Shop roku Akvizice ApF HU

Medence felszerelés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A praktikus medence tartozékok használatával élvezetesebbé és biztonságosabbá teheted a vízben tartózkodást, tisztán tarthatod medencét és javíthatod a vízminőséget. A medence felszerelés része minden olyan eszköz, amely például megkönnyítik a medencébe való belépést, segít a költségek csökkentésében, vagy megtisztítja a vizet. Olvass tovább, és tudj meg többet a medence tisztító felszerelés tulajdonságairól.

Tovább

A medence kiegészítők kiválasztása

A rengeteg féle medence felszerelés nem könnyíti meg a választást. Vannak dolgok, amelyek nélkül nehéz elképzelni a medencét, mint például a medencetiszító szerek vagy a szennyfogó háló, de akadnak olyanok is, amelyek kellemesebbé teszik a medencében való tartózkodást, mint például a felfújható eszközök, a világítás vagy a medence fedő.

Medence létrák a kényelem érdekében

A medence létrák segítségével kényelmesen léphetsz a vízbe. A medence létra méretének meg kell egyeznie a medencefal magasságával. A szélesebb, nagyobb teherbírású lépcsőfokok jobb stabilitást és kényelmet biztosítanak, valamint általában el lehet távolítani egy-egy fokukat a kisgyermekek biztonsága érdekében.

Medence fedő a medencék tisztán tartásáért

A medence fedők megakadályozzák, hogy szennyeződések kerüljenek a medencébe vagy a elpárologjon a víz. Ezek a medence tartozékok biztonsági funkcióként is szolgálnak esetleges vízbe esés esetén is. A medence fedők általában nyílásokkal rendelkeznek, így átengedik az esővizet.

  • Könnyű felszerelhetőség - csak húzd át a medence fedőt a medence peremén.
  • Különböző méretekben és színekben kapható.

Vízmelegítés szolártakaró segítségével

A szolártakarók megakadályozzák az éjszakai hőszivárgást. A szolártakaró légbuborékokból áll - úgy működik, mint egy nagyító, megsokszorozza a nap hőjét, így a medence vize gyorsabban felmelegszik.

A medence aljtakarók meghosszabbíthatják a medence élettartamát

A medence aljtakarók megakadályozzák a kövek által az aljzaton okozott károkat, továbbá megakadályozzák a fű növekedését és a penész kialakulását. Leggyakrabban geotextíliából vagy habból készülnek. Egyes darabok már kifejezetten bizonyos medenceformákhoz és átmérőkhöz készültek.

A szűrőket időnként cserélni kell

A szűrőbetétek segítik a medence vizének szűrését. Időnként a szűrőbetétet is cserélni kell, amely lehet patronos vagy homokpótló fehér golyókat tartalmazó típus.

Medence tartozékok - Marimex elektronikus pH és Cl teszter
Elektronikus tesztelő

Medence tartozékok - Marimex szűrőbetét
Szűrőbetét

Medence tartozékok - Intex porszívó
Medence porszívó

Medence tartozékok - Intex szolinátor
Szolinátor ózonizátorral

A medence kémiája alapvető fontosságú

A medence vegyszerek a vízminőség romlásához hozzájáruló algák és mikroorganizmusok eltávolítására valók. Rendszeres adagolás esetén a medence vegyszerek segítségével egészséges állapotban tarthatod a vizet. Aktív klóron alapuló termékek egyszerűen adagolhatók, és nagy fertőtlenítő és oxidáló hatással rendelkeznek.

  • A speciális, kombinált medence tartozékok átfogó ápolást biztosítanak.
  • A klórmentes vagy aktív oxigént tartalmazó vegyszerek a klórra érzékeny, vagy allergiás emberek számára is megfelelőek.
  • A vízminőség problémáját speciális termékek, például pH-szabályozó, algaeltávolító vagy zavarosság-eltávolító termékek segítségével lehet megoldani.

Időnként a medence belső fóliájának cseréjére is szükség van

A belső fóliák cseréjére időnként szükség van, például olyankor, ha a meglévő fólia megsérült. Ezek a medence kiegészítők általában fémvázas medencéknél használatosak. Méretüknek megfelelően előre meghatározott típusú medencékhez alkalmasak. Különféle stílusú belső fóliák közül választhatsz, hogy új külsőt kölcsönözz medencédnek.

Élvezetesebb úszás a medence lefedésével

A medencesátor kényelmesebbé teszi a medence használatát a forró nyári napokon - a magas fényvédő faktorral ellátott szövet megakadályozza a nap behatolását, és megvéd a naptól. Egyes típusok teljesen bezárhatók, így megakadályozzák a medence szennyeződését, növelik a biztonságot, a kialakuló üvegházhatás pedig felmelegíti a vizet.

A praktikus pumpák segítségével időt takarítasz meg

A matracokhoz és felfújható medencékhez való pumpák lehetővé teszik, hogy pillanatok alatt felfújd a medencéd. Kerüld a medence hosszadalmas, szájjal történő felfújását. A lábbal működtethető vagy elektromos szivattyúk praktikus medence kiegészítők, amelyekkel felfújhatod a medencédet.

Pénzt takarítanál meg? A sóbontók segítségével ez is lehetséges

A sóbontók és a klórozó berendezések tengeri sóból állítanak elő klórt, így eltávolítják a vízben lévő algákat és baktériumokat. A sóbontók akár 60 %-kal is csökkenthetik a klórfogyasztást, és akár 85 %-kal is csökkenthetik a vegyszerek költségeit.

  • Ezek a medence kiegészítők az elektrolízis elve alapján működnek.
  • Egyszerű telepítés - csak csatlakoztasd a meglévő szűrőberendezéshez.

A porszívók segítenek tisztán tartani a medencét

A medence porszívók segítségével gyorsan és egyszerűen tisztán tarthatod medencédet. Többféle típus létezik - kézi, félautomata, automata és robotizált. Válassz a medence mérete alapján, és gondold végig, mennyi időt szeretnél a tisztítással tölteni.

Olcsóbb medence tartozékok vásárunkban is megtalálhatók.

Medence tartozékok - Marimex úszó klóradagoló
Úszó klóradagoló

Medence tartozékok - Intex színes vízesés
Medence vízesés

Medence tartozékok - elektromos pumpa
Elektromos pumpa

Medence tartozékok - Marimex fenékháló
Fenékháló

A gégecső is fontos medence felszerelés

A medence gégecsövek szükségesek a szűrő és egyéb medence kiegészítők csatlakoztatásához. Különböző átmérőjű és hosszúságú típusok kaphatók. A gégecsövek kategóriájába tartoznak a szűkítők, rögzítő eszközök és vezérlőszelepek is.

Romantikus hangulat medence fények segítségével

A medencevilágítás kellemes hangulatot teremt sötétedés után. Az úszó lámpák napenergiával működnek, így nem kell aggódnod a biztonság miatt. Ezek a medence kiegészítők nemcsak fehér, hanem színes fényt és automatikus üzemmódokat is biztosítanak. Egy másik típus a medence falára szerelhető és távirányítóval működtethető világítás.

Az úszó vegyszeradagolók sem maradhatnak ki

Az úszó vegyszeradagolók folyamatosan klórt juttatnak a vízbe, így tisztán tartják azt. A kibocsátott mennyiség egy rács segítségével szabályozható. Ezek a medence kiegészítők hőmérővel is fellehetnek szerelve, amely biztonságosan méri a víz hőmérsékletét.

Tartsd tisztán a vizet szkimmerekkel

A szkimmerek a víz tisztán tartásához nélkülözhetetlen medence tartozékok. Összegyűjtik a felszínen lévő szennyeződéseket, és a koszos vizet egy kosáron keresztül kivezetik a szűrőrendszerbe, amely felfogja a nagyobb szennyeződéseket. Ez csökkenti az algásodás kockázatát és a baktériumok kialakulásának veszélyét. Föld feletti és földbe épített medencékbe is beszerelhető.

A szkimmerek tartós műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Medence tartozékok - Intex felfújható lazy river

Egy felfújható nyugágyban a medencében, egy tavon vagy a tengerparton is pihenhetsz. Kényelmesen elfér rajta 2 ember is.

A leszedőhálókkal megtisztíthatod a vizet a szennyeződésektől

A leszedőhálók mindig kéznél vannak - segítségükkel gyorsan eltávolíthatod a vízben úszó szennyeződéseket, például leveleket, rovarokat stb. Egyes medence kellékek úgy vannak kialakítva, hogy a szennyeződéseket a fenék közelében gyűjtik össze, mások a felszínen. A leszedőhálókat rögzítheted egy teleszkópos rúdhoz is, így mindenhol használhatod.

Élvezd a modern UV medencelámpák előnyeit

Az UV-medencelámpák UV-sugárzás segítségével fertőtlenítik a vizet, így csökkentve a vegyszerek költségeit. Az UV-lámpa az ultraibolya sugárzás segítségével elpusztítja a vízben lévő mikroorganizmusokat, és megszünteti azok újbóli megjelenését.

  • Ezek a medence tartozékok nem befolyásolják a medencevíz összetételét.
  • Használhatók úszómedencéhez és kerti tavakhoz is.

Csónakok és matracok a pihenéshez és szórakozáshoz

A felfújható csónakok és matracok kihagyhatatlanok, nélkülük nem lenne igazi nyári szórakozás. Kínálatunkban kaphatók klasszikus és modern, hálós matracok, felfújható székek vagy a mostanában népszerű felfújható állatok is.

A felfújható medencék népszerűek a gyermekek és a felnőttek körében is. A gyerekek a színes csónakokkal játszhatnak, te pedig a felfújható matracon pihenhetsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
292 termék
5,0
Intex Cartridge 29000
Szűrőbetét - műanyag, mosható, A típusú, magasság: 20 cm, átmérő: 10,7 cm
1 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INTEXa033
INTEX szűrőgolyók 500g
Szűrőbetét - IN29045 Szűrőgolyók homokszűrő szivattyúkhoz. Szálgyöngyökből készült szűrőbetét. Kiváló szűrési teljesítmény. A csomag tömege: 500g. Használata: szűrőhomok és egyéb töltelékek cseréje. Kényelmes, könnyű. Gépben mosható. Ismételt használat. Típusa: homokszűrő szivattyúkhoz.
3 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INTEXa127
Steinbach Készítmény téli karbantartáshoz, folyékony 1 l - Medencetisztítás
Típusok
4,8
Steinbach Készítmény téli karbantartáshoz, folyékony 1 l
Medencetisztítás - medence, algák ellen, téliesítés és üledék eltávolító,
2 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STECH013
3,2
Avenli medencetakaró ponyva fogantyúkkal, 2,6 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 2600 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
4 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321487
4,4 22×
STEINBACH medence hőmérő - állatos
Medence kiegészítő - úszó medence hőmérő 6 állatos mintával, °C / °F hőmérséklet megjelenítéssel, méretek: 25 × 10 cm
3 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STpris06
3,7
Avenli Szolárfólia medencékhez 2,5 m
Szolárfólia - kör , átmérője 245 cm
7 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321485
5,0
Intex Medencetakaró ponyva 28030 305 cm
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, anyaga: vinyl fólia
4 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEDplach01
4,9
Avenli medencetisztító kefe
Medence kiegészítő - kefe polipropilén sörtékkel, a medence aljának és falának a tisztítására, bilinccsel csatlakoztatható, lekerekített élek, nyélhosszúság: 25 cm, kompatibilis a 32 mm-es teleszkópos alumínium nyéllel
2 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321502
MARIMEX tisztítószer 0,6 l
Medencetisztítás - medence, fertőtlenítő, tömege: 0,6 kg
3 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARBA165
INTEX szűrőtömlő
Medence tömlő - IN29060 Medencetömlő fehér 150 cm, átmérő 38 mm. Intex medence csatlakozótömlő 150 cm hosszúsággal és 38 mm átmérővel. Átmérő 38 mm. Hossza 1,5 méter. Alkalmas az Intex homokszűrőkhöz és más 38 mm-es tömlőátmérőjű tartozékokhoz. Tömeg: 0,25 kg.
2 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INTEXa141
2,7
Avenli medencetakaró ponyva fogantyúkkal, 3,8 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3800 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
7 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321489
2,6
Avenli patron medence szűrőhez 80 mm
Szűrőbetét - patronos szűréshez, kompatibilitás: 1136 l, eltávolítható, tisztítható és cserélhető, átmérő: 80 mm, magasság: 136 mm
4 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321495
2,2
Avenli medencetakaró fogantyúkkal, 3,05 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3050 mm átmérőjű medencékhez ajánlott, kék színű
10 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321470
STEINBACH Mérleg vízkezelő termékekhez, digitális, adagoló
Medence kiegészítő - digitális adagolómérleg, vízkezelő termékek mérésére szánt tartománya: 0 - 500 g (+/- 2 g), LCD kijelző, Tara funkció, összeadás funkció, levehető kanál, automatikus kikapcsolás, 1 x gombelem CR2032 (tartozék), méretek: 28 x 7 x 3,5 cm
4 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STpris04
1,0
Öntapadós tapaszok Intex 59631
Medence kiegészítő - Öntapadós tapaszok, anyaga: vinil; hossza: 7 cm; szélessége: 7 cm
490 Ft
Raktáron > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEDprisl03
5,0
MARIMEX POOL HOUSE CONTROL tető 3,66m
Medencesátor - egy fedett medencét hoz létre, 3,66 m átmérőjű föld feletti medencékhez, fenntartja a víz hőmérsékletét, megakadályozza a szennyeződések belehullását, véd az UV-sugarak és az állatok ellen, könnyű összeszerelés, méretek: 3,8 × 2,1 m, szín: fekete és átlátszó
98 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MARBA128a
5,0
MARIMEX POOL HOUSE Medencekupola 3,05 m átmérőjű föld feletti medencékhez
Medencesátor - A Pool House Control medencekupola alkalmas bizonyos típusú, 3,05 m átmérőjű föld feletti keretes medencékhez. A Pool House Control design kupola pillanatok alatt stílusos beltéri medencévé varázsolja a medencét. Ez az egyedi tető egyedülálló kiegészítője a medencéknek, amely rossz időjárás esetén is biztosítja a fürdőzést.
81 790 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: MARSA188
130 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MARSA201
5,0
MARIMEX Pool House Control, 4,57 m
Medencesátor - Alkalmas a legtöbb 4,57 m átmérőjű föld feletti keretes medencéhez
114 590 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: INTvir015
114 590 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: MARSA200
4,8
MARIMEX Tengeri só 25 kg
Medencetisztítás - medence, tömege: 25 kg
5 890 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: MARBA130
5,0
Intex csere szűrő S1 (6 darabos csomag)
Szűrőbetét - Szűrőbetét, Intex, 6 darabos csomag, mosható, méretek: belső átmérő 34 mm, külső átmérő 108 mm, magasság 75 mm - 1 148,33 Ft/db
6 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INTEXa107
MARIMEX Orlando 3,66x0,9 mozaik fólia - Medence fólia Típusok
5,0
MARIMEX Orlando 3,66x0,9 mozaik fólia
Medence fólia - a medence belsejében cserélhető, Orlando felszíni medencékhez, lágyított PVC-ből készült
32 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARSA0038
4,9 19×
MARIMEX Complex 5in1 1,6 kg
Medencetisztítás - medence, ph szabályozás és flokkolt, tömege: 1,6 kg
10 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARBA162

Medence felszerelés

Medence felszerelés

A Medence felszerelés kategóriában összesen 292 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó medence felszerelés A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb medence felszerelés A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: medence felszerelés vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ