Canon EOS 850D váz

Termékkatalógus
Canon EOS 850D váz
4,5 11 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - vakupapucs, selfie tükör, állványmenet, állapotjelző, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 10,26 × 13,1 × 7,62 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 515 g, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
375 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OC850a1 Termékszám:  3925C001 Gyártó honlapja:

Canon EOS 850D váz

Canon EOS 850D váz egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Fedezze fel a Canon EOS 850D SLR előnyeit

Engedje szabadjára kreativitását a sokoldalú Canon EOS 850D digitális tükörreflexes fényképezőgéppel. A 24,1 Mpx felbontású APS-C szenzor, a Dual Pixel CMOS szenzor és a nagy teljesítményű DIGIC 8 képfeldolgozó kombinációjának köszönhetően nem lesz probléma lenyűgöző fotókat és videókat készíteni 4K felbontásban (30 kép / mp. /val vel). Az EOS rendszer lehetővé teszi bármilyen EF és EF-S típusú objektív használatát, a Speedlite rögzítését a hatékonyabb megvilágítás érdekében, vagy külső mikrofon csatlakoztatását a 3,5 mm-es csatlakozón keresztül.


Tartsa az irányítást az irányítása alatt

A Canon EOS 850D segítségével tökéletesen irányíthat mindent, amit csinál. Nézze át az objektívet a keresővel, és végezzen el minden beállítást a hátsó kezelőszervekkel és a felső tárcsával. A vezeték nélküli vezérléshez egyszerűen párosítsa a Canos kamerát egy intelligens eszközzel. A kamerát Bluetooth-on és WiFi-n keresztül csatlakoztathatja az intelligens eszközhöz.

Felső választó - lehetővé teszi a kreatív mód beállításainak módosítását, mint pl. záridő és rekesz

Hátsó vezérlő - Az expozíciókompenzációval vagy a teljes kézi beállítással jobban kontrollálhatja kreativitását



A Canon EOS 850D fekete testű tükörreflexes fényképezőgép legfontosabb jellemzői

  • ?24,1 megapixeles APS-C érzékelő
  • Filmek 4K és 30 sn. /val vel
  • 45 AF keresztpont
  • Obrazový procesor DIGIC 8
  • 5 tengelyes digitális stabilizálás filmfelvételek készítésekor
  • WiFi és Bluetooth
  • Beépített EOS tisztító rendszer


Nem fog hiányozni egy pillanat sem

Za špičkovou kvalitou videí a fotografií v rozlišení 4K stojí 24,1Mpx snímač s technologií Dual Pixel CMOS AF s 45bodovým automatickým zaostřováním či technologie iTR AF pro přesné zaostření a sledování. Még kevés tapasztalat mellett is professzionális minőségben rögzítheti tapasztalatait a Canon EOS 850D készülékkel. Van egy forgatható érintőképernyő is, amelynek köszönhetően minden helyzetet minden szögből rögzíthet.



Kicsi és könnyű tükörreflexes fényképezőgép

A Canon EOS 850D fényképezőgépet bárhol készítik. Nagyon könnyű és kompakt felépítés jellemzi, ennek köszönhetően még a szabadtéri rajongók számára is optimális megoldás. Mobilní aplikace Photo Companion s stane vaším průvodcem – umožní přístup ke cvičením, kurzům, tipům a trikům, díky kterým budou vaše výtvory ještě lepší.


A csomag tartalma

  • EOS 850D digitális fényképezőgép ház
  • EF-2 szemhéj
  • RF-3 fényképezőgép fedél
  • Széles öv EW-400D-N
  • Akkumulátortöltő LC-E17E
  • LP-E17 akkumulátor
  • Tápkábel
  • Felhasználói kézikönyv készlet

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ