Vélemények: 75" LG 75UR81003

Termékkatalógus
75" LG 75UR81003 - Televízió

Vélemények: 75" LG 75UR81003

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 75" LG 75UR81003 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 75" LG 75UR81003 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 75" LG 75UR81003 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 05. 27., változat: 75" LG 75UR81003
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A teljesseg igenye nelkul igyekszek velemeny alkotni a keszulkerol. Eloszor is elozo TV-m egy 7 eves Panasonic kozep ar erteku 4K UHD HDR-es Tv volt es nagyobb kepet szerettunk volna itthonra, ami legalabb annyira jo mint az volt. Ez a keszulek felul mulja azt, mert a feketek , es kontrasztok jobnak tunnek. Igazi teszteleshez egy 4K-s BluRay lejatszoval kellene talan tesztelni, hogy igazan valos velemenyt tudjak irni de az sajnos nincs, igy tobbnyire a keszulekre csatlakoztatott harddrivrol jatszok filmeket, amiket letol..... megvasaroltam a netrol : ) Itt pozitiv csalodas, hogy egyenlore mindent lejatszik a TV, minden tomoritest, amivel csak talalkoztam. Streameleshez is hasznalom Amazon es HBO, itt elfogadhato a kep de nem problema mentes azonban ezt nem irhatom a keszulek rovasara. A sotet reszeknel meg 4kban is van colour banding. Lehet csak a ku... va nagy kepernyo miatt annyira latvanyos. Az en keszulekemen backlight bleed is van de nem veszes. Nyitott dobozut vettem, igy kozel 50 000 FT-al volt olcsobb az amugy is jo aru keszulek, igy 240 000 korul nem lehet panaszom ar ertek aranyban. Ha viszont nagyon future proofos TV-t szeretnetek, amit mar nem kell lecserelni sokaig es van zse jobb keszulekre, akkor talan erdemes OLED-re vagy hasonlo modernebb kepernyore kolteni, de amikor en ezt vettem akkor azok olyan dupla meg tripla aron voltak es amennyit mi TV-zunk nekunk nem erte meg.
Ku--a nagy.
Jo ar ertek arany.
Tamogat minden formatumot, tomoritest.
Meglepoen jol szol Tv-hez kepest.
A sotet az sotet. Jok a kontrasztok.
Az arert nincs ilyen.
Nem Oled : )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ