Vélemények: BOSCH GBH 240

Termékkatalógus
BOSCH GBH 240 - Fúrókalapács

Vélemények: BOSCH GBH 240

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSCH GBH 240 témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSCH GBH 240 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSCH GBH 240 megvásárlása után te is írsz értékelést.
48 090 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 09., változat: BOSCH GBH 240
Hitelesített vásárlás
Vettem egy fúrót, hogy átalakítsam a házat, a szétszereléstől a vakolat aprításán át az egész házban, a villanyvezetékeken lévő hornyok kivágásáig, a falak és padlók bontásáig betonból és kőből. Több mint egy évnyi állandó terhelés után azt mondanám, hogy az extrém terhelés még mindig teljesen működőképes, az egyetlen hely, ahol a problémával találkoztam, az volt, hogy furatokat készítettem a kemény kő kapcsolódobozokhoz (80 mm-es magfúró). (alagsor) helyenként érezni kellett, hogy a váltó nem ért utol, és egy kis érzelemmel, kisebb nyomással amúgy is „eltolt” sikeresen befejezte a munkáját. Amúgy ehhez az árkategóriához, hihetetlen darab, eredetileg azt hittem, hogy aligha fogom befejezni a válaszfalak bontását, de mint már említettem minden művelet után, továbbra is működőképes, és nem látok teljesítménycsökkenést vagy hasonlókat ( arról nem is beszélve, hogy túlélt több 1,5m + magasságból való zuhanást, valamint az én személyes hanyagságomat, amikor még munka után sem takarítottam ki és teljesen portól és hasonló szennyeződésektől mentesen hagytam. ) Összegzésként elmondható, hogy néhány csúcskategóriába tartozó fúrógéppel néhány perc alatt kényelmesebben és gyorsabban csinálhatsz valamit. De ezen az áron egy irreális gép, ahol minden várakozásomat felülmúlta
Funkcionalitás
Üzemidő
Minőség
Ára
0 ×Jelentés
Jan, Praha 6 - Bubenečflag
Értékelve: 2020. 09. 19., változat: BOSCH GBH 240
Hitelesített vásárlás
Csend
Erős
Hülyeség a kábelt a tokba tenni.
Egyébként nem látok ellentmondást.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ