Úszószemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Lencse
Átlátszó
(24)
Színes
(23)
Tükrös
(3)
Sötétített
(4)
Szín
Fehér
(9)
Fekete
(13)
Piros
(4)
Világos
(9)
Lila
(2)
Kék
(20)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(3)
Szürke
(1)
Zöld
(7)
Sárga
(8)
Szűrés

Egy olyan úszószemüveg kellene, amely minden igényednek megfelel? Akkor a legjobb helyen jársz. Lehet, hogy nem tudod pontosan, hogy hogyan válassz egy olyan úszószemüveget, amely illik hozzád és tökéletesen használható. Szeretnéd tudni, hogy mire kell figyelni a vásárlás során, és azt is, hogy miről ne feledkezz meg? Érdekel, hogy miben különböznek egymástól a különféle úszószemüveg típusok? Az alábbi sorokból az is kiderül, hogy miért párásodik a úszószemüveg, hogyan kell megfelelően ápolni és melyik úszószemüveget szeretik sportolók. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik az ízlésednek abszolút megfelelő úszószemüveg.

Tovább

Az úszószemüveg kiválasztásának szempontjai

A legfontosabb dolog, hogy tudjuk azt, hogy miért vásároljunk úszószemüveget. Csak a megfelelő úszószemüveg segítségével tudod az úszást a következő szintre emelni. Mindannyian tudjuk, hogy az úszószemüvegek egyik legnagyobb előnye abban rejlik, hogy velük láthatunk a víz alatt is. Ezenkívül az úszószemüveg megvédi a szemed az uszodai klóros víz okozta irritációtól. Bár a különböző modellek első pillantásra ugyanúgy néznek ki, a látszat azonban csal. Vegyük át azokat a fontos jellemzőket, amelyeket figyelembe kell venned az úszószemüveg vásárlása során.


  • Az úszószemüveg megvédi a szemed a medence klóros vize által okozott irritációtól.
  • Az úszószemüveg lehetővé teszi, hogy jobban tájékozódj a víz alatt, ami elengedhetetlen a megfelelő úszási technikához.
  • Megakadályozza, hogy a víz a szemedbe jusson.

Milyen úszószemüveg modellt válasszunk?

Jó, ha tudjuk, hogy az úszószemüvegek többféle típusra oszthatóak. A hobbi úszók egy klasszikus úszószemüveggel is megelégednek. Egy másik típus az úgynevezett kagyló vagy svéd úszószemüveg, amely tömítés nélkül készül, és különösen a profi úszók körében népszerű. A tömítés hiányának köszönhetően ezek az úszószemüveg típusok könnyűek és kisebb az ellenállásuk a vízben. Azonban nem túl kényelmesek, ezért nem alkalmasak a hobbi úszók számára. Az úszómaszkok még mindig az egyik legnépszerűbb úszószemüveg típusok közé tartoznak. A maszkok vastagabb tömítéssel rendelkeznek, széles látómezőt és kényelmet biztosítanak. Ha szemüveges vagy, akkor ajánljuk a dioptriás úszószemüveg változatokat is.

i

Az úszószemüveg külön készül a férfiak és a nők számára is

Az úszószemüvegek női, férfi vagy uniszex változatban kaphatóak. Az uniszex úszószemüveg típusok a férfiaknak és a nőknek egyaránt megfelelnek. A nőknek szánt úszószemüvegek kisebbek és osztott pántjuk van.

Az úszószemüveg esetében számít a lencse színe is?

A lencsék színe is hatással van az úszószemüveg használatára. Gyengén megvilágított, fedett medencékhez válassz világos színű lencséket. Ezek több fényt engednek be, és nem torzítják a színeket. Kültéri körülmények között inkább a sötétebb lencsék használata javasolt, amelyek csökkentik a fény intenzitását. Ne feledd, hogy a kültéri úszószemüveg modellek ideális esetben UV védelemmel rendelkeznek annak érdekében, hogy a napsütéses napokon ne károsítsák a sugarak a szemed.

Az úszószemüveg fontos része az orrpánt is. A tömör orrpánt variációk a legtartósabbak, de nem állíthatóak. Ha nagyobb rugalmasságra van szükséged, akkor az állítható vagy cserélhető orrpánttal rendelkező úszószemüveg variációk lesznek megfelelőek a számodra.

Fontos, hogy a minőségi úszószemüveg jó tömítéssel rendelkezzen

Nagyon fontos, hogy az úszószemüveg jó tömítéssel rendelkezzen. Vigyázz, mert a profik által használt sport úszószemüvegek nagyon vékony tömítéssel rendelkeznek annak érdekében, hogy kisebb ellenállásuk legyen a vízben. A hobbi úszóknak szánt úszószemüveg modellekre ennek az ellenkezője igaz, és vastagabb tömítésük van, ami által ezek a változatok kényelmesebbek. Általában a szilikon tömítések a legelterjedtebbek. A kényelem mellett ezek az úszószemüvegek szilárdak és tartósak is. Az olcsóbb úszószemüvegek kevésbé jó minőségű neoprén tömítéssel rendelkeznek.

!

Az úszószemüveg esetében a pánt is fontos tényező

A vásárlás előtt nézd meg azt is, hogy milyen pánttal rendelkezik az úszószemüveg. Az egypántos változatok gyorsan és egyszerűen felvehetőek. A dupla pánt viszont pontosabb pozicionálást nyújt a szemüvegnek. Az osztott pánt kompromisszumot jelent a két lehetőség között.

A gyermek úszószemüvegek a legkisebbeknek ajánlottak

A kezdő gyermek úszók számára kaphatóak gyermek úszószemüvegek. Az ilyen úszószemüveg típus maximális kényelmet és védelmet nyújt, különösen a puha szilikon tömítésnek köszönhetően. Ez biztosítja a tökéletes illeszkedést, így véd a víz behatolása ellen. Az állítható pántnak köszönhetően az úszószemüveg méretét is beállíthatod. Ja, és minden gyerek számára fontos, hogy a szemüveg szép legyen, ezért többféle dizájnt és színt találsz a kínálatban.

Miért párásodik az úszószemüveg? Ezt a kérdést valószínűleg minden úszó feltette már magának legalább egyszer. Ezt a szemüveg belseje és a hideg víz közötti hőmérséklet különbség okozza. Erre a problémára az antifog kezeléssel ellátott úszószemüveg lehet a megoldás, amely minimálisra csökkenti a párásodást.

Miben különbözik a verseny úszószemüveg a hagyományos változatoktól?

Vásárolhatsz akár profi, verseny úszószemüveget is, amelyet a profi úszók is használnak. A profi úszók leggyakrabban a fent említett kagyló modelleket választják, amelyek a minimális tömítésnek köszönhetően kis ellenállást biztosítanak. A versenyeken minden ezredmásodperc és minden apró különbség számít, ezért a versenyúszók hajlandóak ezt a típusú úszószemüveget választani még annak árán is, hogy kényelmetlenek.

?

A legjobb úszószemüveg változatot keresed?

Ha a legjobb úszószemüveget keresed, nézd meg, mit mondanak a vásárlóink az egyes modellekről, és melyek a legnépszerűbbek. Ezután leszűkítheted a választékot, és kiválaszthatod az igényeidnek leginkább megfelelő opciót.

Az úszószemüveg gondos ápolása elengedhetetlen

Nem tudod, hogyan ápold az úszószemüveget? Ahhoz, hogy igazán sokáig bírja fontos, hogy vigyázz rá. Az idő múlásával a leggyakoribb negatív tulajdonságok közé tartozik a párásodás, amikor a párásodásgátló bevonat lekopik, a lencsék karcolódása, a szilikonszalag repedése, a megrepedt orrpánt vagy a hullámosodó tömítések. Ha az úszószemüveg rendelkezik antifog bevonattal, ne töröld le a szemüveg belsejét, mert megkarcolhatja azt. Továbbá ne hagyd a szemüveget túl sokáig a napon vagy a fűtőberendezésen.

  • Ne töröld át a szemüveg belsejét. Sem az ujjaddal, sem zsebkendővel, sem mással. Ha az úszószemüvegednek van páramentesítő bevonata, akkor az megkarcolhatja azt. Ha az úszószemüvegednek nincs ilyen rétege, akkor is vigyázz, nehogy egy durva anyaggal megkarcold a lencséket.
  • Ne hagyd az úszószemüveget túl sokáig a napon. A szilikon részek és a tömítések a hő hatására károsodhatnak. A műanyag alkatrészek megsárgulhatnak, és így érzékenyebbek lehetnek a mechanikai sérülésekre. Így könnyen előfordulhat, hogy a tömítés vagy a pánt eltörik.
  • Az úszószemüveget lehetőleg védőtáskában vagy tokban szállítsd. Ez megakadályozhatja a lencsék megkarcolódását. Gyakran kapsz egy védőtáskát az úszószemüveg mellé, de ha nem, akkor jobb, ha külön vásárolsz egyet. Jobb befektetni egy tokba, mint egy vadonatúj szemüvegbe.

Hogyan kell helyesen viselni az úszószemüveget? Az úszószemüveg esetében is fontos, hogy megfelelően illeszkedjen az arcodhoz. Mielőtt felveszed a szemüveget, tartsd az arcodhoz, és húzd meg a rugalmas pántot úgy, hogy az körülbelül 45°-os szögben álljon. Úszás előtt csak jól húzd meg a pántot, és már csobbanhatsz is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
47 termék
Intex Fürdőszemüveg, 3-8 éveseknek
Úszószemüveg - gyerek, szabadidős szemüveg, gyerekeknek 5 - 8 év-es kortól, átlátszó lencse, fix orrnyereg, gumi tömítés, narancssárga és sárga kivitel
3 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTint15
Intex Búvárszemüveg, 3-8 éveseknek
Úszószemüveg - gyerek, szabadidős szemüveg, gyerekeknek 5 - 8 év-es kortól, átlátszó lencse széles látószöggel, fix orrnyereg, lila és sárga kivitel
4 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTint18
3,0
Intex Relay úszószemüveg
Úszószemüveg - gyerek, szabadidős szemüveg, gyerekeknek 6 - 10 év-es kortól, színes lencse, védelem UV sugárzás ellen és párásodás ellen, polikarbonát lencsék, gumi tömítés
2 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAMH00063
5,0
Arena Spider Jr.
Úszószemüveg - gyerek, tréning szemüveg, átlátszó lencse széles látószöggel, védelem UV sugárzás ellen és párásodás ellen, fix orrnyereg, polikarbonát lencsék, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, fehér, fekete és zöld kivitel
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT6996
Head Meteor, gyerekkészlet, tukán - Úszószemüveg Típusok
Head Meteor, gyerekkészlet, tukán
Úszószemüveg - gyerek, szabadidős szemüveg, gyerekeknek 2 - 6 év-es kortól, átlátszó lencse, fix orrnyereg, fekete, piros és sárga kivitel
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd756
Head Meteor, gyermek készlet, orrszarvú - Úszószemüveg Típusok
Head Meteor, gyermek készlet, orrszarvú
Úszószemüveg - gyerek, szabadidős szemüveg, gyerekeknek 2 - 6 év-es kortól, átlátszó lencse, fix orrnyereg, kék kivitel
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd755
4,5
Intex Fürdőszemüveg, 3-8 éveseknek
Úszószemüveg - gyerek, szabadidős szemüveg, gyerekeknek 5 - 8 év-es kortól, átlátszó lencse, fix orrnyereg, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, kék és sárga kivitel
1 190 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTint13
5,0
Arena The One
Úszószemüveg - férfi és női, szabadidős szemüveg, színes lencse, védelem UV sugárzás ellen, fix orrnyereg, polikarbonát lencsék, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, átlátszó kivitel
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTare027
4,0
Aquasphere Kameleon, fekete, víztiszta lencse
Úszószemüveg - férfi és női, átlátszó lencse, védelem UV sugárzás ellen, fix orrnyereg, lencsék, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, fekete kivitel
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTags017
Head HCB Viper HT, tükrös
Úszószemüveg - férfi és női, színes, tükrös lencse széles látószöggel, cserélhető orrnyereg, szilikon tömítés, tartalék híd a csomag része, fekete kivitel
16 330 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd721
Head Venom, átlátszó - Úszószemüveg Típusok
5,0
Head Venom, átlátszó
Úszószemüveg - férfi és női, verseny szemüveg, színes lencse széles látószöggel, védelem UV sugárzás ellen és párásodás ellen, cserélhető orrnyereg, szilikon tömítés, tartalék híd a csomag része, átlátszó kivitel
6 110 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd719
Head Venom, kék - Úszószemüveg Típusok
5,0
Head Venom, kék
Úszószemüveg - férfi és női, verseny szemüveg, színes lencse széles látószöggel, védelem UV sugárzás ellen és párásodás ellen, cserélhető orrnyereg, szilikon tömítés, tartalék híd a csomag része, kék kivitel
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd718
Head Venom, kék/citromzöld - Úszószemüveg Típusok
5,0
Head Venom, kék/citromzöld
Úszószemüveg - férfi és női, verseny szemüveg, színes lencse széles látószöggel, védelem UV sugárzás ellen és párásodás ellen, cserélhető orrnyereg, szilikon tömítés, tartalék híd a csomag része, kék és sárga kivitel
6 110 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd720
Head Venom, fekete - Úszószemüveg Típusok
5,0
Head Venom, fekete
Úszószemüveg - férfi és női, verseny szemüveg, színes, sötétített lencse széles látószöggel, védelem UV sugárzás ellen és párásodás ellen, cserélhető orrnyereg, szilikon tömítés, tartalék híd a csomag része, fekete kivitel
6 110 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd717
3,0
Intex Relay úszószemüveg
Úszószemüveg - gyerek, szabadidős szemüveg, gyerekeknek 6 - 10 év-es kortól, színes lencse, védelem UV sugárzás ellen és párásodás ellen, polikarbonát lencsék, gumi tömítés
2 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAMH00063
Head Tiger Race Liquidskin, kék/kék - Úszószemüveg Típusok
Head Tiger Race Liquidskin, kék/kék
Úszószemüveg - férfi és női, szabadidős szemüveg, színes lencse, védelem UV sugárzás ellen, fix orrnyereg, polikarbonát lencsék, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, kék kivitel
10 200 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd703
Intex úszószemüveg
Úszószemüveg - gyerek, férfi és női, szabadidős szemüveg, átlátszó lencse, védelem párásodás ellen, állítható orrnyereg, szilikon tömítés, fekete és szürke kivitel
1 060 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTint14
Head Horizon, tükrös, kék
Úszószemüveg - férfi és női, színes, tükrös lencse, fix orrnyereg, szilikon tömítés, fehér és kék kivitel
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd714
Head Rebel, kék/piros - Úszószemüveg Típusok
Head Rebel, kék/piros
Úszószemüveg - gyerek, gyerekeknek 5 - 8 év-es kortól, színes lencse széles látószöggel, fix orrnyereg, polikarbonát lencsék, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, piros és kék kivitel
8 160 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd729
Aquawave X-RAY JR rózsaszín - Úszószemüveg Típusok
3,5
Aquawave X-RAY JR rózsaszín
Úszószemüveg - női, szabadidős szemüveg, átlátszó lencse, fix orrnyereg, polikarbonát lencsék, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, átlátszó kivitel
4 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTaqw013
Head Tiger, kék, víztiszta lencse - Úszószemüveg Típusok
Head Tiger, kék, víztiszta lencse
Úszószemüveg - férfi és női, átlátszó lencse, fix orrnyereg, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, átlátszó kivitel
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTdd725
Aquasphere Kaiman EXO Kicsi, sárga / fehér, tiszta lencse
Úszószemüveg - gyerek és női, szabadidős szemüveg, átlátszó lencse, fix orrnyereg, polikarbonát lencsék, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, fehér és sárga kivitel
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTags067
Aquasphere Seal XP2 Lady, fehér/levendulalila, víztiszta lencse
Úszószemüveg - női, szabadidős szemüveg, átlátszó lencse, védelem UV sugárzás ellen, fix orrnyereg, polikarbonát lencsék, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, fehér és kék kivitel
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTags062
Aquasphere Kaiman Lady, lila, átlátszó lencse
Úszószemüveg - gyerek és női, tréning szemüveg, átlátszó lencse, védelem UV sugárzás ellen és párásodás ellen, fix orrnyereg, polikarbonát lencsék, szilikon fejpánt, szilikon tömítés, lila kivitel
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTags033

Úszószemüvegek

úszóHogyan élvezhetjük a nyarat a vízparton A legjobb a forró nyári napokat a vízparton tölteni, ahol a napozás és a pihenés mellett számos aktív kikapcsolódásban is részed lehet. Próbáld ki az állva evezést a SUP deszkán, merülj a víz alá egy víz alatti robogóval, vagy csak menj egyet úszni, így máris tettél...

Úszószemüvegek

A Úszószemüvegek kategóriában összesen 47 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó úszószemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább úszószemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb úszószemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: úszószemüvegek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ