Vélemények: 34" BenQ Mobiuz EX3415R

Termékkatalógus
34" BenQ Mobiuz EX3415R - LCD monitor

Vélemények: 34" BenQ Mobiuz EX3415R

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 34" BenQ Mobiuz EX3415R témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 34" BenQ Mobiuz EX3415R termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 34" BenQ Mobiuz EX3415R megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaroslav, Ostrava - Zábřehflag
Értékelve: 2023. 08. 06., változat: 34" BenQ Mobiuz EX3415R
Hitelesített vásárlás
Ez az első 34"-os ívelt monitorom, és azt kell mondanom, hogy teljesen elégedett és izgatott vagyok. A görbület véleményem szerint teljesen ideális egy 34"-os monitorhoz. Én biztosan nem szeretnék többet. A színek nagyszerűek az IPS-nél, és nem vettem észre semmilyen IPS háttérvilágítási vérzést. De amit elsősorban szeretnék kiemelni, azok a hangszórók, amelyek miatt éppen ezt a monitort választottuk. Egyszerűen nem akarok hosszabb ideig fejhallgatót viselni a számítógép előtt, és nem akartam külső hangszórókkal foglalkozni. És azt kell mondanom, hogy a hangzás tényleg nagyszerű, és nagyon meglepett. Nekem személy szerint mindenképpen ajánlom ezt a monitort.
ideális ívelt
nagyszerű és élénk színek
HDRi
állítható állvány
tökéletes méret 34"
monitoroknál páratlan hangzás
0 ×Jelentés
Petr, Prahaflag
Értékelve: 2022. 12. 14., változat: 34" BenQ Mobiuz EX3415R
Hitelesített vásárlás
Minőségi kivitelezés
Megjelenítés minősége
Egyszerű menü
Nincs állítható magasságú opció
Nagyon nehéz beállítani a dőlést
Valamilyen okból nem tud váltani a HDMI és a DisplayPort között, annak ellenére, hogy a beállításokban engedélyezve van.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ