0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

illy kávé kapszulák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
ILLY
(7)
Szűrés

Az Illy kapszula lehetőséget biztosít arra, hogy a napjaidat egy tökéletesen elkészített csésze kávéval indítsad! Minden egyes kortyban a minőség és szenvedély összetalálkozik, hogy egy igazi kulináris élményben részesülhess. A gondosan válogatott arabica kávészemek kifinomultsága minden kortyban érezhető, miközben a frissesség és az aroma életre kelti a lelked. Legyen szó egy gyors reggelről vagy egy nyugodt délutáni szünetről, az Illy kapszula mindig egy tökéletes választás. Olvass tovább és hagyd, hogy az Illy kapszula vezess el a kávézás művészetének világába!

Tovább

Ismerkedj meg az Illy kávékapszula világával

A kávé íze szempontjából kulcsfontosságú tényező annak frissessége, más szóval a kávé pörkölése és az elkészítése közt eltelt idő. A hagyományos kávék esetében a csomagolás felbontását követően az aroma szinte azonnal elillan, ezzel szemben az Illy kapszula megőrzi a kávé frissességét. Az őrlés után minden adagot külön alumínium kapszulába csomagolnak, így hosszabb ideig történő tárolásra is alkalmas.

  • A kávét a pörkölést és az őrlést követően azonnal légmentesen lezárt kapszulákba csomagolják.
  • Az Illy kapszula használata leginkább ott előnyös, ahol gyorsan és könnyedén szeretnél prémium minőségű kávét fogyasztani.
  • Minden egyes Illy kávékapszula ugyanolyan mennyiségű és minőségű őrölt kávét tartalmaz.

Az Illy kávékapszula újrahasznosítása - hogyan működik?

Az Illy kávékapszula újrahasznosítása egyszerű folyamat. Az elhasznált kapszulákat el lehet vinni az Illy által kijelölt gyűjtőhelyekre, ahol a csomagolást különválasztják, és az alumíniumot újrahasznosítják, míg a kávézacc alternatív energiaforrásként kerül felhasználásra.

Illy kapszula kávéfőzőhöz – az Illy kávéfőző legfőbb előnyei

Az Illy kávéfőző legfőbb előnyei közé tartozik az egyszerű és könnyű kávéfőzés lehetősége, valamint a magas nyomású rendszer, ami gazdag ízeket és finom kávéhabot biztosít. Emellett az Illy kávéfőző általában kisebb méretű és alacsonyabb árkategóriában van, így praktikus és megfizethető megoldást kínál mindenkinek ki imádja a kávét.

Az Illy kávékapszula kiválasztása

Az Illy kávékapszula kiválasztása a személyes ízlésed és preferenciáid függvénye. Legyen szó egy erős eszpresszóról vagy egy lágyabb cappuccinóról, az Illy kínálatában biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb kapszulát. Fontos figyelembe venned az egyes Illy kávékapszula erősségét, aromáját és karakterét, hogy minden egyes kortyban a legmagasabb szintű élményt kapd.

Az Illy kávékapszula titka

Az Illy tudománya abban rejlik, hogy mindig ugyanazt a magas minőséget képes előállítani a folyamatosan változó kávétermésből. Az Illy az egyetlen kávés cég a világon, aki kizárólag egyetlen, 100% Arabica kávékeveréket készít mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Nézzük meg együtt az egyes kapszulákat:

  • Az Illy kávékapszula classico lágy és kiegyensúlyozott ízvilágot kínál, melyben a gyümölcsös jegyek és a lágy csokoládés aromák finoman egyesülnek.
  • Az Illy kapszula intenso erőteljes és intenzív ízeket kínál, melyekben a markáns pörkölés és a gazdag aroma egyedi karaktert kölcsönöznek a kávénak.
  • Az Illy kávékapszula lungo hosszabb és lágyabb kávét kínál, melyet egyensúlyban tart a lágy íz és a gazdag aroma, így tökéletesen alkalmas egy hoszabb kávézáshoz.
  • Az Illy kapszula guatemala finom és karakteres ízvilágot kínál, melyet a guatemalai kávészemek egyedülálló aromája és gazdag jegyei jellemzik.
  • Az Illy kávékapszula ethiopia friss és vibráló ízvilágot kínál, melyet az etiópiai kávészemek különleges gyümölcsös jegyei és élénk aromája határoz meg.
  • Az Illy kapszula brazil lágy és krémes ízvilágot kínál, melyet a brazil kávészemek enyhe keserűsége és édes, mogyorós jegyei tesznek egyedivé.
  • A koffeinmentes Illy kávékapszula az ízletes Illy kávé élvezetét nyújtja, koffeinmentes változatban, így ideális választás mindenki számára.

Illy kapszula tartó
Mivel az Illy kapszulás kávé kínálata széles, nagyszerű segítséget nyújthat számodra egy esztétikus és áttekinthető tárolást biztosító kapszula tartó. Válogass kínálatunkból, ahol különféle, érdekesebbnél érdekesebb kialakítású kapszulatartókkal találkozhatsz.

Illy kávékapszula ár

Az Illy kapszulás kávé árát a legcélravezetőbb az ár/adag mutató alapján vizsgálni. Az Illy kapszula ára függ a csomag méretétől is, jelenleg kínálatunkban a 18 darabos kiszerelés kapható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
illy HES Home CLASSICO Raktáron > 10 db
Kávékapszula ILLY HES - espresso, 100% Arabica, virágos tónusú, 18 darabos csomag
4 290 Ft

2.
illy HES Home GUATEMALA Raktáron > 10 db
Kávékapszula ILLY HES - espresso, 100% Arabica, csokoládés és karamellás, malátás tónusú, származási hely Guatemala, 18 darabos csomag
4 290 Ft

3.
illy HES Home BRAZIL Raktáron > 10 db
Kávékapszula ILLY HES - espresso, 100% Arabica, dark, csokoládés és karamellás, pörkölt tónusú, származási hely Brazília, 18 darabos csomag
4 290 Ft

Még több
7 termék
4,9
illy HES Home CLASSICO
Kávékapszula ILLY HES - espresso, 100% Arabica, virágos tónusú, 18 darabos csomag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK014
5,0
illy HES Home GUATEMALA
Kávékapszula ILLY HES - espresso, 100% Arabica, csokoládés és karamellás, malátás tónusú, származási hely Guatemala, 18 darabos csomag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK699
4,5
illy HES Home BRAZIL
Kávékapszula ILLY HES - espresso, 100% Arabica, dark, csokoládés és karamellás, pörkölt tónusú, származási hely Brazília, 18 darabos csomag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK685
5,0
illy HES Home koffeinmentes
Kávékapszula ILLY HES - espresso, koffeinmentes, pörkölt és virágos tónusú, 18 darabos csomag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK9069
5,0
illy HES Home ETHIOPIA
Kávékapszula ILLY HES - espresso, 100% Arabica, medium, csokoládés és karamellás, malátás tónusú, származási hely Etiópia, 18 darabos csomag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK637
4,7
illy HES Home INTENSO
Kávékapszula ILLY HES - espresso, 100% Arabica, medium, pörkölt tónusú, 18 darabos csomag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK045
5,0
illy HES Home LUNGO
Kávékapszula ILLY HES - lungo, 100% Arabica, virágos tónusú, származási hely Dél-Amerika, 18 darabos csomag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK076

illy kávé kapszulák

A illy kávé kapszulák kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó illy kávé kapszulák
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ