Vélemények: Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4 üvegfólia

Termékkatalógus
Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4 üvegfólia - Üvegfólia

Vélemények: Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4 üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4 üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4 üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4 üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Miroslav, Líbezniceflag
Értékelve: 2023. 04. 06., változat: Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4 üvegfólia
Hitelesített vásárlás
A 2 darab üveg és fólia a zsanéron haszontalan, valószínűleg nem fogom használni őket, így inkább egy darabot szeretnék féláron. Az üveg elhelyezésére szolgáló sablon jól elkészített, a beszerelés egyszerű és pontos volt. A beszerelés után a buborékok egy kicsit megakadtak az egyik szélén, de egy éjszaka alatt eltűntek (ahogy az utasításban is szerepel), szóval rendben. Az érintésvezérlés az üveg vastagsága ellenére sem okoz gondot.
Műanyag sablon az üveg könnyű és pontos pozicionálásához
kompatibilis az eredeti borítókkal
beleértve a zsanérvédelmet
az ujjlenyomatokat lényegesen jobban rögzíti, mint a védelem nélküli kijelző
az üveg elég vastag - a gyártó 0,6 mm-t ad meg, én 0,75 mm-t mértem (de a mellette lévő lencsék 1,3 mm magasak, és az eredeti fedél a kupakkal együtt 2,5 mm vastag, szóval ez nem számít annyira).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ