Vélemények: Einhell Akkus multifunkciós szerszám GE-HC 18 Li T-Solo (akku nélkül)

Termékkatalógus
Einhell Akkus multifunkciós szerszám GE-HC 18 Li T-Solo (akku nélkül) - Sövényvágó

Vélemények: Einhell Akkus multifunkciós szerszám GE-HC 18 Li T-Solo (akku nélkül)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Einhell Akkus multifunkciós szerszám GE-HC 18 Li T-Solo (akku nélkül) témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Einhell Akkus multifunkciós szerszám GE-HC 18 Li T-Solo (akku nélkül) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Einhell Akkus multifunkciós szerszám GE-HC 18 Li T-Solo (akku nélkül) megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: Einhell Akkus multifunkciós szerszám GE-HC 18 Li T-Solo (akku nélkül)
Hitelesített vásárlás
A sövénynyírás ezzel a teleszkópos sövénynyíróval szupergyors és egyszerű ott, ahol magas sövényt szeretne, nem kell megerőltető létrán mászni. Nem tudom elképzelni, hogy egy feleség kerítést vágjon vele, de valami ilyen hosszú dolog nehéz lesz. Kis ügyességgel és erőfeszítéssel az idő töredéke alatt lerövidíthető a bokorkerítés, és nekem a fizikai erőfeszítés is kevesebbnek tűnik, mint a klasszikus sövényvágásnál, ahol fej fölé kell emelni a kezet. A fűrészt még nem próbáltam, de anélkül is megérné a termék az árát. Kábel nélkül bárhová mehet, az akkumulátor sokáig bírja és gyorsan töltődik.
a munka gyorsítása
messzire ér
az akkumulátor elég sokáig bírja
a kábel nincs kusza sehol
gyors akkumulátor töltés
tömeg
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ