AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Koreai kozmetikumok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A koreai kozmetikumok (más néven K-Beauty) innovatív formuláiról és a bőrápolásra helyezett hangsúlyról ismertek. Természetes összetevőket és fejlett technológiákat használva olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek a különböző bőrproblémák ellen küzdenek. A koreai kozmetikumok minőségük és hatékonyságuk miatt világszerte népszerűek - aki egyszer kipróbálta őket, soha nem választ nyugati kozmetikumokat többé. Miért olyan népszerű koreai kozmetika? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

A koreai kozmetikumok használata számos pozitív hatása van a bőrre és a testre

Ha hatékony és hatásos bőrápolásra vágysz, nem szabad kihagynod a koreai kozmetikum típusokat. Ezek a termékek számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, amelyek miatt az emberek világszerte keresik őket. Nézd csak meg a koreai nőket, akiknek a minőségi termékeknek és a következetes ápolásnak köszönhetően teljesen tökéletes a bőrük. Mit kínál számodra a koreai kozmetika?

  • A termékek széles választékának köszönhetően minden bőrtípus számára kiváló választás.
  • A koreai kozmetikumok egyedülálló természetes összetevőkből, savakból és vitaminokból készülnek.
  • Rendszeres használatával rugalmas, táplált és sima bőrt biztosít.
  • A koreai kozmetikumok egyedi, aranyos és kreatív dizájnnal vonzzák a vásárlókat.
  • Innovatív applikátorok és adagolók környezetbarát csomagolásban.

A koreai kozmetikum típusok a következetes megelőzésen és a hosszú távú bőrápoláson alapulnak. A koreai nők nem elégednek meg egyetlen termékkel, hangsúlyt fektetnek a termékek rétegzésére, amelyek együttesen gondoskodnak a bőr tökéletes táplálásáról.

Nyugati vs. koreai kozmetikum - melyek a fő különbségek?

Kíváncsi vagy, miben különbözik a koreai kozmetikum a klasszikus nyugati kozmetikumoktól? Vessünk egy pillantást az alapvető különbségekre.

  • A koreai kozmetikumok középpontjában inkább a hosszú távú (megelőző) bőrápolás áll, míg a nyugati típusok a gyors és látható eredményekre helyezik a hangsúlyt.
  • A koreai kozmetika egyedülálló természetes összetevőket tartalmaz, ezzel szemben az európai kozmetikumok gyakran tartalmaznak tartósítószereket, szintetikus illatanyagokat vagy egyéb adalékanyagokat.
  • Mindkét típusú kozmetikum termékek széles választékát kínálja minden bőrtípusra és igényre. Haj-, test- és dekorkozmetikumok is kaphatók.
  • A koreai kozmetikumok nagyon kreatív csomagolással rendelkeznek, míg a nyugati kozmetikumok többnyire az egyszerű és elegáns megjelenésre összpontosítanak.

A koreai kozmetika segítségével hatékonyan ápolhatod bőröd, tested és hajad

A koreai kozmetikumok elsősorban bőrápolási termékeiről ismertek, de kivételes test- és hajápolási termékek is megtalálhatók kínálatunkban.

A koreai kozmetikumok gondoskodnak a rugalmas és puha bőrről

A koreai kozmetikumok használata sok nő számára rituálévá válik, ahol nemcsak táplálják a bőrüket, hanem lazítanak is. Bár a test nem látszik a ruha alatt, ne feledkezzünk meg róla – az archoz hasonlóan neki is szüksége van a megfelelő ápolásra. Mit találsz ebben a kategóriában? Mindenekelőtt tápláló és hidratáló kézkrémeket, testzseléket és testápolókat, hidratáló láb- és kézmaszkokat, testradírokat, tusfürdőket, de ilyenek a fürdőbombák, intim parfümök, körömlakkok és körömlakk-lemosók is. A koreai kozmetikumok alapos ápolást biztosítanak a test minden részére. Csak próbáld ki, nem fogod megbánni.

A koreai kozmetikumok táplálják, hidratálják és védik a hajat

Még a fürtjeid is megérdemlik a legjobb ápolást. A koreai kozmetikumok közé tartoznak a samponok, kondicionálók, olajok, maszkok és egyéb hajformázási alapanyagok is. A termékek széles választékából pontosan azt választhatod ki, amire a hajadnak éppen szüksége van. Hidratálás, vagy talán csak felfrissítés?

Koreai kozmetika - testgél
Koreai kozmetikum - testgél

Koreai kozmetikumok - fényvédő
Koreai kozmetikumok - fényvédő

Koreai kozmetikumok - kézkrém
Koreai kozmetikumok - kézkrém

i

A koreai kozmetika védi a bőrt a napsugaraktól is

A koreai kozmetikum akkor is nagyszerű segítség, ha tökéletes UV-védelemre van szükséged. Rendkívül könnyű textúrával büszkélkedhet, amit nem is fogsz érezni. Választhatsz még krém, stift vagy púder között is. Akár a hegyekben vagy, akár a városban sétálsz, akár a tengerparton napozol, a koreai kozmetikumok mindig veled vannak.

A koreai kozmetikumok használatától szó szerint ragyogni fog az arcod

A koreai arcápolási termékek a bőröd iránti szeretetre alapoznak, használatának titka a több lépésben történő kényeztetés. A koreai nők nagyon jól tudják, mi a legjobb a bőrüknek, és ez a szisztematikus ápolás, amely a tisztítással kezdődik és a fényvédelemmel végződik. A tökéletes ápolási rendszerhez mindenekelőtt a sminkeltávolítók tartoznak, például tisztító olajok, habok és gélek, peeling, arctonikok, bőresszenciák, szérumok, arcmaszkok, szemkörnyékápolók, arckrémek és SPF krémek. Ne feledkezzünk meg az ajakbalzsamokról és ajakmaszkokról sem a szép mosolyért. Rendszeres használatuknak hála a bőröd friss, táplált és rugalmas lesz.


Koreai kozmetikumok arcszérum
Koreai kozmetikumok - arcszérum

Koreai kozmetikum arcmaszk
Koreai kozmetikum - arcmaszk

Koreai kozmatikum szempillaspirál
Koreai kozmetikum - szempillaspirál

Koreai kozmetikum szemránckrém
Koreai kozmetikum szemránckrém

i

Koreai kozmetikum típusokat keresel pattanásokra, ráncokra vagy érzékeny bőrre?

A megfelelő bőrápolási termékek kiválasztásakor összpontosíts a bőrtípusodra. Először is döntsd el, hogy száraz, zsíros, kombinált vagy normál bőröd van-e. Az érzékeny bőr vagy a már ráncos bőr szintén különleges gondoskodást érdemel. Ha pattanások vannak az arcodon, a speciális koreai kozmetikumok pattanásokra ideális választás.

Koreai dekorkozmetikumok

A koreai dekorkozmetikumok közül jól ismertek BB-krémek, amelyek hidratálnak, védenek a naptól, feszesítik a bőrt és természetes fedést biztosítanak. Természetesen a koreai kozmetikumok közé tartozik a klasszikus smink is, általában finom púder formájában. De emellett kiváló szempillaspirálok, szemöldökceruzák, szemceruzák, szemhéjpúderek, pirosítók és rúzsok vagy szájfények is vannak. Ennek eredményeképpen gyönyörűen finom sminkre számíthat.

A legjobb koreai kozmetikumok érdekelnek? Vásárlóink véleménye a segítségedre lehet.

Érdekel a koreai kozmetikumok világa? Egy szett jó kezdés lehet

Ha érdekelnek az egyedi koreai kozmetikumok, egy szett remek kiindulópont. A készletből választhatsz arc- vagy testápolót is, attól függően, hogy milyen hatást vársz a készlettől. Szeretnéd hidratálni a bőrödet, szeretettel ápolni a hajadat vagy tökéletesen manikűrözött körmeidet? Semmi gond, a választék széles, és így tényleg mindenki megtalálja, amit keres. A koreai kozmetikum szett ajándéknak is tökéletes, hogy mosolyt csaljon az arcodra.

A luxus koreai kozmetikumok kiváló minőségűek, innovatívak és hatékonyak

Ha igazán minőségi termékeket szeretnél, akkor a luxus koreai kozmetikumok tetszeni fognak. Ezek hatékonyak, innovatívak és nagyon hatékony összetevőkkel rendelkeznek. Hagyományos koreai formulákon, természetes összetevőkön és tudományos kutatásokon alapulnak. A termékek nemcsak hatékonyak, hanem gyengédek és kellemesek is.

i

A professzionális koreai kozmetikumok és jótékony hatásuk a koreai nők magas igényeinek köszönhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HOLIKA HOLIKA Aloe 99% Soothing Gel Fresh, 250ml Szállításra kész > 10 db
Testápoló gél - uniszex, minden bőrtípusra, regeneráló, nyugtató és frissítő, hatóanyag: aloe Vera, természetes összetevőjű, natúr kozmetikum, aloe Verás kozmetikum-sorozat, 250 ml-es
3 290 Ft

2.
MIZON Snail Hand and Foot Cream 100 ml Szállításra kész > 10 db
Kézkrém - uniszex, pigmentfoltokra, antibakteriális, antioxidáló, hidratáló, regeneráló, tápláló és nyugtató, alkalmas minden bőrtípusra bőrtípusra, dermo, hatóanyagai közé tartozik kamilla, édesgyökér, csiganyálka és zöld tea, természetes összetevőjű, űrtartalma 100 ml
2 790 Ft

138 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
HOLIKA HOLIKA Aloe 99% Soothing Gel Fresh, 250ml
Testápoló gél - uniszex, minden bőrtípusra, regeneráló, nyugtató és frissítő, hatóanyag: aloe Vera, természetes összetevőjű, natúr kozmetikum, aloe Verás kozmetikum-sorozat, 250 ml-es - 13 160 Ft/1 l
3 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE3030
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
BEAUTY OF JOSEON Glow Serum Propolis + Niacinamide 30ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, regeneráló és ragyogó bőr, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 229 666,67 Ft/1 l
6 890 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4640
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
BEAUTY OF JOSEON Green Plum Refreshing Cleanser, 100ml
Tisztító hab - női, 100 ml, minden bőrtípusra bőrre - 55 900 Ft/1 l
5 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4644
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 11×
MIZON All In One Snail Repair Cream 75 ml
Arckrém - női, nappali és éjszakai, bőrtípus: problémás, hatás: hidratáló és ránctalanító, 75 ml - 125 200 Ft/1 l
Leárazás -11 %
9 390 Ft 10 590 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK495
4,4
MIZON Collagen Curling Fix Mascara 6 ml
Szempillaspirál - vízálló, fekete, hosszabbító és ívelő hatás, vastag kefe, különböző hosszúságú sörték, műanyag kefe, űrtartalma 6 ml - 765 Ft/1 ml
4 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO4353
MIZON Collagen Hand and Foot Cream 100 ml - Kézkrém Típusok
5,0
MIZON Collagen Hand and Foot Cream 100 ml
Kézkrém - uniszex, érzékeny bőrtípusra, tyúkszemre ajánlott, antibakteriális, antioxidáló, hidratáló, regeneráló és nyugtató, hatóanyag: glicerin, kamilla, édesgyökér és zöld tea, természetes összetevőjű, dermo kozmetikum, 100 ml-es - 23 900 Ft/1 l
2 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1127
MIZON Snail Hand and Foot Cream 100 ml - Kézkrém Típusok
5,0
MIZON Snail Hand and Foot Cream 100 ml
Kézkrém - uniszex, pigmentfoltokra, antibakteriális, antioxidáló, hidratáló, regeneráló, tápláló és nyugtató, alkalmas minden bőrtípusra bőrtípusra, dermo, hatóanyagai közé tartozik kamilla, édesgyökér, csiganyálka és zöld tea, természetes összetevőjű, űrtartalma 100 ml - 27 900 Ft/1 l
2 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1126
MIZON Hyaluronic Acid Hand and Foot Cream 100 ml - Kézkrém Típusok
5,0
MIZON Hyaluronic Acid Hand and Foot Cream 100 ml
Kézkrém - uniszex, érzékeny bőrtípusra, tyúkszemre ajánlott, antibakteriális, antioxidáló, hidratáló, regeneráló és nyugtató, hatóanyag: glicerin, kamilla, hialuronsav, édesgyökér és zöld tea, természetes összetevőjű, dermo kozmetikum, 100 ml-es - 23 900 Ft/1 l
2 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1128
MIZON Collagen Miniature Set
Kozmetikai ajándékcsomag - minicsomag, ápoló krémet, ampullát, tonert és emulziót tartalmaz, jótékony hatással van a bőrre, kollagénnel, utazásra alkalmas, káros anyagok nélkül, hipoallergén - 14 180,25 Ft/100 ml
14 790 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL889
BEAUTY OF JOSEON Hanbang Serum Discovery Set, 40ml
Kozmetikai szett - tartalma: Glow Serum Propolis + Niacinamide regeneráló és ragyogást fokozó szérum 10 ml, Glow Deep Serum Rice + Arbutin ragyogást fokozó szérum a bőr tónusának egységesítésére 10 ml, Calming Serum Green Tea + Panthenol szérum az érzékeny bőr megnyugtatására és erősítésére 10 ml, Revive Serum Ginseng + Snail Mucin intenzív regeneráló szérum 10 ml, minden bőrtípusra - 27 225 Ft/100 ml
10 890 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDS2173
MIZON Snail Miniature Set
Kozmetikai ajándékcsomag - minicsomag, ápoló krémet, ampullát, tonert és emulziót tartalmaz, jótékony hatással van a bőrre, csiganyálkával, utazásra alkalmas, káros anyagok nélkül, hipoallergén
11 490 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL888
BEAUTY OF JOSEON Apricot Blossom Peeling Gel 100ml
Arcradír - női, mechanikai, minden bőrtípusra, űrtartalma 100 ml - 41 900 Ft/1 l
Leárazás -15 %
4 190 Ft 4 910 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4768
MIZON Pore Fresh Mild Acid Gel Cleanser 150 ml
Arctisztító gél - - 40 600 Ft/1 l
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: xKSPL4801
JM SOLUTION Hidrogél kaktusz, 2 db - Arcpakolás
Típusok
JM SOLUTION Hidrogél kaktusz, 2 db
Arcpakolás - gél, női, alkalmazási terület szem, hatóanyagai közé tartozik allantoin, kaktusz olaj és panthenol, űrtartalma 15 ml - Ár több darab vásárlása esetén 314,38 Ft/db
630 Ft -tól
1 csomag
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4990
9 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4793
JM SOLUTION kaktusz, 30 ml - Arcpakolás
Típusok
JM SOLUTION kaktusz, 30 ml
Arcpakolás - textil, női, alkalmazási terület arc, hatóanyagai közé tartozik allantoin, kaktusz olaj és panthenol, űrtartalma 30 ml
930 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4994
JM SOLUTION Hidrogél gránátalma, 2 db - Arcpakolás
Típusok
JM SOLUTION Hidrogél gránátalma, 2 db
Arcpakolás - gél, női, alkalmazási terület szem, hatóanyagai közé tartozik gránátalma olaj és e-vitamin, űrtartalma 15 ml - Ár több darab vásárlása esetén 314,38 Ft/db
630 Ft -tól
1 csomag
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4989
JM SOLUTION gránátalma, 30 ml - Arcpakolás
Típusok
JM SOLUTION gránátalma, 30 ml
Arcpakolás - textil, női, alkalmazási terület arc, hatóanyagai közé tartozik gránátalma olaj és e-vitamin, űrtartalma 30 ml
930 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4993
JM SOLUTION kenderolaj, 28 ml
Arcpakolás - textil, női, alkalmazási terület arc, hatóanyagai közé tartozik kenderolaj és tea tree, űrtartalma 28 ml
930 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4992
JM SOLUTION Hidrogél kenderolaj, 2 db - Arcpakolás
Típusok
JM SOLUTION Hidrogél kenderolaj, 2 db
Arcpakolás - gél, női, alkalmazási terület szem, hatóanyagai közé tartozik kenderolaj és tea tree, űrtartalma 15 ml - Ár több darab vásárlása esetén 314,38 Ft/db
630 Ft -tól
1 csomag
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4991
HOLIKA HOLIKA Good Cera Super Ceramide Moisture Balm 40ml
Testápoló krém - női, hidratáló és tápláló, minden bőrtípusra alkalmas, hatóanyaga bambuszvaj és kamilla, repedezett sarokra alkalmas, űrtartalma 40 ml - 197 250 Ft/1 l
7 890 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE3097
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Snail 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, problémás, kevert bőrre, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK627
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Aloe 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, kevert bőrre, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik aloe vera, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK618
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, problémás, kevert bőrre, hidratáló, tápláló, bőrnyugtató, tisztító, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik allantoin és hialuronsav, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK630

Koreai kozmetikumok

Koreai kozmetikumok

A Koreai kozmetikumok kategóriában összesen 138 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó koreai kozmetikumok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább koreai kozmetikumok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb koreai kozmetikumok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: koreai kozmetikumok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ