Vélemények: Kenwood KVL85.004.BK KM Titanium Chef Baker

Termékkatalógus
Kenwood KVL85.004.BK KM Titanium Chef Baker - Konyhai robotgép

Vélemények: Kenwood KVL85.004.BK KM Titanium Chef Baker

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kenwood KVL85.004.BK KM Titanium Chef Baker témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kenwood KVL85.004.BK KM Titanium Chef Baker termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kenwood KVL85.004.BK KM Titanium Chef Baker megvásárlása után te is írsz értékelést.
246 590 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Karezflag
Értékelve: 2024. 05. 27., változat: Kenwood KVL85.004.SI KM Titanium Chef Baker
Hitelesített vásárlás
A kollégák véleménye és hosszú távú elégedettségük Kenwoodhoz irányított. A " trendi" versenytársakhoz képest még valamivel olcsóbb is. A választásnál eltartott egy kis idő, míg megszoktam a jelöléseket, de sokat segített a gyártó honlapján található összehasonlító eszköz. (A jelző határozza meg, hogy mi mindenre képes - csak a robot, mérleggel, melegítéssel vagy akár főzéssel. Méret - normál vs XL. Az utolsó szám a tartozékok mennyiségét jelzi. ) Még ez a " minimális" tartozékokkal ellátott változat is elegendő minden általános tevékenységhez. Ha nagy konyhája vagy tárolóhelye van, akkor valószínűleg érdemes a felszereltebb változatokat választani. Az asszony dicséri a robotot, minden tökéletesen össze van keverve és felverve. A kenyértészta is a legkisebb probléma nélkül.
Praktikus
Meglepően csendes
Integrált mérleg/időzítő
Nagy mennyiségű sűrű élesztős tésztát is gond nélkül elbír
(nagy, de az XL-es verziónál ez várható)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ