Gyémánt gyűrűk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kirakás
Gyémántok
(29)
Természetes ásványok
(1)
Topáz
(6)
Anyag
Fehérarany
(16)
Természetes ásványok
(1)
Ezüst
(13)
Sárga arany
(3)
Szűrés

A gyémánt gyűrűk csodálatos kiegészítők mindazok számára, akik fényűző, elegáns és időtálló ékszerekre vágynak. A gyémánt, a csiszolt gyémánt a minőség, a tartós érték és a ragyogás garanciája. A gyémánt gyűrűk kínálata nagyon változatos, és számtalan dizájn közül választhatsz. A szépség mellett azonban a gyémánt minősége is fontos, amelyet 4 alapvető paraméter határoz meg. Hogyan válasszuk ki a megfelelő gyémánt gyűrűt? Olvass tovább, és az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

Miért jó választás a gyémánt gyűrű?

A luxus gyémánt gyűrű az elegancia és a tartósság ötvözete, emellett szimbolikus jelentéssel is bír. Ideális választás azoknak is, akik ékszerbe szeretnének befektetni. A gyémánt gyűrű számos jelentős életeseményen használatos, leggyakrabban eljegyzések, esküvők, évfordulók vagy más különleges alkalmakkor, mint születésnapok, diplomák kiváló ajándék vagy kiegészítő. Miért válassz a gyémánt gyűrűk közül? Lássuk!

  • A gyémánt gyűrű hosszú élettartammal bír, hiszen a gyémánt a legkeményebb természetes anyag.
  • A gyémánt időtlen, ahogyan a szépsége is, ezért sosem megy ki a divatból.
  • A gyémánt ékszerek minden alkalomra megfelelőek.
  • A gyémánt gyűrű befektetésként is használható.

Tudod, mi a különbség a gyémánt és a briliáns között? A gyémánt egy általános megnevezés a drágakőre, a briliáns pedig a csiszolás egy specifikus módja.

Milyen alapanyagú lehet a gyémánt gyűrű?

A gyémánt gyűrű nemcsak aranyból vagy ezüstből készülhet, ahogy sokan gondolják. Az ékszerészetben ma már nagy a változatosság, nemcsak a különböző stílusok tekintetében, mivel újfajta köveket és anyagokat is használnak. Nézzük meg tehát a leggyakrabban használt anyagokat, és azt, hogy azok miben különböznek egymástól, és melyek illenek legjobban a stílusodhoz. Az arany és az ezüst mellett platinát és titánt is használhatnak a gyémánt gyűrűk készítéséhez.

  • Fehér arany: úgy készül, hogy fémeket kevernek az aranyhoz, amelyek ezüstös fehér színűek, mint például az ezüst vagy a cink. Rhodiálással is kezelhetik, ami még fényesebbé teszi az ékszert.
  • Gyémánt gyűrű champagne: finom, meleg árnyalatú, ami a pezsgő színére emlékeztet. Ez egy nem szokványos árnyalat, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a gyűrűnek.
  • Arany gyémánt gyűrű: úgy készül, hogy aranyat, ezüstöt és kisebb mennyiségű rezet kevernek össze. Az arany kiváló minőséget, könnyű tisztítást és tartósságot kínál.
  • Ezüst gyémánt gyűrű: hagyományos kiegészítő, amely finom és visszafogott megjelenést biztosít. A korrózió megelőzésének érdekében leggyakrabban rhodiálással kezelik.
  • Természetes anyagok: leggyakrabban ezüsttel kombinálva használatosak. Az alkalmazott anyagok gyakran ötvözik a hagyományos szimbolikát és a stílusos megjelenést.
gyémánt gyűrű

Amellett, hogy választhatsz, hogy a gyémánt gyűrű aranyból, ezüstből vagy fehér aranyból készüljön, különböző további kőfajtákkal is díszíthetők az egyes darabok.

i

A gyémánt gyűrű választásánál a bőrtónus is számít

A melegebb bőrtónusú nők számára általában az arany gyémánt gyűrű a legmegfelelőbb. Ha azonban a bőrtónus inkább hűvösebb vagy rózsásabb, a szépséget legjobban az ezüst gyémánt gyűrű vagy a fehér arany emeli ki. Fontos, hogy olyan gyűrűt válassz, amely nemcsak jól néz ki, hanem jól is áll a viselőjének, és egyben praktikus is a mindennapi viseléshez.

A gyémánt gyűrűk tisztasági fokozata

A gyémánt gyűrűkben található gyémántok tisztasági fokozata az idegen anyagok (inklúziók) és a mechanikai hibák mennyiségétől függ a gyémántban. Ahogy ezek száma növekszik, úgy csökken a gyémánt értéke. A leggyakrabban használt módszer a GIA (Gemological Institute of America) tisztasági skála, amely segít az összehasonlításban és a megfelelő gyémánt kiválasztásában. A következő tisztasági fokozatokat különböztetjük meg:

Tisztasági fokozat Leírás
IF vagy LCC A „tiszta a nagyító alatt” típus a legmagasabb tisztasági fokozat az ékszerészetben használt gyémántok között. Befektetési tisztaságnak is nevezik.
VVS1, VVS2 Igazán nagyon apró hibák, amelyek csak nagy nehezen fedezhetők fel szakember által tízszeres nagyítás alatt. Még mindig befektetési tisztaság.
VS1, VS2 Apró hibák, amelyeket csak szakember észlel tízszeres nagyítás alatt. Befektetési célokra alkalmas, de ékszerekben is használják.
SI1, SI2 Apró hibák, amelyeket szakember könnyen felismer nagyítóval. Szabad szemmel nézve a gyémánt általában teljesen tiszta.
I1 Közepes hibák, amelyek általában szabad szemmel is láthatók. Általában elérhetőbb alternatívaként használják.
I2 A hibák szabad szemmel is láthatók, és hatással vannak a gyémánt ragyogására.
I3 A gyémántok jelentős hibákat tartalmaznak (repedések, inklúziók), amelyek nagyban csökkentik a gyémánt csillogását. Ez a legalacsonyabb tisztasági fokozat.

i

A gyémánt gyűrű tömege

A gyémánt gyűrűben található gyémánt súlyát karátban adják meg, amelyet "ct" rövidítéssel jelölnek. Egy metrikus karát 0,2 g-nak felel meg. Az ékszerekben található gyémántok általában tized-, század- vagy egységnyi karát súlyúak. A nagyobb gyémántok ritkábbak és értékesebbek, ezért drágábbak. Tartsd szem előtt ezt a paramétert is a választás során.

Nem minden gyémánt gyűrű tartalmaz ugyanannyi gyémántot

A gyémánt gyűrűk ára a gyémántok számától is függ. Az olcsóbb gyűrűk általában csak egy gyémántot tartalmaznak, és más természetes anyagokkal, például cirkóniummal vannak díszítve. A díszítésre topáz is használható. A luxus gyémánt gyűrűk több különböző méretű gyémántot is tartalmazhatnak. A megfelelő számú és kombinációjú kövekből egyedi ékszerek is létrehozhatóak.

Érdekel, hogy lehet-e gyémánt gyűrűt olcsón venni? Nálunk ez is egy lehetőség, így nem kell aggódnod, hogy egy vagyont kell költened.

A gyémánt gyűrű egy klasszikus választás eljegyzéskor

Az eljegyzési gyémánt gyűrű még mindig az egyik legnépszerűbb eljegyzési gyűrű variáns. Az eljegyzés világában a gyémántok az örökkévalóságot jelentik, akárcsak a szerelem. Szimbolizálják a kapcsolat szilárdságát és állandóságát, így tökéletes választás erre az életreszóló lépésre. Emellett ezek a típusú gyűrűk időtlen designnal is büszkélkednek. Ha tehát a választottadat megkéred, egy aranyból készült eljegyzési gyémánt gyűrű kiváló választás lehet.

eljegyzési gyémánt gyűrű Diamonds
Gyémánt és malachit

eljegyzési gyémánt gyűrű fehér arany és rózsaszín
Rózsaszín arany

eljegyzési gyémánt gyűrű sárga aranyból
Gyémánt gyűrű sárga aranyból

gyémánt gyűrű
Gyűrű 28 gyémánttal

Nem vagy biztos benne, hogy mekkora gyémánt gyűrűt válassz? Olvasd el az alábbi cikkünket: Hogyan mérjük meg a gyűrű méretét?

A férfiak is kedvelik gyémánt gyűrű variánsait

A gyémánt gyűrűk nem feltétlenül csak a nők számára készülnek. Egy férfi gyémánt gyűrű a kiváló kidolgozottságának köszönhetően remek kiegészítő lehet, amely eleganciát kölcsönöz a megjelenésednek. A férfi gyémánt gyűrűk gyakran robusztus dizájnt és finom részleteket ötvöznek, így a végeredmény egy erőt és kifinomultságot egyesítő ékszer lesz. Így nemcsak divatkiegészítőként szolgálnak, hanem a siker és az egyéni stílus kifejezésére is alkalmasak.

Ha gyémánt gyűrű vásárlása előtt állsz, az ár is döntő tényező lehet

Milyen értékkel bír egy gyémánt gyűrű? Az ilyen ékszer ára alaposan megterhelheti a pénztárcádat, de a minőségért megéri többet fizetni. Az ár elsősorban a tisztaságtól, az anyagtól, a csiszolás típusától és a gyűrűben található gyémántok számától függ. A gyémánt gyűrűk ára így jelentősen változhat. Az ilyen ékszerbe való befektetés sokak számára megéri, mivel hosszú élettartammal és szépséggel bír.

i

Olcsó gyémánt gyűrűt szeretnél venni? Az outlet kategória segíthet!

Ha minőségi gyűrűt szeretnél vásárolni, de egyúttal szeretnél spórolni is, nézd meg a gyémánt gyűrűk outlet kategóriáját, ahol felbontott, használt vagy újszerű termékeket találsz. Ebben a kategóriában luxus gyémánt gyűrűket találhatsz az eredeti ár töredékéért, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a minőség és szépség terén. A termékek mindig ellenőrzöttek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
29 termék

Gyémánt gyűrűk

A Gyémánt gyűrűk kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Gyémánt gyűrűk – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyémánt gyűrűk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyémánt gyűrűk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyémánt gyűrűk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyémánt gyűrűk vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ