Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Tefal

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Tefal brand page

Tefal: A pótolhatatlan okos eszközök

A Tefal háztartási termékeket fejleszt, újít, valamint értékesít annak érdekében, hogy otthonodban még jobb legyen az élet. Tartós és minőségi termékekre összpontosít az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás jegyében. A Tefal 1954 óta könnyíti meg a főzőedényekkel és serpenyődökkel történő főzést. Innovatív piaci ötleteinek köszönhetően a Tefal büszkélkedhet az első vezeték nélküli vasalóval is. A Tefal emellett számos további előnyt is kínál, mint például a vásárláshoz adott ajándékok vagy a 15 év javíthatósági garancia.

Tefal konyhai eszközök

Tefal konyhai eszközök

A Tefal kínálatában a számtalan serpenyő és lábos mellett kuktákat is találsz. A tapadásmentes Titanium Excellence bevonatra és a Thermo–Spot® hőmérsékelt jelzőre nyugodtan rábízhatod magad. A Tefal széles választékában mindenféle főzőlaphoz találsz edényeket, legyen szó gázfőzőről, indukciós- vagy kerámia főzőlapokról. Sőt, a Tefal Ingenio levehető foganytúit biztonságosan, egyetlen mozdulattal eltávolíthatod és átkattinthatod más edényekre.

Tefal elektromos kukták

A Tefal elektromos kukták sok időt takarítanak meg a főzés során. Az automatikus programokkal felszerelt Tefal multifunkciós edények az ételek könnyű elkészítésére szolgálnak, különösen kitűnnek az időmegtakarítás terén. A különböző automatikus főzési programoknak köszönhetően egyszerűen és kényelmesen készíthetsz egészséges és ízletes ételeket otthon bármikor. Főzés után a Tefal multifunkciós kukta automatikusan a legjobb tálalási hőmérsékleten tartja az ételt, amíg el nem érkezik az evés ideje. A Tefal kuktákat értékelni fogják az egészséges ételek és a kiegyensúlyozott étrend kedvelői, hiszen a párolás az egyik legegészségesebb főzési módszer.

Tefal elektromos kukták
Tefal elektromos grill

Tefal elektromos grill

Válasszd a Tefal elektromos grillezőit, és élvezd az ételeket egészségesen és frissen. A Tefal tapadásmentes felületének és az automata grill technológiának köszönhetően könnyedén érhetsz el tökéletes eredményt és kiváló ízeket. A Tefal OptiGrill kontaktgrilljei biztosítják a finomságok gyors elkészítését. A Tefal asztali grillek nagy grillező felülettel rendelkeznek, amely húsok- és zöldségek szűműra is alkalmasak. Az OptiGrill Elite elektromos grillezővel minden vendég egyénre szabott grillezést biztosíthatsz, pontosan kívánságaik szerint. Tefal elektromos grillek- és az eredmény tökéletes lesz!

Tefal fritőzök

A Tefal fritőzöket többféle változatban gyártják. A kínálat klasszikus, de akár fejlettebb modelleket is tartalmaz,  igényeidnek megfelelően. Például a Tefal Filtra Pro fritőzt szabadalmaztatott szűrőrendszerrel látták el, így nem kell aggódnod a túlmelegedett olaj miatt. A Tefal Actifry termékcsalád Tefal forró levegős olajsütője lehetővé teszi, hogy mindössze egy evőkanál olajjal, vagy teljesen olajmentesen készítsünk ételeket. Hasonlóképpen élvezheted a minimális olajtartalmú egészséges ételek elkészítését a Tefal Easy Fry forrólevegős fritőzök sorozatával is. És ha nem szeretsz várni az ételre, és nem kedvedel a sütés soráni kellemetlen szagokat, akkor a Tefal Maxi Fry sütő az ideális választás a számodra. Nagy teljesítményének köszönhetően néhány perc alatt ropogós krumplit készít, és a beépített fémszűrő megakadályozza a szagokat.

Tefal fritőzök
Tefal konyhai robotok és turmixgépek

Tefal konyhai robotok és turmixgépek

A Tefal konyhai robotgépek nélkülözhetetlen segítők lesznek otthonodban. A bolygó-duál keverésnek köszönhetően a Tefal robotgépek gyors és tökéletes dagasztást biztosítanak. Könnyedén kezeli a masszívabb kenyér tésztát, a pizza tésztát és a könnyed habcsók összevetőit is. A Tefal kézi keverők tökéletes pontosságot és könnyed, másodpercek alatti eredményeket biztosítanak, hosszú élettartam mellett. Fedezd fel a gyümölcsök és zöldségek erejét, és töltsd fel energiával a napod a Tefal asztali keverők segítségével. Gyümölcslevek, koktélok, turmixok vagy házi levesek és mártások készíthetők segítségükkel. Fedezd fel újra az otthoni sütés örömét a Tefal kézi mixerrel. A konyhai robotgépekkel, turmixgépekkel és Tefal -facsarókkal történő munkavégzés egyszerű és gyors lesz a számos tartozéknak köszönhetően.

Tefal gőzölős készülékek és vasalók

Szeretnéd, ha tökéletesen vasaltak lennének a ruháid, és nem kellene sok időt töltened a vasalással? A Tefal ruhagőzölők, Tefal gőzállomások és Tefal gőzvasalók igazán tartós és erőteljes gőzteljesítményt képesek nyújtani. A végső időmegtakarítás érdekében fedezd fel a Tefal Care For You önműködő vasalót, amely automatikusan vasalja, szárítja és fertőtleníti a ruhákat! A Tefal vasalósorozat intelligens és hatékony eszköz kedvenc ruháid és egyéb textíliák vasalásához. Természetes a szabadalmaztatott Calc Collector vízkőmentesítési rendszer is, amelynek köszönhetően a Tefal vasalók valóban hosszú ideig szolgálnak. Páratlan gőzteljesítményükkel és okos, modern funkcióikkal a Tefal vasalók rendkívül ügyes segédeszközök, amelyek a legjobb vasalási élményt garantálják a könnyed eredmény elérése érdekében.

Tefal gőzölős készülékek és vasalók
Vízforralók és filteres kávéfőzők Tefal Szendvicssütők és kenyérpirítók Tefal

Vízforralók és filteres kávéfőzők Tefal Szendvicssütők és kenyérpirítók Tefal

A Tefal vízforralók, filteres kávéfőzők, szendvicssütők és kenyérpirítók nem csak a bőséges reggelik elkészítésében segítenek, hanem konyhádnak kíváló kiegészítői is lesznek! A Tefal számos formatervezési és funkcionális lehetőséget kínál. A praktikus műanyag vízforralóktól kezdve a rozsdamentes acél és dizájnos üveg vízforralókon át a vízhőmérséklet-szabályozó funkcióval ellátott modellekig, amelyek alkalmasak például bébiételek vagy különböző teafajták elkészítéséhez. A filteres kávéfőzők viszont az állítható időzítőnek és a hőmérséklet-tartási funkciónak köszönhetően biztosítják, hogy finom kávé váron mindig, amikor felébredsz. Fedezd fel a Tefal szendvicssütők és kenyérpirítók széles választékát is. Gyorsan és egyszerűen elkészíthetünk a segítségükkel valami finom harapnivalót. A Tefal Digital és Tefal Sense készülékek tökéletesen illeszkednek a modern konyhákba, amelyek elegáns digitális kijelzővel rendelkeznek. Élvezz minden egyes ételt és italt, amelyet barátaiddal, családoddal és a Tefal készülékekkel együtt készítesz.

Termoszok, termo bögrék és Tefal ételtermoszok

Ha meleg italokat és forró ételeket szeretnél melegen tartani amennyire csak lehetséges, a termoszok, termo bögrék és Tefal ételtermoszok széles választékából választhatsz. Nem kell aggódnod, ha a gyermekek ételét szeretnéd megőrizni bennük, hiszen tanúsítvánnyal rendelkeznek, Európában készültek és 100%-ban biztonságosak. A legtöbb Tefal termék mikrohullámú sütőben és fagyasztóban is használható, valamint mosogatógépben is mosható.

Vízforralók, termoszok, thermo bögrék és Tefal ételtermoszok
Tefal garancia

15 év javíthatósági garancia

A Tefal márka a legtöbb terméke esetében 15 évig garantálja a szervizelést, kedvező áron. Világszerte 6200 engedélyezett szervizközpont működik. Bármilyen javítás felesleges késedelem nélkül történik, mert a Tefal 15 évig garantálja a gyors és olcsó pótalkatrész-szállítást. Ezenkívül a termékeket úgy tervezték, hogy a szervizelés a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. 15 év javíthatósági garancia.

    992 termék
    Tefal KO851830 Digital Display Black - Vízforraló
    Típusok
    4,7 258×
    Tefal KO851830 Digital Display Black
    Vízforraló - űrtartalom: 1,7 l, 1800 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, automatikusan nyíló fedél, automatikus kikapcsolás, hőszabályozás, lcd kijelző, forgatható talp, hőmérséklet-szabályozás, rejtett fűtőszál és kábeltartó rekesz, kivehető szűrő, fekete és rozsdamentes acél színben, 15 év javíthatósági garancia
    24 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFRK937
    4,8 63×
    Tefal FR314030 Super Uno
    Fritőz olajhoz, energiafogyasztás 1800 W, maximális olaj feltöltés 2,2 l, legfeljebb 1,5 kg étel, tartály anyaga tapadás mentes felülettel, szénszűrő, amely csökkenti a főzési szagokat, sütőkosarak száma 1, időzítő, termosztát, kijelző , max. hőmérséklet 190 ° C, min. hőmérséklet 150 ° C, fedél ablakkal, leszerelhető alkatrészek mosogatógépben mosható, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
    39 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFFR244
    Tefal TT761138 Loft 2S - Kenyérpirító
    Típusok
    4,9 42×
    Tefal TT761138 Loft 2S
    Kenyérpirító - 850 W teljesítmény, pirítósok száma 2, extra széles nyílások, sütés vezérlése, pirítási fokozatok száma 7, újramelegítés funkció, kiolvasztás funkció, azonnali leállító gomb, magas kiemelés, kivehető morzsatálca, fehér szín,15 év javíthatósági garancia
    Leárazás -10 %
    15 690 Ft 17 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFTO202
    4,8 263×
    Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic
    Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
    Szuper ár
    32 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: EAV1007d
    Tefal BL435831 Blendforce 2 - Turmixgép
    Típusok
    4,5 88×
    Tefal BL435831 Blendforce 2
    Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre és jégtörésre, tartozékok nélkül a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 1,7 l-es tartály, üveg edény
    23 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFBL610
    Tefal KO250130 Loft fehér - Vízforraló
    Típusok
    4,8 179×
    Tefal KO250130 Loft fehér
    Vízforraló - retro dizájn, űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2400 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
    14 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFKO250130
    4,6 47×
    Tefal GC241D38 Inicio Grill
    Kontakt grill - teljesítmény 2000 W, panini prés funkció, többféle ételhez használható, öntött alumíniumból készült lemezek, a lemezek tapadásmentes felülete, grillfelület 750 cm2, kivehető csepptálca a zsiradékhoz, függőleges helyzetben tárolható, 15 év javíthatósági garancia
    24 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: SPTsc1579
    4,7 155×
    Tefal FV1710E0 Virtuo
    Vasaló - gőzölős, függőleges és vízszintes gőzöléssel, teljesítmény 1800W, tartály kapacitása 200ml, gőzlöket 80g/perc, gőzteljesítmény 24g/perc, kerámia vasalótalp, spriccelés funkció, tápkábel hossza 1,9m, ECO üzemmód, 15 év javítási garancia
    8 990 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFZN041
    4,7 42×
    Tefal TT640810 Digital Display Black
    Kenyérpirító - 850 W teljesítmény, 2 szeletes, 7 pirítási szint, digitális kijelző visszaszámlálással, melegítés funkció, kiolvasztás, azonnali leállítás gomb, magas emelés, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
    21 290 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFTO777
    4,6 274×
    Tefal edénykészlet 10db Duetto+ G719SA74
    Edénykészlet - 10 db, a készlet tartalma: nyeles lábas 16 cm, fazék 18, 20 és 24 cm, magas lábas 22 cm, üveg fedők, kompatibilis a következő főzőlapokkal: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, 18/10 rozsdamentes acél, rozsdamentes acél belső felület, sütőben is használható
    46 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFSN125
    Tefal KO250830 Loft fekete - Vízforraló
    Típusok
    4,8 179×
    Tefal KO250830 Loft fekete
    Vízforraló - retro dizájn, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2400 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
    14 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFKO250830
    4,8 118×
    TefalDuetto+ edény fedővel 28cm G7196455
    Fazék - átmérője 28 cm, űrtartalma 10 l, külső felület rozsdamentes acél, belső felület rozsdamentes acél, rozsdamentes acél fogantyú, kompatibilis tűzhely/főzőlap gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, max. hőmérséklet 250 °C
    18 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFHR224
    4,8 397×
    Tefal Secure5 Neo v2 Kukta 8l P2534441
    Kukta - kuktafazék 8 l űrtartalommal, bajonettzár, szelepek száma: 2, gőzkosár, háromrétegű szendvics alj, anyaga: 18/10-es rozsdamentes acél, minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciót, mosogatógépben mosható, 5 biztonsági elem, 10 év garancia az edényre, 15 év javíthatósági garancia
    31 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: EAY9003p
    4,8 191×
    Tefal Duetto+ G732S334 serpenyő készlet, 3 db
    Serpenyő szett - 3 db rozsdamentes acél serpenyő, átmérőjük: 20, 24 és 28 cm, fényes, csiszolt rozsdamentes acél, tartós, tapadásmentes Titanium 2x belső felület, Thermo-Signal hőindikátor, szegecselt nyél, minden típusú tűzhelyre alkalmas, mosogatógépben mosható, 250°C-ig sütőben is használható
    27 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFSP245
    4,6 274×
    Tefal Duetto+ G732SA55 edénykészlet, 10 db
    Edénykészlet - 10 db, edények: lábas, nyeles lábas, készletek, serpenyő és magasfalú fazék, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
    56 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFSN057
    4,7 45×
    Tefal VT254070 Vacupack Classic
    Vákuumozó gép - kézi, teljesítménye 130 W, zacskók száma a csomagban: 10 db 22x30 cm-es és 8 db 28x35 cm-es, mechanikus kezelőpanel, automatikus vákuumozás és lezárás funkció, azonnali leállítás funkció, bármilyen akár 31 cm hosszú, 1 cm széles zacskó lezárására alkalmas, tárolóhely a tápkábel számára, 15 év javíthatósági garancia
    32 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFEY817
    4,6 33×
    Tefal VC140131 Convenient Series
    Ételpároló - 900 W teljesítmény, 6 l űrtartalom, edény anyaga: rozsdamentes acél, 60 perces időzítő, automatikus kikapcsolás, gőzölő zöldségek melegítéséhez, hőmérséklet-szabályozás és kivehető edény, külső vízutántöltés látható vízszinttel, edények száma: 2 db rizstál, kompakt tárolhatóság, az eltávolítható alkatrészek mosogatógépben moshatók, 15 év javíthatósági garancia
    22 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFPH632
    4,6 274×
    Tefal edénykészlet 7db Duetto + G719S734
    Edénykészlet - 7 db, a készlet tartalma nyeles lábas 16 cm, lábas 16, 20 és 24 cm, üveg fedők, kompatibilis főzőlapok: indukciós, gáz, kerámia és elektromos, 18/10 rozsdamentes acél, belső felület rozsdamentes acél, sütőben használható
    50 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFSN214
    4,6 36×
    Tefal TT1A1830 2-Slot Black
    Kenyérpirító - teljesítmény: 800 W, pirítósok száma: 2, pirításvezérlés, pirítási fokozatok száma: 7, azonnali leállító gomb, magas kiemelő a pirítósok egyszerű kivételéhez, a péksütemények automatikus középre igazítása, kivehető morzsatálca, kábeltároló, szín: fekete, 15 év javíthatósági garanci
    11 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFTO601
    4,8 118×
    Tefal Duetto+ 20 cm-es Lábas fedővel G7194455
    Lábas - anyaga rozsdamentes acél, rozsdamentes acél belső felület, 20 cm-es átmérő, űrtartalma 2,9 l, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, sütésálló, 250 °C-ig hőálló, mosogatógépben mosható,
    11 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFKA149
    4,8 191×
    Tefal Duetto+ serpenyő 24cm G7320434
    Serpenyő - Titanium 2x tapadásmentes belső felület, rozsdamentes acél külső felület, serpenyő anyaga rozsdamentes acél, melegítési mód indukciós, gáz, kerámia és elektromos, jellemzői: tapadásmentes fém edények használatának lehetősége, mosogatógépben mosható, sütőben használható és hőmérsékletjelző, felső peremátmérő 24 cm, alsó külső átmérő 17 cm
    9 090 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFPA221
    4,8 118×
    Tefal Duetto+ 24 cm-es Lábas fedővel G7194655
    Lábas - anyaga rozsdamentes acél, rozsdamentes acél belső felület, 24 cm-es átmérő, űrtartalma 5 l, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, sütésálló, 250 °C-ig hőálló, mosogatógépben mosható,
    14 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFKA156
    4,7 114×
    Tefal 5 Second Chopper aprító 900 ml K1320404
    Aprítógép - kézi, elektromos meghajtás nélkül, kézi erővel indítható forgó kések, edény űrtartalma: 900 ml, edény anyaga: műanyag, strapabíró, rozsdamentes acél kések, aprítási idő: 5 mp, automatikus felcsévélés, biztonsági záró rendszer, csúszásgátlós talp, ergonomikusan kialakított fogantyú, színe: fekete és zöld
    8 090 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFEV462
    4,9 62×
    Tefal DELIBAKE nyitható sütőforma 23 cm
    Sütőforma - típusa: tortához és kalácshoz, acél
    4 990 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TDBPF581

    Tefal

    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ