Vélemények: Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér

Termékkatalógus
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér - Elektromos kerékpár

Vélemények: Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
640 390 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jiří, RYCHVALDflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kicsit kételkedni akarok Alzad őszinteségében, amikor az árukat kiárusítják. Amikor az akciós kerékpárból hiányzott egy alkatrész (első kerék gyorskioldó), közölték, hogy nem tudnak segíteni, és vissza kell küldeni az árut. Természetesen az esemény után. Valószínűleg azért tudtam megvenni kompletten, de teljes áron száz százalékkal drágábban! REGGELI! A gyorscsatlakozót az első kerékpárboltban vettem, amivel találkoztam. Egyébként a bicikli, nekem a fehér verzióm van, jól néz ki és még jobban vezet. Húszezerért Alzadnesben ötven százalékos kedvezménnyel, remek vétel. Az üléscsövet le kellett vágnom, túl hosszú volt, így nem fér bele rövidítés nélkül! Rövidítés után viszont maximumra húzható, ezért nem értem, miért olyan hosszú gyárilag. Kicsit hiányoltam a kézikönyvet is, főleg az elektronikánál. Utasítás nélkül is mindenki kitalálhatja, hova mennek a pedálok, és hogyan kell rögzíteni a kormányt.
Ára
Megjelenés
Az üléscső lerövidítéséhez fémfűrészt kell vásárolni
Részletes utasítások angol nyelven
0 ×Jelentés
Klára, Kravaře u Hlučínaflag
Értékelve: 2023. 09. 17., változat: Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér
Hitelesített vásárlás
Női és férfi kerékpárt is vettünk, teszteltük, 150 km után nagyon elégedettek vagyunk. Külön kiemelném a rugós villát, amely sík terepen, azaz aszfalton zárható, míg egyenetlen terepen ki lehet nyitni, így könnyebb a vezetés. Ki akar lovagolni segítség nélkül lovagolni 1 és én még mindig a kerékpár megy könnyen még a hegy nem ad túl sok munkát, amikor megpróbáltam váltani a 3 vagy 4, így nem is izzadság lovaglás közben. Részemről nagy elégedettség
40 km vezetés után valami kopogni kezdett pedálozáskor, elég volt a pedált és a központot olajjal megkenni, és megszűnt.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 07., változat: Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér
Hitelesített vásárlás
hogy az ár jellemzői modellek 2-3x drágább, meglátjuk, hogyan idővel.
Kína, utasítások, dokumentáció hiánya
0 ×Jelentés
Jiří, Kopřivniceflag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ár és felszereltség
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ