Vélemények: SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS

Termékkatalógus
SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS - Mobil klíma

Vélemények: SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS megvásárlása után te is írsz értékelést.
219 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 05. 09., változat: SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás
Az utasítások nem túl jól megírtak, és segített, hogy írtam a Sencor ügyfélszolgálatának, ahol küldtek nekem egy videót, amely bemutatja a párosítási intervallumot. Miután párosítva és hozzáadva az alkalmazáshoz, a sencor fiókon keresztül a távvezérlés mobilon keresztül lehetséges sit. A kondenzátumtartály leeresztésekor nagyobb tartályra van szükség, sok minden belefér.
Távirányító
Jól hűt még egy régebbi lakóházban is
Ez is megfulladhat
A kezdeti párosítás a Wi-fi-vel kínos.
A mellékelt díszléc nem illik a normál ablakokhoz, jobb, ha ablakburkolatot vásárol.
Az alsó kondenzátum lefolyó alacsony a kényelmes leeresztéshez
0 ×Jelentés
Vojtěch, Praha 9 - Vinořflag
Értékelve: 2023. 08. 26., változat: SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
* Előnye a wifin keresztül történő vezérlés, bár a kapcsolat egy kicsit bonyolultabb volt. Természetesen az alkalmazás meglehetősen egyszerű, de megfelel az összes beállításnak. * a termék olcsóbb volt akciósan, különben nem vettem volna meg * tisztességesen hűti a szobát, talán ez az egyetlen előnye.
* A Sencor SAC MT9078CH légkondicionáló hihetetlenül zajos, és nem igazán lehet különbséget tenni a mini-normal-max között a ventilátor fordulatszámán.
* a Sencor SAC MT9078CH klímaberendezés rácsainak rögzítése a szívócsőre nem megfelelő, hangosan rezonálnak, és ez nem jó reklám a terméknek, egy vékony puha gumit kellett alájuk tennem, és ez 5 dB-lel csökkentette a zajt.
* a meleg levegő kivezetésének rögzítésére szolgáló ablakközi betétet rosszul tervezték, az ablakokban való további lehetséges elhelyezéshez az egész ablakban polikarbonát betétek vannak, de 3500 - 4000 CZK-t fizetsz extra, a neten lévő cég megcsinálja neked.: -( és ha két különböző ablak van a szobákban, akkor két különböző méretű ablakbetétre van szükség. így a légkondicionálók + ablakbetétek és minden más 7-8 000 CZK-val drágább.
* 1,5 óra működés alatt 1,4 liter kondenzvizet enged le, jobb, ha egy 5 literes palackot teszünk a légkondicionáló mellé, így nem kell állandóan ellenőrizni, hogy mennyi víz van benne. Vagy ennyire nedves a lakásom?
* Sencor SAC MT9078CH légkondicionáló hihetetlenül nehéz 33 kg, a túlméretezett csomagolás miatt két emberre van szükség, hogy lift nélkül a 3. emeletre vigyék.
Ez a légkondicionáló Sencor SAC MT9078CH csak a házikóba jó, a szobában, ahol alszik, vagy a hálószobában a lakóházban, hűtse le, majd kapcsolja ki. A zaj miatt lehetetlen lenne aludni.
* A légkondicionáló a szívócső beállítása után 52-56 dB zajszintet mutatott, ami tényleg elég sok, a gyártó 65 dB-ig jelzi, és a Sencor SAC MT9078CH viszonylag jól jött ki a technikában, valahol az első negyedévben helyezkedett el. Tehát nem tudom, hogy a tesztet a Sencor támogatja-e bármilyen módon, de én tényleg egészen másképp értékelném. Ezzel a légkondicionálóval lehetetlen éjszaka aludni, pedig van éjszakai üzemmódja, amely ugyanolyan zajos, mint a legalacsonyabb sebességű üzemmód, ami 52-53 dB. Ez tényleg Sencor megkülönböztette magát, különösen, hogy én mosom a kezem, hogy a termékek értékesítése
* a gyártó az alacsony energiafogyasztás előnyét adja meg, azonban a fogyasztás 23°C-on a kijelzőn maximális teljesítményen 0,79 kWh, automatán 0,775 kWh, közepes teljesítményen 0,759 kWh, a legalacsonyabb és alvó beállításokon pedig 0,745-0,75 kWh, így a gyártó által megadott 0,72 kWh energiafogyasztás nem felel meg.
ELÉGEDETLEN VAGYOK EZZEL A LÉGKONDICIONÁLÓVAL, NEM AJÁNLOM MEGVENNI
0 ×Jelentés
Petr, Ledeniceflag
Értékelve: 2023. 08. 15., változat: SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás
Csend
Hatékonyság
Fogyasztás
Tragikus kapcsolat Wi-Fi-n keresztül (kezdeti kapcsolat, a párosítás után úgy működik, ahogy kell)
A légkondicionáló berendezés kijelzője, a vezérlő és a mobilalkalmazás között nem szinkronizált légkondicionáló beállítási információk (pl. az alkalmazás a jelenleg futó üzemmódtól eltérő üzemmódot mutat)
0 ×Jelentés
Lucie, Litvínov 1flag
Értékelve: 2023. 07. 24., változat: SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás
Csendes, úgy működik, ahogy kell
0 ×Jelentés
Marek, Brnoflag
Értékelve: 2023. 07. 23., változat: SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Párosítása a légkondicionáló Wi-Fi közvetlenül tragikus az utasítások szerint nem, egy óra gyötrelem után valahogy csodával határos módon csatlakozik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ