Vélemények: Sava 27 Carbon 4.2

Termékkatalógus
Sava 27 Carbon 4.2 - Mountain bike

Vélemények: Sava 27 Carbon 4.2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sava 27 Carbon 4.2 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sava 27 Carbon 4.2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sava 27 Carbon 4.2 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ondřej, Kutna Horaflag
Értékelve: 2022. 09. 30., változat: Sava 27 Carbon 4.2 mérete 15"/S
Hitelesített vásárlás
Egy kerékpár kompromisszumokkal, a feleségnek alkalmi kirándulásra (igénytelen) OK, sportra semmiképp. Akciósan vettem, teljes áron visszavinném.
Ára
modern transzferek
Az árhoz képest megfelelő súly
szén “hatás“
tisztességes kabátok
Fékek, igazából még rosszabb, mint a specifikációban - Shimano MT200 helyett Tektro 275 van, szóval azonnal cserélni kell, befektetés + kb. 2 ezer.
a keret feleslegesen masszív, lényegesen szélesebb mint a fotón látszik, a kerek üléscső egyáltalán nem passzol a váz szögletes többi részéhez, nem néz ki jól, főleg a középső résszel
A kereten belül dübörög a szél
0 ×Jelentés
Radek, Mnichoviceflag
Értékelve: 2022. 04. 24., változat: Sava 27 Carbon 4.2 mérete 17"/M
Hitelesített vásárlás
Ennyi pénzért nehéz jobbat venni, azonnali kiszállítás. Nyugodtabb lovaglásra vágyó nők számára tökéletes. Valami egyenesen megcsalt rajta. Nagyobb sebességnél is könnyen kezelhető. A mellékelt gumiabroncsok kiválóak száraz körülmények között.
Nem egy fényes bringabemutató szolgáltatásait veszed meg, így kicsomagolás után ellenőrizni kell az összes csatlakozást, meg kell húzni a kazettát, beállítani az ütközőket, és kábelrögzítőkkel meg kell húzni a tömlőket. A markolat talán egy kicsit jobbat érdemel. Manapság kár a gyorskioldót használni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ