GP Eco E411 + 4 × AA ReCyko 2000

Termékkatalógus
GP Eco E411 + 4 × AA ReCyko 2000
4,1 24 értékelés
Elem töltő - NiMH típusú AA ceruza elem és AAA ceruza elem töltésére alkalmas, 300 mA töltőáram rekeszenként, feltöltésjelző és okos töltés, 4 2000 mAh kapacitású elem a csomagban, 4 töltőnyílás, töltési idő 8 óra, túlfeszültség elleni védelem, hibás elemek érzékelése
Kód:  HM011r10 Termékszám:  1604841110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP Eco E411 + 4 × AA ReCyko 2000

GP Eco E411 töltő + ReCyko 2000 4 db AA újratölthető elem

Az elemek minden háztartás elengedhetetlen kellékei, hiszen természetes energiaforrásként szolgálnak. Azonban mi a helyzet akkor, hogyha nem szeretnéd futószalagon folyamatosan megvásárolni, majd eldobni a használt elemeket? A megoldás viszonylag egyszerű - válaszd a GP Eco E411 töltőt és a négy darab ReCyko 2000 AA újratölthető elemet, amelyet ez a készlet tartalmaz. Így nem csak megbízható energiaforrást nyerhetsz, hanem egyúttal óvod a környezetünket is. A GP Eco E411 töltő intelligens biztonsági és műszaki funkciókkal rendelkezik. Képes egyszerre két vagy négy darab AA vagy AAA elem töltésére is a két töltőcsatornájával. Az Eco E411 töltőt a NiMH elemek töltéséhez tervezték. Használd a készletben található 5 V/1 A-s USB tápkábelt a töltőhöz, amellyel körülbelül 8 óra alatt feltöltheted a készletben található négy darab ReCyko 2000 AA elemet.


A GP Eco E411 töltő +4 × ReCyko 2000 AA újratölthető elem fő jellemzői

  • Új generációs intelligens GP töltő
  • Mindennapi használatra otthon és útközben egyaránt
  • A GP Eco E411 készülékkel páros számú elemet tölthetsz fel két töltőcsatornán
  • Kompatibilis az AA vagy AAA NiMH elemekkel
  • A töltő túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, felismeri az alkáli vagy sérült elemeket is
  • Két LED tájékoztat az aktuális állapotról
  • Kompakt méreteinek hála az Eco E411 töltőt utazáshoz is magaddal viheted
  • A töltési idő az elemek teljes töltöttségéig kb. 8 órát vesz igénybe a töltött elem típusától függően
  • A csomagban 4 db AA ReCyko 2000 elem található
  • Az újratölthető elemek 2000 mAh-es, nagy kapacitásúak
  • Előtöltött állapotban érkezik, azonnal felhasználható
  • Újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható elemek
  • Ezenkívül a töltő és az elem csomagolása teljesen környezetbarát
  • A csomag tartalma: Eco E411 töltő, 4 × GP ReCyko 2000 AA elem és mikro-USB 5 V/1 A tápkábel
  • 2 éves garanciával


A GP Eco töltővel és a ReCyko elemekkel kíméled a természetet és a pénztárcádat

A GP Eco elemek új, ReCyko termékcsaládja páratlan tulajdonságokat ötvöz - állandóan feltöltött elemek állnak rendelkezésedre bármikor, miközben pénzt takaríthatsz meg, illetve a hagyományos elemekhez képest csökkentett ökológiai lábnyomot hagysz magad után. Az Eco E411 töltő és a GP ReCyko 2000 AA 4 darab eleme megfelel pontosan ezeknek a követelményeknek. Alkalmas a mindennapos otthoni vagy professzionális környezetben történő felhasználásra. A ReCyko termékcsalád fokozott teljesítménnyel és mindeközben környezetbarát kialakítással büszkélkedhet. Emellett, a ReCyko okos töltőjét használva az energiafogyasztás teljesen más dimenzióját ismerheted meg.


GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

GP Eco E411 töltő + 4 × AA ReCyko 2000 + USB

Ebben a remek csomagban az intelligens GP Eco E411 töltő mellett megtalálható négy darab környezettudatos és ugyanakkor nagy teljesítményű ReCyko 2000 AA elem illetve a sokoldalúan felhasználható 5 V/1 A-s USB kábel.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Az elemek gyors töltése

Az intelligens GP Eco E411 töltő alapja a gyors és ugyanakkor biztonságos töltés. Ezzel a töltővel az elemek kevesebb, mint 8 óra alatt elérik teljes töltöttségüket, még akkor is, hogyha teljesen le vannak merülve.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

A töltési folyamat automatikus leállítása

Amint behelyezed az elemeket a töltőbe, nem szükséges a töltés miatt fájnia a fejednek. Az automatizált elektronikával ellátott GP Eco E411 intelligens töltő ugyanis két LED fényjelzéssel tájékoztat mindenről, ami a töltés közben történik, sőt önállóan is tevékenykedik. A GP Eco E411 töltő automatikusan karbantartás fázisba lép, amikor észreveszi, hogy az elemek elérték a teljesen feltöltött állapotukat. Pontosan ezért nem szükséges aggódnod az elemek túltöltöttsége miatt, sok éven át megőrzik teljes kapacitásukat.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Intelligens töltés a GP Eco E411 készülékkel

A GP Eco E411 töltővel NiMH kémiai összetételű (nikkel-fém-hibrid cellás) elemeket tölthetsz. Más típusú elemek, mint például a nem újratölthető alkáli, sérült vagy csak részben tölthető elemeket a töltő felismeri, ezt követően pedig a mért érték alapján egyesével meghatározza a töltés sebességét és módszerét az elemek számára. Amennyiben véletlenül töltésre alkalmatlan elemet helyezel a töltőbe, a GP Eco E411 töltő meg sem kezdi a töltést, így kiküszöböl minden kockázatot. A töltő másik intelligens funkciója a hővédelem. Ez azt jelenti, hogy amikor a GP Eco E411 töltő túlmelegedést észlel, lelassítja vagy teljesen megszakítja a töltést, így az elemeid mindig biztonságban lesznek.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Intelligens, könnyű - hordozható

Kompakt, 7,8 × 6,8 cm-es méreteivel és csupán 2,5 cm-es vastagságával és csupán 20 grammos tömegével a GP Eco E411 töltő kényelmesen elfér a zsebedben is, ahol nyugodtan feltöltheted az elemeket az USB kábel segítségével a powerbank-ről is. Továbbá az autós adapter vagy a laptop USB portja segítségével igénybe veheted a klasszikus hálózati töltést is, bárhol is tartózkodj éppen.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

A GP töltő és a ReCyko elem megmenti a bolygót

A mai világban kiemelten fontos a környezettudatosság, ennek jegyében készült a ReCyko újratölthető elem is. A ReCyko 2000 AA 4 darab elem legalább 10%-ban újrahasznosított forrásból készült, amely ezidáig a legmagasabb érték a piacon. Emellett az elem több mint 94%-a újrahasznosítható. Másik előnye, hogy a doboz, amelyben az elem és a GP Eco E411 okostöltő érkezik, kizárólag csak papírból készült a többi gyártó termékével ellentétben, hiszen minden apró részlet számít.


GP Eco E411 töltőkészlet + 4 × GP ReCyko 2000 AA

Amikor megvásárolod a GP Eco E411 töltőt ezzel a készlettel, találsz majd négy darab GP ReCyko 2000 AA újratölthető elemet is a csomagban. Ezeknek az elemeknek a kapacitása 2000 mAh. Előre feltöltött állapotban érkeznek, így azonnal, a töltésre várakozás nélkül felhasználhatod azokat. -20 °C és +50 C° közötti üzemi hőmérsékleten működnek, és mivel újrahasznosított anyagokból készültek, ezért a továbbiakban is újrahasznosíthatóak.


Kényelmes, gondtalan töltés a GP Eco E411 intelligens USB töltővel

A GP Eco töltők és a GP ReCyko újratölthető elemek új környezetbarát termékcsaládja a legmodernebb technológiát alkalmazza az energiafelhasználáshoz, amely napjainkban elérhető a piacon. A töltő kompakt mérete, az automatikus felismerésnek köszönhető gondtalan töltés illetve a mindenütt előforduló és elérhető USB portos töltés által a GP Eco E411 töltő ideális választás a háztartási készülékekbe és eszközökbe. Ezzel a GP Eco töltővel gyerekjáték a ReCyko elemek feltöltése bárhol, bármikor.

GP termékek minimális szénlábnyommal

Hogyha Te is a szíveden viseled a környezet sorsát, ugyanakkor nem szeretnél lemondani a minőségről, a GP Eco E411 töltő és a GP ReCyko elem a megfelelő választás. A töltő minimalizálja az ökológiai lábnyomot és kedvez az elem élattartamának, a GP ReCyko elemeket már újrahasznosított anyagokból gyártották, így tehát környezetbarát. Emellett a GP ReCyko 2000 AA elem anyagának nagy része is úgy készült, hogy teljes mértékben újrahasznosítható legyen. Sőt, mivel a csomagolás is csupán papírból készült, így az újratölthető elemek és a töltő teljes csomagolása is újrafelhasználható. Amennyiben valóban számít neked a bolygónk sorsa, biztosan Te sem szeretnél felesleges hulladékot termelni, hanem inkább szívesen választasz olyan újrahasznosított és újrahasznosítható termékeket, mint például a GP Eco E411 töltőkészlet és a négy darabos GP ReCyko 2000 AA elem, amely így valóban remek választás számodra.



Paraméterek

Szélesség
7,8 cm Kész!
Magasság
6,8 cm Kész!
Mélység
2,5 cm Kész!
Tömeg
20 g Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Horvátország, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
7,8 cm Kész!
Magasság
6,8 cm Kész!
Mélység
2,5 cm Kész!
Tömeg
20 g Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Horvátország, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem Kész!
Elemcella típus
NiMH Kész!

Tulajdonságok

Töltőnyílások száma
4 Kész!
Maximális töltőáram
300 mA Kész!
Töltési idő
8 óra Kész!
Vedelem
Túlfeszültség elleni védelem, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Rövidzárlat elleni védelem, Hibás elemek érzékelése, Polaritás érzékelés Kész!
Funkciók
Feltöltésjelző, Okos töltés Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Akkumulátorral Kész!
A hozzátartozó elemek kapacitása
2 000 mAh Kész!
A csomagban található akkumulátorok száma
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP Eco E411 + 4 × AA ReCyko 2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Eco E411 + 4× AA ReCyko 2000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP Eco E411 + 4× AA ReCyko 2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP Eco E411 + 4 × AA ReCyko 2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP Eco E411 + 4 × AA ReCyko 2000.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ