CD lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A CD lejátszó főképp audio CD-k lejátszására szolgál, azonban a legtöbb CD player sok egyéb hasznos funkciót is kínál (pl.: rádió, USB, MP3 lejátszó). Új CD leolvasó kiválasztása során érdemes a tápegységre, a bemenetek számára és típusára, valamint a teljesítményre összpontosítani.

Tovább

A CD lejátszók főbb típusai

  • Discman – Ha folyton mozgásban vagy, esetleg tömegközlekedsz, és szeretnéd az úton is a kedvenc CD-idet hallgatni, akkor számodra egy discman a lehető legjobb útitárs. A kezelhetőséget kis LCD kijelző segíti, működtetése többnyire 2 db AAA elemmel történik. A discman a hordozható CD lejátszó legkisebb válfaját képviseli.
  • Hordozható rádiómagnó – A rádiómagnók jó szolgálatot teljesítenek nyaralókban, a konyhában, kisebb helységekben, de magaddal viheted a kirándulásokra is. A hálózati tápellátás lehetősége mellet elemről vagy beépített akkumulátorról is működtethetők.
  • Mikró HiFi – Ez egy olyan asztali CD lejátszó rendszer, mely a hangfalaktól kezdve a lejátszón át az erősítőig mindent magába foglal, tehát nincs szükség további egységek beszerzésére. A legtöbb esetben az audio CD-k lejátszásán túl lehetőséget kínál MP3-as zenék és rádió hallgatására is, sőt, egyes mikro hifi rendszerek még beépített bakelit lemez lejátszóval is rendelkeznek.
  • Mini HiFi – hasonló felszereltséggel bírnak, mint a mikró hifi rendszerek, de általában komolyabb hangfalakkal vannak szerelve. Szintén rendkívül népszerűek a lemezjátszóval ellátott mini hifi CD-lejátszók.
  • Asztali CD lejátszó – Ebbe a kategóriába a komolyabb HiFi CD lejátszó modelleket soroljuk. Ez az árukon is meglátszik, cserébe viszont páratlan hangminőséget nyújtanak. Önálló működésre nem képesek, a hangszórókat külön kell beszerezni. Sokféle csatlakoztatási lehetőséget kínálnak (USB bemenet, RCA, optikai és koaxiális kimenetek stb.). A könnyű kezelhetőség érdekében távirányító is jár hozzájuk.
CD lejátszó hordozható Mini CD lejátszó HiFi CD lejátszó
CD-s rádió Mikro hifi Asztali CD lejátszó

Hordozható CD lejátszó

Valamikor egyedül a diskman számított hordozható CD lejátszónak. Az akkumulátorok és elemek fejlődésének hála egyre több CD-s magnó is tud hálózati kábel nélkül működni. A hordozható CD lejátszók áramforrását leggyakrabban több darab LR14 (C) elem biztosítja. Kivételt képeznek a diskmenek, amelyek természetesen AA vagy AAA elemről működnek.

Ha egy retró magnó rejt magában beépített akkut vagy elemek használatának lehetőségét, megtapasztalhatod az igazán gettó életérzést, lehet feszíteni a haverok előtt. És nem csak addig amíg a hálózati kábel elér. A hordozható CD lejátszók még egy picit elodázzák hogy a CD lemezek végképp eltűnjenek a köztudatból.

CD rádió

A hordozható CD lejátszók mellett a hagyományos CD rádiók sem koptak ki a mindennapokból. Fejlődésük során olyan hasznos hozzáadott funkciókkal lettek felszerelve, mint a kazettás lejátszó vagy USB bemenet. A CD rádiók esetében a kimenetek is fontosak, jack-en keresztül akár hangfalat is lehet kötni hozzájuk, hogy fajsúlyosabb legyen a hangjuk. Egy CD rádiót multifunkciós eszközzé tud varázsolni az ébresztőóra funkció is. A formát és dizájnt tekintve a kínálatban megtalálhatók a modern formatervezésű és a retró, ketkazettás magnóra hajazó CD rádiók is.

A CD lejátszó tápellátása

  • Hálózati – A CD lejátszó folyamatos elektromos hálózati csatlakoztatást igényel.
  • Elemes – CD lejátszó hordozható kivitelben is kapható, mely elemről is működtethető, leggyakrabban C típusú elemeket használva.
  • Akkumulátoros – Egyes CD lejátszók már beépített akkumulátorral rendelkeznek, megkönnyítve ezzel a mindennapokat, hiszen így nincs szükség az elemek folyamatos cserélgetésére.

A CD lejátszó bemeneteinek típusai

  • USB – Lehetővé teszi a hangfájlok lejátszását USB pendrive-okról, okostelefonokról, tabletekről és egyéb kompatibilis eszközökről.
  • AUX – Egy (a legelterjedtebb) 3,5 mm-es csatlakozó kábel segítéségével lehetővé teszi a zenelejátszást MP3 és MP4-es eszközökről, laptopokról, tabletekről, amennyiben ezek az eszközök rendelkeznek hangkimenettel.
  • Bluetooth – A bluetooth CD lejátszó beépített interfésszel rendelkezik, mely a vezeték nélküli zenelejátszásra szolgál. A CD lejátszó Bluetooth funkcióját leginkább az okostelefonok, tabletek és a laptopok tulajdonosai értékelik nagyra.

CD lejátszó gyerekeknek
A gyermekek is megérdemlik a saját kis CD lejátszójukat. Kínálatunkban találkozhatsz kifejezetten nekik készült, már akár 3 éves kortól használható, mikrofonnal felszerelt CD lejátszóval is, mely segítségével a lurkó megrendezheti élete első karaoke buliját.

Egyéb tényezők, amelyek fontosak lehetnek a CD lejátszó kiválasztásakor

  • A CD lejátszó teljesítménye – A teljesítmény növelésével többnyire nemcsak a maximális hangerő növekszik, hanem a hangminőség is – a nagy teljesítményű CD leolvasó hangzása teltebb, kellő mély, közép, és magas hangtartománnyal rendelkezik.
  • FM tuner – Lehetővé teszi, hogy a CD lejátszó FM rádió csatornákat fogjon be.
  • PLL FM tuner – A CD lejátszó segítségével a rádió digitális formában is behangolható.
  • 3,5 mm-es jack kimenet – A fejhallgató és a CD lejátszó csatlakoztatására szolgál.
  • Hordozhatóság – Egyes CD lejátszók könnyebben hordozhatók, mint a többi. Jó példa erre a Discman. Ezzel ellentétben például a mikro HiFi rendszerek nem hordozhatók.
  • CDG támogatás – Grafikus zenei lemezek segítségével a televízión követhető a dalszöveg. Ezt különösen nagyra értékelik a karaoke kedvelői.

i

CD lejátszó ár
Ami az árakat illeti, a CD lejátszók viszonylag széles skálán mozognak. Egy Discman vagy egy hordozható rádiómagnó már beszerezhető akár 8-10 ezer forintért is. Mikro HiFi rendszerek 40 ezer forintnál kezdődnek, azonban egy komolyabb CD leolvasó ára elérheti a 190 ezer forintot is. Tekintsd meg CD player termékkínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
147 termék

CD lejátszók

CD lejátszók

A CD lejátszók kategóriában összesen 147 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó CD lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább CD lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb CD lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: CD lejátszók vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ