciókat kínál még egy gyerek bicikli 16" -os változata?

A gyerek bicikli 16" egyéb funkciókat is kínál, amelyek élvezetesebbé teszik a gyerekek kerékpáros karrierjének kezdetét. Ezek egyike az üresjárat, amely lehetővé teszi, hogy a kerekeket anélkül forgasd, hogy gyermekednek pedáloznia kellene, például lejtőn lefelé menet vagy egyenesekben, ha már elindult. Így pihenni tudnak tekerés közben. Választhatsz olyan kezdő kerékpárt is, amelyet olyan gyermekek számára terveztek, akik még csak most kezdenek biciklizni. Egy ilyen 16" gyerek bicikli stabil, széles gumikkal és felszereltséggel rendelkezik, ami megkönnyíti az elindulást.

Válassz 16" gyerek bicikli modellt a megfelelő kiegészítőkkel

A gyerek bicikli 16" -os változatait kényelmesebbé és biztonságosabbá tevő praktikus kiegészítők közé tartoznak a kiegészítő kerekek, amelyek minden kezdő kerékpáros számára nélkülözhetetlenek, és segítenek megtartani az egyensúlyt, így megbirkózva a nehéz kezdetekkel. A praktikus kiegészítők közé tartoznak még a sárvédők, hogy ne kelljen a pocsolyák miatt aggódnod, de a leengedett váz is egy kihagyhatatlan elem, amely a kényelmesebb fel- és leszállást szolgálja. Nem hiányozhat a láncvédő sem, amely megakadályozza a ruházat beakadását a láncba és az ujjak sérülését.

  • Az alacsony váz megkönnyíti a gyermekek számára a fel- és leszállást anélkül, hogy túl magasra kellene emelniük a lábukat. Ezáltal a gyerek bicikli 16" biztonságosabbá válik a kis kerékpárosok számára.
  • A váltó jó dolog, ha terepen használja a kicsi a bicajt és sok váltásra van szükség. A 16" gyerek bicikli a váltóval segíthet a gyerekeknek megtanulni a sebességváltást, és megkönnyíti a nehezebb terepviszonyokon való bringázást.
  • A sárvédő egy nagyszerű kiegészítő, különösen, ha eső után indultok útnak, vagy ha sáros az út. Ezek az elemek tisztán és szárazon tartják a gyermeket.


gyerek bicikli 16 láncvédővel
Láncvédővel ellátott gyerek bicikli 16"

gyerek bicikli 16 pótkerékkel
Pótkerekes gyerek bicikli 16"

gyerek bicikli 16 váltóval
Váltós gyerek bicikli 16"

i

A gyerek bicikli 16" az extra kerekek segítségével megkönnyíti a biciklizés tanulásának folyamatát

A gyerek bicikli 16" az extra kerekekkel a teljesen kezdő lurkók számára tökéletes opció. A pótkerekek stabilitást, és ezáltal nagyobb magabiztosságot nyújtanak az elinduláskor. Könnyen felszerelhetőek és eltávolíthatóak, ha már nincs rájuk szükség. A plusz kerekek segítenek a gyerekeknek abban, hogy a biciklizésre, és főként a pedálozásra és a környezetre figyeljenek, miközben fokozatosan megtanulják a koordinációt és az egyensúly kezelését.

Megnőtt a gyerek? Vegyél egy 20" -os gyerek biciklit!

A gyerek bicikli 20" már a nagyobb gyermekek számára alkalmas, nagyjából 6 és 9 éves kor között. Ők már elsajátították a kisebb kerékpár irányítását, és belevethetik magukat a nagyobb kalandokba. A nagyobb kerékpárokkal a gyerekek már a hosszabb túrákon is kényelmesen közlekedhetnek, és ezek a változatok általában már rendelkeznek váltóval, ami megkönnyíti a különböző terepviszonyok leküzdését. A vázak ezeken a bringákon általában erősek és könnyűek, az első és a hátsó keréken is van fék, így a gyermek jobban tudja irányítani a kerékpárt, és nagyobb biztonságban van a nagyobb kihívást jelentő terepen is.

Olcsóbb 16" gyerek bicikli modellt keresel? Az Outlet kategória tele van jól bevált árukkal, természetesen kedvezőbb áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dino Bikes Little Heard 16" Raktáron 3 db
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9,4 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 45 kg
46 490 Ft

2.
Dino Bikes Bikessaurus 16" Raktáron 1 db
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 45 kg
46 490 Ft

27 termék
5,0
Dino Bikes Little Heard 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9,4 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 45 kg
46 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SPTdino019
3,0
RoyalBaby Freestyle Space ?1 Alloy Alu 16" fekete
Gyerek kerékpár - váz mérete M, kerék átmérője 16", ajánlott 5 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga alumínium, váz magassága 430 mm, tömege 10,3 kg, kezdőknek, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
79 390 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTroy030
5,0
CANULL Ultra Light 16" piros
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 16", ajánlott 3 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga alumínium, váz magassága 279,4 mm, tömege 5,7 kg, alacsony tömegű, hátsó váltó, pedálok a csomagban, terhelhetősége 50 kg
158 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SPTolp329
Dino bikes 816 - R1 16" - fiúknak
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 5 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9 kg, kezdőknek, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
51 590 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTxacr342
Dino Bikes Raptor 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9,3 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 45 kg
46 590 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SPTdino013
5,0
Dino Bikes Bikessaurus 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 45 kg
46 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTdino037
5,0
Dino Bikes R88 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 45 kg
47 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTdino010
5,0
CANULL Ultra Light 16" piros
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 16", ajánlott 3 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga alumínium, váz magassága 279,4 mm, tömege 5,7 kg, alacsony tömegű, hátsó váltó, pedálok a csomagban, terhelhetősége 50 kg
150 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTolp329
4,0
Dino Bikes Fairy 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9,4 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 50 kg
56 390 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: SPTdino030
Dino Bikes Bmx 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 10,3 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 50 kg
48 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTdino016
Dino Bikes R1 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 8,6 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 45 kg
46 490 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: SPTdino028
Dino Bikes 416 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9,3 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 50 kg
58 690 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: SPTdino029
Dino Bikes Bmx 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 10,3 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 50 kg
46 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTdino016
3,7
RoyalBaby Freestyle Space ?1 Alloy Alu 16" narancsszín
Gyerek kerékpár - váz mérete M, kerék átmérője 16", ajánlott 5 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga alumínium, váz magassága 430 mm, tömege 10,3 kg, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
79 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTroy031
4,0 14×
Dino Bikes 16 Little Heard
Gyerek kerékpár - váz mérete S, kerék átmérője 16", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 10,3 kg, üresjárat, hátsó váltó, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
61 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT14639
4,9 14×
Dino bikes 16 zöld R88
Gyerek kerékpár - váz mérete S, kerék átmérője 16", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9,3 kg, üresjárat, hátsó váltó, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
47 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTAC007
4,5
RoyalBaby Space Shuttle 16" fekete
Gyerek kerékpár - váz mérete M, kerék átmérője 16", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga magnézium, váz magassága 355,6 mm, tömege 8,7 kg, üresjárat, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
114 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTroy017
4,4
Dino Raptor 16“
Gyerek kerékpár - MTB, kerék átmérője 16", ajánlott 5 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9 kg, üresjárat, kezdőknek, pedálok a csomagban, oldalkerék és sárhányó, terhelhetősége 60 kg
46 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdino004
4,5
Dino Bikes 16 narancs / fekete
Gyerek kerékpár - váz mérete S, kerék átmérője 16", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 10,3 kg, üresjárat, hátsó váltó, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
Leárazás -6 %
57 790 Ft 61 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT14640
5,0
Toimsa Paw Patrol Girl 16", fehér
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 4 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 10 kg, üresjárat, oldalkerék
60 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTtoi0011
Dino Bikes Snow Queen 16"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 16", ajánlott 6 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9,4 kg, oldalkerék, sárhányó és alacsony átlépésű, terhelhetősége 45 kg
54 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdino041
4,1
RoyalBaby Freestyle 16" piros
Gyerek kerékpár - váz mérete M, kerék átmérője 16", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 356 mm, tömege 11 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, kezdőknek, hátsó váltó, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
68 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTroy007
5,0
Toimsa Paw Patrol Girl
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 12", 14" és 16", ajánlott 3 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9 kg, üresjárat, oldalkerék
51 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTtoi0005nad
3,0
Toimsa Paw Patrol Boy
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 12", 14" és 16", ajánlott 3 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9 kg, üresjárat, oldalkerék
54 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTtoi0004nad
cikkHová induljunk kerékpárral? A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a...

16" gyerek bicikli

A 16" gyerek bicikli kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 16" gyerek bicikli Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább 16" gyerek bicikli A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 16" gyerek bicikli A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 16" gyerek bicikli vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ