Vélemények: Marshall Monitor II ANC - fekete

Termékkatalógus
Marshall Monitor II ANC - fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Marshall Monitor II ANC - fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Marshall Monitor II ANC - fekete témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Marshall Monitor II ANC - fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Marshall Monitor II ANC - fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
124 490 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Praha 6flag
Értékelve: 2024. 05. 26., változat: Marshall Monitor II ANC - fekete
Hitelesített vásárlás
Nekem már van ugyanilyen modellem kábellel. Ez a vezeték nélküli verzió új szintre emelte az útközbeni zenehallgatást! Az alkalmazáson keresztül sok előre beállított hangszínszabályzót beállíthatok, vagy mindent kedvemre állíthatok. A zárt szerkezet tökéletesen csillapítja a belső és a környezet zaját. A zajszűrő nagyon hatékony. Több szintje van, így valóban zavartalanul hallgathat zenét még egy zajos metróban is. A városban utazva kikapcsolom a szűrőt és próbálok sokat nézelődni, hogy ne kerüljek valami alá. A fejhallgató kialakítása szűrő nélkül is képes tompítani a környezeti hangokat. Az akkumulátor élettartama több mint megfelelő. Egy hét használat után még mindig 60%-on vagyok. Itt valószínűleg némileg észrevehető súlykülönbség van a vezetékes változathoz képest. Az akkumulátorok és az elektronika mér valamit. A kezedben fogod tudni. De ennyit nem fogsz észrevenni a fejeden. iPhone 14-en használt.
Megjelenés / kialakítás
Teljesítmény
Minőség
Zajok elnyomása
A fülek felett
Zárt építkezés
Vezeték nélküli
Az akkumulátor üzemideje
Bizonyított márka
Ára
Elérhetetlenség
Súly
0 ×Jelentés
Vojtěch, Praha 4 - Braníkflag
Értékelve: 2024. 05. 21., változat: Marshall Monitor II ANC - fekete
Hitelesített vásárlás
Egy másik gyakori, de nem mindig előforduló probléma a statikus vagy szélhang a bal fülben, nem számít, hogy az ANC ki vagy bekapcsolva. Egyébként 100%-ban ajánlom a fejhallgatót.
Nagyszerű hangminőség
Csodálatos illeszkedés
Felső vezérlés
fejhallgató minőség
Basszus
Problémák az alkalmazással
0 ×Jelentés
Štěpán, Brnoflag
Értékelve: 2024. 05. 14., változat: Marshall Monitor II ANC - fekete
Hitelesített vásárlás
Már a harmadik darab ilyen fejhallgatóval rendelkezem. Az elsők tökéletesek voltak, csak a gyakori használat miatt a fülhallgató hamar (egy év) szétesett, és újakat nem lehetett kapni. Aztán két és három év használat között már gond volt az akkumulátorral, amit sikertelenül próbáltam magam kicserélni. Egy hónapig volt egy másik boltból származó második fejhallgatóm, és egy hónap után elkezdett pezsegni, reklamáció és visszatérítés. Most megvan a harmadik darab, és szeretném figyelmeztetni az új telefonokkal rendelkezőket, a modern bluetooth és androidok egyáltalán nem értik a fejhallgatót, és csak fél óra próbálkozás után párosítanak, akkor nincs probléma.
Szuper hang
Szuper megjelenés
Nagyon gyorsan csatlakozik a bluetooth-hoz, amikor leválasztja a kábelt, és alig veszi észre, amikor a számítógépen használja.
A modern technológiával a fejhallgatók nem értik egymást, és csak fél óra próbálkozás után csatlakoznak a telefonhoz. PC-n régebbi BT-vel probléma nélkül
Nagyobb igénybevétel esetén a fülhallgató hamar szétesik, és nem áll rendelkezésre pótlás.
0 ×Jelentés
Filip, Olbramovice Vesflag
Értékelve: 2024. 04. 04., változat: Marshall Monitor II ANC - fekete
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató árához képest nagyszerű hangzással és remek testreszabási lehetőségekkel rendelkezik. Sajnos a túl szoros fogás miatt egy idő után fájt a fülem. Szerintem egy szűkebb fejű embernek úgy passzolnak, mint a kesztyű és 5-6k-ért remek befektetés lesz, ezért adok 4*-ot, nem csak egy rendes végfelhasználó vagyok ^_^
Nagyszerű hangzás
Az asszisztens vezérlése közvetlenül a fejhallgatóról (a telefon feloldása nélkül)
Nagyszerű funkciók, mint például 3 állítható equalizer slot, 10 ANC szint,.
3,5 mm-es csatlakozó
Egy idő után sokat nyomnak és fáj a fülem (lehet, hogy csak nagyobb a fejem, de a munkahelyemen gyakorlatilag mindig fejhallgatóra van szükségem, így ez egy ok arra, hogy visszatérjek).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ