HAAN SPF 35 úti testápoló krém 60 ml

Termékkatalógus
HAAN SPF 35 úti testápoló krém 60 ml
Napozás utáni krém - felnőtteknek, parabénmentes, környezetbarát és vegán összetétel:, űrtartalma 60 ml - 142 983,33 Ft/1 l
8 580 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OPA627 Termékszám:  5060917125673 Gyártó honlapja:
HAAN SPF 35 úti testápoló krém 60 ml 8 580 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

HAAN SPF 35 úti testápoló krém 60 ml

Fontos, hogy mindig legyen kéznél kiváló minőségű SPF-védelem az UVA és UVB sugárzás ellen. A HAAN krém praktikus, kis kiszerelésű tubusban érkezik, amely kényelmesen elfér bármilyen kézitáskában vagy hátizsákban. Így egész nap magaddal viheted. Nagyon hatékony védelmet nyújt az SPF 35-ös fokozatnak köszönhetően , és akár 73%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó összetételével kényezteti a bőrt. Az E-vitamin és egy prebiotikum komplex gondoskodik a puha bőrről és természetes védőrétegének erősítéséről. A Morning Glory illata, amely friss zöld tea, virágok és grapefruit jegyeket hordoz magában, mindig kellemes lendületet ad.

HAAN utazási testápoló krém SPF 35 60 ml

A HAAN testápoló krém utazáshoz legfontosabb jellemzői- SPF 35, 60 ml

  • HAAN könnyű krém kis méretben, zsinórral - ideális kézitáskába vagy hátizsákba
  • Az SPF 35-nek köszönhetően védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellen
  • A készítmény E-vitamint és prebiotikumokat is tartalmaz
  • Akár 73%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz
  • A Morning Glory illata a grapefruit, a virágok és a friss zöld tea jegyeit ötvözi
  • A HAAN krém nem hagy fehér nyomokat a bőrön és a ruhán
  • Megakadályozza a bőr idő előtti öregedését és a hiperpigmentációt
  • Gyönyörű csomagolás fenntartható anyagból

Aktív összetevők:
E-vitamin – védi a bőrt a napfény hatásaitól és késlelteti a korai öregedést. Regenerálja és hidratálja a bőrt, miközben lágyítja a hegeket.
Prebiotikus komplex – fruktózt és inulint tartalmaz, amelyek szupertáplálékként szolgálnak a jótékony baktériumok számára és elősegítik szaporodásukat. Erősíti a bőr mikrobiomát és friss megjelenését.

Összetétel

Aqua(Water), Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Salicylate, Dietilamino-hidroxibenzoil-hexil-benzoát fenilbenzimidazol-szulfonsav, Butylene Glycol, Ethylhexyl Triazone, bisz-etil-hexil-oxi-fenol-metoxi-fenil-triazin-trometamin, Nátrium-sztearoil-laktilát, Cetearyl Alcohol, Phenylpropanol, Tocopheryl Acetate, Gliceril-dibehenát, Glyceryl Stearate, Jojoba Esters, Potassium Cetyl Phosphate, Inulin, 1,2-Hexanediol, Tribehenin, Parfüm (Illat), Ethylhexylglycerin, Helianthus annuus (napraforgó) magviasz nátrium-sztearoil-glutamát, Glicerin-behenát, Diután gumi (Sphingomonas Ferment Extract) nátrium-klorid, Fructose, Limonene, Citric Acid, Polyglycerin-3, Linalool, Tocopherol, Coumarin

Paraméterek

Összehasonlít
Védőfaktor
35 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Krém Kész!
Egyéb jellemzők
Testre Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAAN SPF 35 úti testápoló krém 60 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAAN cestovní tělový krém SPF 35 60 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAAN cestovný telový krém SPF 35 60 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ