Vélemények: CANDY CDSN 2D350PX

Termékkatalógus
CANDY CDSN 2D350PX - Beépíthető mosogatógép

Vélemények: CANDY CDSN 2D350PX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CANDY CDSN 2D350PX témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CANDY CDSN 2D350PX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CANDY CDSN 2D350PX megvásárlása után te is írsz értékelést.
142 590 Ft 122 990 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 08. 12., változat: CANDY CDSN 2D350PX
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A régi elromlott. Egy nem túl drága gépet keredtem, amire passzol a régi előlap.
Eddig szépen mosogat. Van rajta rövid program. A mosogatószer tartója tolóajtós, nem tudja a nyitását megakadályozni egy nagyobb tányér.
A belső elrendezése nem praktikus. A rikább, magasabb tüskék két fél sorban vannak egymás mellett, így a lapos tányérok nem férnek a mélyek mellé. A kistányéros részbe lehet őket betenni, de mivel az enyémek elég nagyok, könnyen billennek, egymásra borulnak a rövid tüskéken. Az evőeszköztartó hátul van, ezért teljesen ki kell húzni az alsó kosarat, ha bele szeretnék pakolni. Az ajtó nehezen mozog. Nem volt a lefolyó csőhöz csatlakozó.
0 ×Jelentés
Radoslav, Prahaflag
Értékelve: 2020. 06. 24., változat: CANDY CDSN 2D350PX
Hitelesített vásárlás
Tökéletesen végzi a munkáját - mosogat és szárítja az edényeket
WIFI egy alkalmazással a telefonján, ahol számos más mosóprogramot talál, közvetlenül a gyártótól.
Kivitelezés minősége - Sajnos néhány napos használat után észrevettem, hogy az elülső rozsdamentes acél panel elkezdett leválni (azt hiszem, gyenge ragasztóval volt rögzítve), azt hiszem, szerencsénk volt a rossz darabhoz?
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ