26" kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpár típusa
MTB
(20)
Trekking
(4)
Rendeltetése
Férfi
(11)
Női
(16)
Gyerek
(13)
Váz anyaga
Alumínium
(15)
Acél
(9)
Rugóút
90 mm
120 mm
-
Szűrés

A 26-os bicikli megfelelő választás lehet számodra, ha olyan méretet szeretnél, amely lehetővé teszi a gyorsabb és szórakoztatóbb haladást terepen is. Ez a típus városban is remekül használható. A 26-os biciklik jobb gyorsulást és kezelhetőséget biztosítanak. Lássuk, megfelel-e ez a méret számodra.

Tovább

Válassz magadnak, vagy szerezz be egy 26-os kamasz kerékpárt a gyerekeidnek

A 26-os kerékpár junior változata alkalmas a fiatalabbak, de akár a felnőttek számára is. Kiválóan megfelel a kisebb akadályokkal teli hegyi vagy erdei túrákhoz, vagy normál utakon való rövidebb használatra is.

Válassz 26-os mountain bike-ot adrenalin túrához

A 26-os kerékpár hegyi használatra minden olyan kerékpáros számára alkalmas, aki jó kezelhetőségű és a kanyarban is gyors kerékpárt szeretne. Ez a típus ügyesen és agilisan kezeli az irányváltásokat.

26 colos kerékpár a kicsiknek is

A 26 colos kerékpár gyerekeknek elsősorban 12 éves korú és 150 cm feletti junior kerékpárosok számára ajánlott. Ez a típus a könnyűsége, az átmérőnek köszönhető optimális magassága és a jó irányíthatósága miatt megfelelő választás a gyerekek számára.

A 26”-os vagy 28"-os kerékméret alkalmas városi használatra vagy
vidéken is. Ez az átmérő tehát leginkább a normál utakon való közlekedéshez ideális. Nagy forgalomban, valamint erdei vagy kanyargós terepen is kiválóan teljesít.

Megfelel számodra a 26-os bicikli?

Először győződj meg róla, mit kínál a 26"-os kerékméret, és hogy megfelelő-e számodra. A megfelelő méret kiválasztásának legfontosabb tényezői természetesen a terep, amelyen a kerékpárt használni fogod, valamint a kívánt kerékpáros tulajdonságok és a magasságod. A 26-os kerékpár méretnek is megvannak az előnyei és hátrányai.

A 26"-os mountain bike jobban kezelhető

Alacsonyabb magasságának köszönhetően a 26-os kerékpár mountain bike változata sokkal könnyebben kezelhető, és sokkal jobban tudsz majd haladni a kanyargós utakon. A nagyobb átmérők viszont stabilabb kerékpározást, jobb akadálytűrést és az alacsonyabb abroncsnyomásnak köszönhetően nagyobb tapadást biztosítanak, ami biztonságosabb haladást tesz lehetővé. Választás során legfőképp a terepviszonyok számítanak.

i

Vajon a 26-os kerékpár vagy a 29-es méret lenne jobb számodra?

Ha hegyi kerékpár beszerzését tervezed, akkor egy 26-os bicikli vagy 29"-os kerékpár megfelelő lehet, de találkozhatsz
27,5" mérettel is, ami az arany középutat jelenti a két típus között. Nehezebb terep esetén minél nagyobb az átmérő, annál kényelmesebb a kerékpározás, és nagyobb a mozgástered is, viszont ezek a kerékpárok nehezebbek és lassabb velük az indulás.

Miért gyorsulnak jobban a 26-os biciklik?

A 27,5" és 29" átmérőjű kerékpárokhoz képest a 26-os biciklik a kisebb súlyuk miatt sokkal jobban gyorsulnak, mivel induláskor nem kell akkora erőfeszítést tenned. Ez a típus különösen alkalmas olyan hegyi utakra, ahol gyakran kell kanyarodni és irányt váltani. A 26 colos kerékpár sokkal mozgékonyabb, fürgébb és bevállalósabb kerékpározást tesz lehetővé.

A kerékpár 26-os kerékméretének előnyei és hátrányai összefoglalva

A 26-os biciklik előnyeit és hátrányait mindenki egy kicsit másképp érzékeli. Ez főként attól függ, hogy felnőtt vagy junior kerékpárosról van szó.

  • Kevesebb energiára van szükség induláskor és pedálozás közben.
  • A kerékpár kisebb súlya a gyerekek számára is megfelelő.
  • Könnyebb irányíthatóság városi használat során.
  • Mozgékonyabb és élvezetesebb haladás.
  • Kevésbé stabil meredekebb terepen való kerékpározás közben.
  • Egy pedálozással rövidebb távot tesz meg.

Figyelj oda más paraméterekre is, ne csak akkor, ha 26 kerékpár modellt választasz

Más kerékpárokhoz hasonlóan a 26-os biciklik más kulcsfontosságú paraméterek, például a vázméret, a váz anyaga, a felfüggesztés és a teherbírás alapján is kiválasztható.

Megfelelő vázméret a bicikli 26 colos kerékátmérőjéhez

A vázméret általában a nyeregcső vége és a középvonal közötti távolságra utal. A kerékpár 26 col kerékméretéhez S (16"), M (18"), L (20") és XL (22") méretek választhatók. Ezt a méretet a paraméterek között választhatod ki.

A vázméretekről többet is megtudhatsz Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű kerékpárt című cikkünkből, amely a kerékátmérőket is tárgyalja, és azt is megmutatja, hogy a testmagasság mennyire meghatározó tényező a 26 bicikli kerékméretnél.

A 26-os biciklik legjobb vázanyaga

A váz anyaga határozza meg, hogy a 26 kerékpár kerékméretű modell mennyire lesz erős, valamint ettől függ a kerékpár súlya, alakja és kinézete is.

  • Az alumínium váz a legelterjedtebb, az acélvázzal ellentétben könnyebb, de keményebb és kevésbé tompítja a rázkódást.
  • Az acél váz nehezebb, de tartósabb, könnyebben javítható és nagyon jól csillapítja a rázkódást kerékpározás közben.
  • A karbon váz nagyon erős és tartós, valamint könnyű is. Ugyanakkor lényegesen drágább változat.

26-os biciklik teleszkóppal vagy anélkül

A 26-os kerékpár általában teleszkóp nélkül kapható a mindennapi használatra. Az ilyen méretű hegyi kerékpárokon felfüggesztett villa található. Az összteleszkópos kerékpárok a nehezebb terepre valók.

  • A teleszkóp nélküli bicikli 26-os kerékátmérővel a könnyű, aszfaltozott és karbantartott utakon való kerékpározáshoz alkalmas, ahol a egy kicsit könnyebb is kerékpározni, és nem kell aggódnod a teleszkóp karbantartása miatt.
  • A 26-os bicikli hegyi használatra felfüggesztett első villával rendelkezik, amely különösen alkalmas könnyű vagy közepes terepviszonyok esetén a kényelmesebb kerékpározáshoz. Ez ugyan növeli a súlyt, de terepen ez a funkció nélkülözhetetlen.
  • Az összteleszkópos 26-os biciklik az ülés alatti felfüggesztése a legnehezebb terepen is biztosítja a maximális stabilitást.

Kinek érdemes 26-os kerékpár modellt vásárolnia?

A 26-os biciklik mindenkinek jók lehetnek – vásárolhatsz női, férfi és gyerek 26-os bicikli modellt is.

  • A női 26-os kerékpár vázának felső csöve a kerékpáros magassága miatt alacsonyabb. Ez lehetővé teszi a könnyebb fel- és leszállást.
  • A férfi 26-os bicikli általában magasabb vázzal és hosszabb nyeregcsővel készül.
  • A legkönnyebb 26-os kamasz kerékpár jó kezelhetősége és szilárd felépítése miatt alkalmas junior kerékpárosok számára.

i

Pénztárcakímélő megoldás – használt kerékpár 26 col kerékátmérővel

Eladó 26-os bicikli modellt keresel? Szűrőink segítségével megtekintheted a legolcsóbb darabokat. Nézz körül olcsó 26-os biciklik kategóriánkban, esetleg válassz kedvező árú, használt, vagy felbontott, új modellek közül az Outlet oldalunkon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-160 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 2,1 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 390 Ft

2.
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-155 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
125 690 Ft

24 termék
5,0
Laser Disc 26" zöld
Mountain bike - uniszex, váz mérete L, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 18 sebességfokozattal, rugós villa, V-brake fék, állványos, teherbírása 90 kg, tömege 16,9 kg
114 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTolp234
ROMET Jolene 6.0 black, mérete S/15" - Mountain bike
S
Típusok
5,0
ROMET Jolene 6.0 black, mérete S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-155 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
125 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1367
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-160 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 2,1 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1253
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: S/15" - Mountain bike
S
Típusok
4,2
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
118 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1277
ROMET Jolene 6.2 black, mérete: M/17" - Mountain bike
M
Típusok
4,2
ROMET Jolene 6.2 black, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170–180 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,5 kg
145 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1320
4,3
OLPRAN lézerlemez 26" fekete/zöld
Mountain bike - férfi, váz mérete 19", kerék átmérője 26", utazó és szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 18 sebességfokozattal, rugós villa, 165-185 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake, teherbírása 90 kg, tömege 17,4 kg
114 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HRAa4854
ROMET Jolene 6.2 white, mérete: S/15" - Mountain bike
S
Típusok
4,8
ROMET Jolene 6.2 white, mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,5 kg
145 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1316
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: S/15" - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-150 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1251
ROMET JOLENE 6.1 mérete: S/15“ - Mountain bike
S
Típusok
5,0
ROMET JOLENE 6.1 mérete: S/15“
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 100 kg, tömege 14,6 kg
119 090 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SPTro1097
ROMET Rambler R6.2 red, méret: S/15" - Mountain bike
S
Típusok
4,4
ROMET Rambler R6.2 red, méret: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,2 kg
158 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1281
ROMET Rambler R6.1 JR blue, mérete: S/15" - Mountain bike
S M
Típusok
ROMET Rambler R6.1 JR blue, mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-150 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1252
ROMET Rambler R6.1 JR blue, mérete: M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
ROMET Rambler R6.1 JR blue, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 135-160 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1254
Forever 26" fekete/narancsszín
Mountain bike - férfi, váz mérete 19", kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-180 cm magasságú kerékpárosoknak, mechanikus féktárcsa fék, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 16,5 kg
147 290 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: SPTolp233
OLPRAN Extreme 26“ ALU fekete / narancs
Mountain bike - uniszex, váz mérete L, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz,  Shimano MF-TZ-500 - 7 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, zárható rugós villa, 165-175 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 27,5 mm, teherbírása 110 kg, tömege 15,1 kg
179 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SPTolp146
2,7
OLPRAN Bomber SUS Disc 26" G szürke
Mountain bike - férfi, váz mérete L, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 18 sebességfokozattal, rugós villa, 180–185 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 17,5 kg
97 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HRAa2253d
5,0
ROMET Jolene 6.0 black, mérete S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-155 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
119 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTro1367
4,5
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-150 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
125 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTro1251
Forever 26" fekete/zöld
Mountain bike - férfi, váz mérete 19", kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 165-185 cm magasságú kerékpárosoknak, mechanikus féktárcsa fék, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 16,5 kg
147 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTolp232
Forever 26" fekete/narancsszín
Mountain bike - férfi, váz mérete 19", kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-180 cm magasságú kerékpárosoknak, mechanikus féktárcsa fék, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 16,5 kg
139 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTolp233
Forever 26" fekete/narancsszín
Mountain bike - férfi, váz mérete 19", kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-180 cm magasságú kerékpárosoknak, mechanikus féktárcsa fék, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 16,5 kg
125 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTolp233
ROMET Rambler R6.0 JR green, mérete S/15"
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 26", rugós villa, szabadidős, váz anyaga alumínium, váz magassága 380 mm, tömege 14,5 kg, hátsó váltó, pedálok a csomagban, terhelhetősége 90 kg, első váltó
155 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTro1370
2,8
OLPRAN Bomber SUS Full Disc 26" G fekete/kék
Mountain bike - férfi, kerék átmérője 26", utazó kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 18 sebességfokozattal, rugós első villa, 175-185 cm magasságú kerékpárosoknak, tárcsafékek, teherbírása 90 kg, tömege 17,1 kg
114 490 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: HRAa4861
ROMET Rambler R6.3 blue, mérete L/18"
Mountain bike - uniszex, váz mérete L, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Altus RD-M310 hátsó váltó 24 sebességfokozattal, rugós villa, 175–185 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,2 kg
120 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTro1247
2,8
OLPRAN Bomber SUS Full Disc 26" G fekete/kék
Mountain bike - férfi, kerék átmérője 26", utazó kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 18 sebességfokozattal, rugós első villa, 175-185 cm magasságú kerékpárosoknak, tárcsafékek, teherbírása 90 kg, tömege 17,1 kg
108 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAa4861

26" kerékpárok

cikkHová induljunk kerékpárral? A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a...

26" kerékpárok

A 26" kerékpárok kategóriában összesen 24 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

26" kerékpárok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 26" kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább 26" kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 26" kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 26" kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ