LOMINA Önteszt a SARS-CoV-2/COVID19 IgM/IgG ellenes antitestek kimutatására és értékelésére a vérből

Termékkatalógus
LOMINA Önteszt a SARS-CoV-2/COVID19 IgM/IgG ellenes antitestek kimutatására és értékelésére a vérből
4,6 9 értékelés
Otthoni teszt - koronavírus teszt, vérből, alkalmazása: felnőtt, egyszer használatos, kiértékelés ideje 15 perc, egy darab a csomagban
Előrendelési ár
2 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Cov21T12 Termékszám:  COVID-LM1BL
LOMINA Önteszt a SARS-CoV-2/COVID19 IgM/IgG ellenes antitestek kimutatására és értékelésére a vérből 2 690 Ft Kérés esetén megrendeljük

LOMINA Önteszt a SARS-CoV-2/COVID19 IgM/IgG ellenes antitestek kimutatására és értékelésére a vérből

Gyorsteszt a svájci LOMINA AG (Made in EUROPE) gyártótól, vérből végzett önellenőrzéshez az IgG és IgM antitestek kimutatására a COVID-19 anamnézisében. A teszt az IgG antitestek szintjének kimutatására is szolgál oltás vagy korábbi betegség után. Ez az egyetlen, amely rendelkezik CE2854 önteszt tanúsítvánnyal. A gyorstesztet az Astra Zeneca, a Moderna, a Pfizer, a Sputnik-V, a Johnson & Johnson, a Sino és a Sino vakcináival validálták. Nem szolgál elsődleges eszközként a COVID19 betegség korai felismerésében. A tesztet a nagyközönség számára fejlesztették ki és tesztelték ujjbegy vérminták segítségével. Ha a teszt eredménye pozitív, akkor szervezetében antitestek vannak a COVID-19 betegség ellen.  

A LOMINA AG önteszt a SARS-CoV-2/COVID19 IgM/IgG elleni vérantitestek kimutatására és értékére - fő jellemzők

  • Gyorsteszt vérből történő önellenőrzéshez IgG és IgM antitestek kimutatására
  • COVID-19 betegség és védőoltás után
  • LOMINA AG CE2854 önteszt tanúsítvánnyal
  • A gyorstesztet az Astra Zeneca, a Moderna, a Pfizer, a Sputnik-V, a Johnson & Johnson, a Sino és a Sino vakcináival validálták.
  • Nagyközönség számára készült, ujjból vett vérminták felhasználására
  • Minél korábban jelenik meg az antitest-érzékelő csík, annál több antitestre van szükség a SARS-CoV-2/COVID19 ellen.

Figyelmeztetések a teszt használatával kapcsolatban

Nyisd ki a dobozt, távolítsd el a belső csomagolást, és hagyd stabilizálódni a hőmérsékleten (15-25 °C).
Először olvasd el a teljes használati utasítást, és azonnal használd a készletet a védőcsomagolás felbontása után, de legkésőbb 60 perccel az alumínium védőcsomagolás felbontása után. Hagyd a tesztkazettát vízszintes helyzetben fekve. Mérés közben ne mozgasd és ne döntsd meg! Tartsd fenn a szükséges mintatérfogatot, és csak a készletben található csepegtetőket használd - 1 csepp = 20 - 25 µl. A Control C csík 1 percen belül megjelenik. Ha nem jelenik meg, a teszt mindig érvénytelen! Használj másik patront, és ismételd meg a tesztet! A hosszú távú antitestek, azaz az IgG sáv kimutatása a vizsgált mintában lévő antitestek koncentrációjától függően 1 és 45 perc közötti időintervallumban jelenik meg.

A LOMINA teszt eredményeinek értelmezése a SARS-CoV-2/COVID19 elleni antitestek kimutatására

1. Negatív antitest teszt eredménye:
Ha a QCC (Quality Control - C) kontrollcsík látható, és az M és G vonalak nem színesek, a minta negatív, mert nem észleltek antitesteket.
Ez a teszt nem a COVID-19 betegség korai felismerésére szolgál, ezért ha a betegség tünetei vagy gyanúja merül fel, és fertőzött környezetben tartózkodott, vagy fertőzött személlyel került kapcsolatba, mindig konzultáljon állapotáról és eljárásáról.
2. Pozitív antitest teszt eredménye:
2.1 Ha a " C" kontrollcsík az " IgM" csíkkal együtt jelenik meg, akkor az IgM antitest kimutatásra került, és a minta pozitív. Az IgM antitestek az immunrendszer akut reakcióját jelzik a vírussal való közvetlen találkozás után, de ezt oltás is kiválthatja.
2.2 Ha a " C" kontrollcsík az " IgG" csíkkal együtt jelenik meg, akkor IgG antitestet észleltek, és a minta pozitív. Az IgG csík megjelenítési sebességétől függően megközelítőleg meg lehet határozni az antitestek értékét a fertőzés vagy az oltás után. Az IgG antitestek jelenléte a szervezetben kívánatos a COVID-19 betegség elleni védelem fokozása érdekében
2.3 Ha a " C" kontrollcsík az " IgG" csíkkal és az " IgM" csíkkal együtt jelenik meg, akkor mind IgG, mind IgM antitestek kimutathatók, és a minta mindkét típusú antitestre pozitív.
3. lépcső: Érvénytelen eredmény:
Ha nem jelenik meg a " C" ellenőrző csík, akkor a teszt minden esetben érvénytelen, és meg kell ismételni! Ezt okozhatja a vizsgálat hosszú késése, a reagens szennyeződése, a teszt hőmérsékleti leromlása és hasonlók.

Pozitív teszteredmény

Ha a teszt eredménye pozitív, akkor szervezetében antitestek vannak a COVID-19 betegség ellen.
A COVID-19 elleni védőoltást követően 14 nap elteltével meg lehet mérni az antitestek szintjét és hozzávetőleges mennyiségét. Az antitestek szintjét a COVID-19 betegségben szenvedés után is meg lehet határozni.
Az IgG antitestek szintje közvetlenül összefügg azzal a sebességgel, amellyel az IgG csík megjelenik a tesztkazettán. Minél gyorsabban látható az IgG sáv, annál magasabb az antitestek szintje.

Megjelenik az IgG sáv:

  • A teszt elvégzése után 1 percen belül az antitestszint >640 titer
  • 1-2 perc múlva >320 titer
  • 2-3 perc múlva >160 titer
  • 3-10 perc elteltével >80 titer
  • A képalkotás után 10 percen belül az antitest titereket magasnak tekintjük (erős antitestek)
  • A szervezet számára védelmet nyújtó antitestek általánosan elismert biztonságos szintje kb. 10 titer

Titer = egy bizonyos anyag mennyiségét kifejező egység. Általában az anyag legalacsonyabb hígítását jelzi, amelynél az adott reakció még lezajlik, illamelynél az antitestek koncentrációja képes elpusztítani az aktív vírust. Minél magasabb az antitestszint titere, annál magasabb az antitestek szintje és a védelem. Ha volt már COVID-19 fertőzésed vagy védőoltásban részesültél, de a teszt 45 percen belül nem mutatott ki ellenanyagot (ismételten), akkor nagy valószínűséggel nem rendelkezel ellenanyaggal. Ebben az esetben tanácsos kezelni ezt a helyzetet, és értesíteni kell kezelőorvost. Ha a vizsgálat során IgM csík jelenik meg, az elsődleges immunreakció lehet, amely összefügg a szervezet vírussal való találkozásra adott reakciójával, de a védőoltással is. Ha azonban ez a csík megjelenik, az akut fertőzés lehet, ezért tanácsos értesíteni az orvost, és elvégezni egy PCR- vagy antigéntesztet.

Specificitás / érzékenység

IgG – 96,79% (CI 95%: 94,46% - 98,33% / 97,27%; (CI 95%: 95,86% - 98,30%).
IgM – 98,54% (CI 95%: 97,14%-99,37%) / 88,46% (CI 95%: 84,18% - 94,92%).
100%-os válasz a COVID-19 elleni IgG antitestek átfogó sorozatára

Figyelmeztetés

1. A szerológiai gyorstesztek csak kiegészítő szűrőeszközként használhatók.
2. A pontosság és a kimutathatóság nem érheti el a 100%-ot az egyes betegek egyéni antitesttermelése miatt.
3. Ha pozitív IgM antitesteket mutatnak ki IgG nélkül, tanácsos a lehető leggyorsabban újratesztelni közvetlen víruskimutatási módszerrel, például PCR-rel, antigénnel és hasonlókkal. Az IgM jelenléte aktív vagy végstádiumú betegségre utalhat. Másrészt az IgG antitestek múltbeli betegségről tanúskodnak, és még sok hónappal a fertőzés vagy vakcinázás után is jelen vannak a szervezetben.
4. A teszt elve az antitestek kimutatásán alapul, nem pedig magának a vírusnak a kimutatásán! A szervezet a fertőzés után szinte azonnal és az oltást követően is termel antitesteket, de általában a beteg testhőmérsékletének emelkedésével egy időben van kimutatható szint. Mivel az IgM és az IgG termelődésének sebessége egyénenként eltérő, a beteg akkor is fertőzött lehet, ha a teszt eredménye negatív. Ha influenza/koronavírus-szerű tüneteket tapasztalsz, ne használd ezt a tesztet eszközként a COVID-19 kimutatására. Addig is maradj karanténban a biztonság kedvéért. Ha kétségeid vannak, mindig fordulj orvosodhoz.

A csomag tartalma:
Tesztcsík műanyag patronban
Műanyag cseppentő (1 csepp 20-25 ul) (Csak a tesztkészlethez mellékelt csepegtetőket használja a megfelelő mennyiségű oldat fenntartásához)
Kémcső reagenssel (domináns komponens PBS - foszfáttal pufferolt sóoldat)
Lancet egyszeri vérminta vételhez
Fertőtlenítő törlőkendők/párnák (alkohol alapú fertőtlenítés)
Használati útmutató


Paraméterek

Rendeltetése
Felnőtt Kész!
Gyermekek, idősebbek mint
18 éves kortól (216 hónapos kortól) Kész!
Teszt célja
Koronavírusra Kész!
Teszt elvégzésének módja
Vérből Kész!
Kiértékelés ideje
15 perc Kész!

Rendeltetés

Rendeltetése
Felnőtt Kész!
Gyermekek, idősebbek mint
18 éves kortól (216 hónapos kortól) Kész!

Használat

Teszt célja
Koronavírusra Kész!

Alapinformációk

Teszt elvégzésének módja
Vérből Kész!
Kiértékelés ideje
15 perc Kész!
Használható
Egyszer használatos Kész!
Márka
LOMINA Kész!

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LOMINA Önteszt a SARS-CoV-2/COVID19 IgM/IgG ellenes antitestek kimutatására és értékelésére a vérből Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOMINA Samotest pro detekci a hodnotu protilátek z krve na SARS-CoV-2/COVID19 IgM/IgG - 1ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LOMINA Samotest na detekciu a hodnotu protilátok z krvi na SARS-CoV-2/COVID19 IgM/IgG – 1ks.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ