Vélemények: FIXED Opus OnePlus Nord 3 fekete tok

Termékkatalógus
FIXED Opus OnePlus Nord 3 fekete tok - Mobiltelefon tok

Vélemények: FIXED Opus OnePlus Nord 3 fekete tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED Opus OnePlus Nord 3 fekete tok témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED Opus OnePlus Nord 3 fekete tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED Opus OnePlus Nord 3 fekete tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
2 890 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Vít, Prahaflag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: FIXED Opus OnePlus Nord 3 fekete tok
Hitelesített vásárlás
Az előző telefonom egy Samsung Gallaxy A70 volt, amit hasonló fedeles tokban hordtam, és nagyon elégedett voltam vele. Kivéve, hogy a Samsung borítója kb. harmadával növelte a szélességet, míg ez a dolog kb. kétszer olyan széles, mint a Nord 3. Emellett a Samsungot egy kézzel nyitottam ki, a telefon automatikusan világított, és a borító tökéletesen igazodott a telefon hátuljához. Ugyanígy egy kézzel is le tudtam csukni a fedelet, és a telefon újra zárolt. Itt egyik sem lehetséges. A hátsó fedél a gerinc miatt nem illeszkedik kb. 2 cm-rel, így átlósan van, és olyan széles, hogy nagyon nehéz megfogni. Ennek eredményeképpen arra kényszeríti Önt, hogy a telefont úgy használja, hogy a fedél a telefon bal oldalán "lebeg". Az, hogy a telefon nem kapcsol ki, amikor becsukom a fedelet, valószínűleg annak köszönhető, hogy a Nord 3 nem rendelkezik ezzel a funkcióval (állítólag Sleep&Wake).
Remekül néz ki
A kivitelezés rendben van
Állványként használható
Gyakorlatilag megduplázza a telefon szélességét.
A telefon hátuljára hajtogatott fedél nem illik a kemény hátlapnak köszönhetően, amely körülbelül 2 cm-es, és nem lehet "slisovat". Nagyon nem praktikus.
A hangerő kapcsoló furata nem illeszkedik eléggé, és túlságosan mélyen van a szilikonban. Nagyon nehéz használni.
0 ×Jelentés
Vít, Brnoflag
Értékelve: 2023. 12. 31., változat: FIXED Opus OnePlus Nord 3 fekete tok
Hitelesített vásárlás
nagyszerűen illeszkedik
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ