0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Sony ULT FIELD 7 fekete

Termékkatalógus
Sony ULT FIELD 7 fekete - Bluetooth hangszóró

Vélemények: Sony ULT FIELD 7 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony ULT FIELD 7 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony ULT FIELD 7 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony ULT FIELD 7 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
172 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Neveklovflag
Értékelve: 2024. 05. 17., változat: Sony ULT FIELD 7 fekete
Hitelesített vásárlás
Régóta gondolkodom egy hordozható hangszórón, amit bárhova el tudnék vinni. Az előd már régóta a piacon volt, így arra számítottam, hogy hamarosan valami újdonság jelenik meg, és ez az ULT FIELD 7 formájában jelent meg. Tekintettel arra, hogy a Sony egy teljesen más elnevezési rendszert választott, ami nem kapcsolódik a Az előző generációnál eltartott egy ideig, amíg ezt a hangszórót megfelelő rangra hoztam. Ezt követően nem haboztam, és megvettem. Kicsit szomorú vagyok az olyan újabb technológiák hiánya miatt, mint az USB-C vagy a Bluetooth 5.3, de a versenyt elnézve kívánni lehetne. Van tapasztalatom egy régebbi JVC vagy Sony modellel. Ez a hangszóró természetesen felülmúlja őket. 10 napos tesztelés után, igényesebb körülmények között (házépítési társ), el kell ismernem, hogy ez a Sony modell jól sikerült. Annak ellenére, hogy a telefon hangereje még mindig a zsebemben van, pillanatok alatt életre kelthetem ezt a hangszórót. Az emeleten, ami 144 m2-es, csodákat művel. A LED-effektusok csodálatos hangulatot varázsolnak éjszakára a változatosság kedvéért. Ez az öröm hatékonyabbá teszi a munkámat. A hangszórót egy Sony Xperia 1 V telefonnal kombinálva használom, ami kodekkel kombinálva csodákra képes. Már nagyon várom a nyári kerti partit kint és bent is. Ez csodálatos hangulatot teremt. A teljesség kedvéért hozzáteszem, hogy nem építtető vagyok, hanem vezető informatikus, akit a körülmények kényszerítettek arra, hogy néhány dolgot maga csináljon meg a házon.: )
Nagyon szép és tiszta hangzás
Jó basszus
Bluetooth 5.2
Jól elhelyezett fogantyúk (nincs a hangszóródob sérülésének veszélye)
Nagyon tartós konstrukció. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy normál használat mellett lekopik
Nagyon hosszú akkumulátor-élettartam (2/3 nap probléma nélkül)
Jól hozzáférhető és egyben jól tömített lyuk a csatlakozókhoz
Újratöltési lehetőség USB-A-n keresztül
Gyors csatlakozás a telefonnal bekapcsolás után
Nagyra értékelném a Bluetooth 5.3-at ehhez az új termékhez
Nincs rajta USB-C, csak USB-A
0 ×Jelentés
Ludvík, Úžiceflag
Értékelve: 2024. 05. 13., változat: Sony ULT FIELD 7 fekete
Hitelesített vásárlás
Tiszta hangzás még nagyobb hangerőn is
Kellemes basszus
Gitárkapcsolat - jobban játszik, mint a legtöbb alap gitárkombó
Mikrofoncsatlakozás - karaoke partikhoz
Power bankként működik
Zeneátvitel USB-n keresztül
Függőleges pozíció - lényegesen kevesebb helyet foglal el, és a hang nem észrevehető.
Az alkalmazás lehetne kifinomultabb is
0 ×Jelentés
Jan, Telčflag
Értékelve: 2024. 05. 11., változat: Sony ULT FIELD 7 fekete
Hitelesített vásárlás
Az elegáns design és a háttérvilágítás tökéletesen kiegészíti még a modern lakberendezést is. A hangzás még nagy hangerőn is teljesen tiszta volt. Én személy szerint a "Bass attack" üzemmódot részesítem előnyben, ahol a basszus hihetetlenül erős a hangszóró méretéhez képest. A telefonomon lévő alkalmazást szinte használhatatlannak találtam, szinte mindent meg lehet oldani nélküle, így általában eszembe sem jutott használni. Az akkumulátor élettartama és a töltési sebesség meghaladta várakozásaimat. A hangszóró a gumírozott részek miatt elég gyorsan szennyeződik. Itt örültem a vízállóságnak, amikor elég volt egy slaggal lefújni a terméket és olyan jó volt, mint újkorában 😊. Nagyon jó minőségű termék
Elegáns design és háttérvilágítás
Töltési sebesség és akkumulátor élettartam
Egyszerű használat
Brutális basszus és tiszta hangzás
Vízálló
Minőségi kivitelezés
Kicsit magasabb ár
Könnyen felfogja a szennyeződéseket
0 ×Jelentés
Adéla, Hradec Královéflag
Értékelve: 2024. 05. 11., változat: Sony ULT FIELD 7 fekete
Hitelesített vásárlás
Rengeteg szabadtéri rendezvényünk lesz a nyáron, ezért szereztük be ezt a hangszórót. Nos, meglepetésünkre, ez tényleg király. Kiválóan alkalmas nyitott kültéri terekhez. A magunk részéről mindenképpen ajánljuk.
Nagyszerű basszus rendszer
Tiszta hang
Hosszú akkumulátor-üzemidő
Mikrofon vásárlási lehetőség
Alkalmazás
Textil hangszóróborítás. Határozottan nehezebb lesz tisztán tartani.
0 ×Jelentés
Eva, Holice v Čecháchflag
Értékelve: 2024. 05. 07., változat: Sony ULT FIELD 7 fekete
Hitelesített vásárlás
Amit különösen nagyra értékelek a SONY hangszórójában, az a könnyű párosítás, a nagy akkumulátorkapacitás és a hangminőség, még maximális hangerőn is. Előnyként érzékelem az akkumulátor megtakarítását is, amely az egyébként nagyon hatékony háttérvilágítás kikapcsolásának lehetőségének köszönhetően érhető el. A háttérvilágítás alkalmazkodik a kiválasztott zene ritmusához, és jó kiegészítője az éjszakai szórakozásnak. Másrészt a nappali tevékenységekhez nem szükséges a LED-világítás, amely ilyenkor nem olyan feltűnő. A Sony | Music Centre alkalmazás felhasználóbarát és intuitív. Bárki megteheti. A hangszórót a formatervezésre, a részletekre és a praktikumra való odafigyeléssel tervezték. A praktikusság szempontjából kiemelném a töltéshez/lejátszáshoz stb. használt fedett bemeneteket, hogy ne kerüljön rendetlenség a bemenetekbe, a gumilábakat és a lehetőséget, hogy a hangszórót függőleges vagy álló helyzetbe lehessen állítani. Több mint elégedett vagyok a hangszóró megvásárlásával. A vásárlás megfelelt az elvárásaimnak.
Akkumulátor-kapacitás
Ár/érték arány
Nagyon jó hangminőség
Tiszta hangzás még maximális hangerőn is
Design
Alkalmas beltéri és kültéri használatra
Felhasználóbarát és intuitív alkalmazás
Könnyű párosítás
Nincsenek fenntartásaim
0 ×Jelentés
Simona, Ústí nad Labem 16flag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: Sony ULT FIELD 7 fekete
Hitelesített vásárlás
A Sony ULT Field 7 egy abszolút nagyszerű irreális hangszóró. A hangszóró hihetetlenül jó hangzással és nagy hangerővel rendelkezik. A zene lehet halk vagy olyan hangos, hogy saját fesztivált rendezhet..: D A hangszóró vezérlésével kapcsolatban nem kell aggódnia, nagyon egyszerű, és a letölthető alkalmazás segít a vezérlésben. A telefon mozgatásával megváltoztathatja a fényeket, szabályozhatja a hangerőt, görgetheti a zenét stb. Mindkét oldalon LED-ek vannak, amelyek a kiválasztott zene ritmusának megfelelően világítanak. A hangszóró hátulján van egy nyitó panel, ahol a töltőbemenetek vannak elrejtve, és a hangszóróhoz csatlakoztathatja gitárját is. Csak teljes elégedettség, rengeteg kütyü és egy teljesen más zenehallgatási élmény. Számunkra mindenképpen ajánljuk.
Nagyszerű megjelenés
Egyszerű használat
Tökéletes hangzás
Nagy térfogattartomány
A hangszóró könnyű oldala
Vezérlés alkalmazáson keresztül
Hosszú töltési élettartam
Egyesek számára természetesen az ár
0 ×Jelentés
Tereza, Pohoreliceflag
Értékelve: 2024. 05. 01., változat: Sony ULT FIELD 7 fekete
Hitelesített vásárlás
A hangszóró jól hordozható, az oldalán szuper fogantyúk vannak, amelyeknek köszönhetően a hangszóró egy kézben is megfogható. Ahhoz képest, hogy milyen kicsi a hangszóró, nagyon meglepett a maximális hangerő. A hangszóró gyönyörű kialakítású. Mivel a hangszóró jól védett portokkal és gombokkal rendelkezik, nem félek attól, hogy kint hagyom a hangszórót. Tetszik a tiszta hangzás még maximális hangerőn is. A hangszóró stílusos világítással is rendelkezik, amely minden ünnepségen jól mutat. Kár, hogy a hangszóró nem támogatja a hangvezérlést.
Usb port/töltő aljzat védelme
Gyönyörű design
Az akkumulátor élettartama
Gyors akkumulátor feltöltés
Kompakt méret
Tiszta hang
Mobilalkalmazás
Nagy mennyiség
A hangvezérlés hiánya
Egyébként semmi.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ