Sminkecsetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ecset típusa
Szemhéj árnyalására
(23)
Púderhez
(17)
Arcpírekhez
(14)
Sminkecset szett
(9)
Smink készítéséhez
(8)
Sörték anyaga
Természetes
(12)
Szintetikus
(55)
Kombinált
(3)
Szűrés

A sminkecset a hagyományos sminkeszközökhöz képest precízebb sminkelést tesz lehetővé. Az alakja, mérete és sörtéinek anyaga attól függően különbözik, hogy milyen testrészhez és milyen termékhez készült. A púderhez, a korrektorhoz, a pirosítóhoz, valamint a szemhez és a szemöldökhöz való sminkecsetek nem hiányozhatnak az alapvető sminkkészletedből. Ismerd meg, hogyan érhetsz el professzionális eredményeket. Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Olvass tovább tanácsokért.

Tovább

A minőségi sminkecset igazi sztárrá varázsol

A minőségi sminkecsetek nemcsak tartósak, hanem gyengédek is a bőrödhöz. Nélkülük nehéz tökéletes sminket készíteni. A különböző ecsettípusok lehetővé teszik számos sminktermék pontos felvitelét, beleértve a púdert, a szemhéjfestéket és a rúzst. Azt is megtudhatod, hogyan választható ki a legjobb sminkecset, és hogyan érheted el a profi megjelenést. Milyen más típusú sminkecsetek léteznek még?

sminkecset

Hogyan választható ki a sminkecset?

A sminkecsetek kiválasztása fontos lépés a tökéletes smink elkészítéséhez, mivel a megfelelő ecsetek megkönnyítik a smink felvitelét, növelik a tartósságot és javítják a megjelenést. A választás során több fontos tényezőt is figyelembe kell venned: sminkecset típusát, anyagát, a kivitelezés minőségét, a felhasználási célt és a könnyű karbantartást. A jobb minőségű sminkecset sminkecset jobb alkalmazást és hosszabb élettartamot biztosít. Választhatsz aszerint is, hogy milyen célt fog szolgálni. Minden sminkecset típus sajátos felhasználási területtel rendelkezik, például púderhez, szemfestékhez vagy rúzshoz. A sörték anyagát a termék textúrájának megfelelően válaszd ki. A természetes sörték a por állagú termékekhez, a szintetikus sörték a folyékony és krémes sminkekhez alkalmasak.

Melyik sminkecset nem fog csalódást okozni neked? És milyen egy pirosító sminkecset?

Nem tudod, melyik sminkecset kell az alapozó felviteléhez, a púderhez vagy a szemceruzához? Minden típusú sminkecsetet egy adott célra terveztek, ezért fontos tudnod, melyikre van szükséged az adott célra. Az alábbi áttekintés segít neked megismerni a sminkecset valamennyi fajtáját a felhasználási területe szerint.

  • A szemhéjpúder sminkecset kisebb, kerek formára vágott és puha sörtékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az árnyékok pontos felvitelét és elsimítását a szemhéjon. Különböző formák léteznek, például lapos vagy íves, amelyek megkönnyítik a különböző hatások elérését. A részletesebb munkához válassz a kis és keskeny sminkecsetek közül.
  • A pirosító sminkecset általában kemény és kúpos sörtékkel rendelkezik (pecsételő pirosítóhoz) vagy puha és lekerekített sörtékkel (púderhez és erősen pigmentált pirosítóhoz), amelyek megkönnyítik a termék felvitelét az arccsontokra. Úgy tervezték, hogy egyenletes színeloszlást és természetes megjelenést biztosítson.
  • A púder sminkecset egy nagy, bolyhos ecset, amely ideális a laza vagy préselt púder egyenletes felviteléhez az egész arcon. Segít megszilárdítani a sminket és matt felületet biztosít. Minél sűrűbbek ennek a sminkkefének a szálai, annál egyenletesebben lehet felvinni a púdert. A hosszú nyél is jól jön.
  • A szilárd szintetikus sörtékkel rendelkező kontúr sminkecset tökéletes a korrektor pontos felviteléhez a bőrhibákra vagy a szem alá. Kisebb, hegyesre vágott sörtékkel lehetővé teszi a termék kontrollált felvitelét a kis területekre. A nagyobb, lekerekített formára vágott ecsettel nagyobb területeket is ki lehet javítani.
  • A vékony és keskeny, hegyesre vágott szemkontúr sminkecset mely kemény sörtékkel rendelkezik a gél vagy folyékony szemhéjtus precíz felviteléhez. Segít vékony, éles vonalakat húzni a szempillák mentén. Az ecsettel felvitt szemhéjtus tartósabb, mint a filces vagy ceruzás szemhéjtus.
  • A bronzosító sminkecset széles, enyhén lekerekített sörtékkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a termék felvitelét az arc nagyobb területeire, például az orcákra, a homlokra és az állra. Tökéletes a kontúrozáshoz és meleg tónusok hozzáadásához a bőrön.
  • A rúzsecset kicsi és feszes, amely lehetővé teszi a rúzs vagy szájfény precíz felvitelét. Részletesebb használat esetén egyenletes fedést, jobb definiálást és tiszta vonalakat biztosít az ajkak körül.
  • A highlighter sminkecset általában kisebb, ívelt sörtékkel rendelkezik, amelyek ideálisak a highlighter eldolgozásához az orcákra, orra és a felső ajak fölé.
alapozó sminkecset

i

Alapozó sminkecset kiválasztása a tapasztalatodnak megfelelően

Az alapozó sminkecset sűrű szintetikus sörtékkel rendelkezik. Megkönnyíti a folyékony smink egyenletes felvitelét. Két típus létezik: a foundation brush lapos, szilárd és sűrű szálakkal. Használatához ügyességre van szükség. A stipple brush viszont kétféle hosszúságú, egyenesre vágott szálakkal, amelyek általában színkódoltak, ideális a kezdők számára. A alapozót először az arcra kell kenni, majd elkenni.

Ne hanyagold el a sminkecset formáját. Ez befolyásolja a végső hatást

A sminkecset formája kulcsszerepet játszik a smink felvitelében. A kerek sörték ideálisak a púder és a pirosító egyenletes eloszlatására. A lapos sminkecsetek kiválóan alkalmasak a folyékony és krémes termékek, például az alapozó vagy a korrektor pontos felvitelére. Emellett lehetővé teszik a könnyű rétegezést is. A ferde sörték megkönnyítik a kontúrozást és a pirosító felvitelét, mivel követik az arc természetes vonalait. A hegyes sörték ecset ideális a részletek kidolgozásához, például a szemceruza vagy a korrektor felviteléhez az apró bőrhibákra. Az egyenes sörtékkel egyenletesen lehet felvinni a termékeket nagyobb területekre, ilyen például a bronzosító vagy highlighter.

Szintetikus vagy természetes sminkecset mellett dönts?

A sörték anyaga befolyásolja, hogy mennyire lesz hatékony a sminkecset. Az állati szőrből készült puha, természetes sörték tökéletesek a jól tapadó por állagú termékekhez. A szintetikus sminkecsetek viszont ideálisak a folyékony termékek felviteléhez. Hipoallergének, könnyen tisztíthatók és ellenállnak a nedvességnek. A két világ legjobbját – a természetes sörték lágyságát a szintetikus sörték tartósságával és könnyű karbantarthatóságával – a kombinált sörték kínálják, amelyek univerzálisak különböző sminktermékekhez.

sminkecset

i

Hogyan rendezhetők a sminkecsetek össze? A szett megoldást kínál

Ha szettben vásárolod meg sminkecseteket, mindened meglesz ahhoz, hogy otthon és utazás közben is professzionális megjelenést varázsolj magadnak. Tartalmazza az alapokat, mint például a púderecsetet, az alapozó ecsetet, a kontúrozó és a pirosító ecsetet, vagy kereshetsz egy összetettebb készletet is a hibátlan megjelenés eléréséhez. Megéri befektetni egy minőségi sminkecset szettbe - így mindig kéznél lesz a megfelelő eszköz a sminkelési rutin minden lépéséhez.

A sminkecset hosszú élettartamának és higiéniájának kulcsa az sminkecset ápolása

A sminkecset megfelelő ápolása nemcsak az élettartamukat hosszabbítja meg, hanem biztosítja, hogy a sminked mindig tökéletesen nézzen ki.

  • Rendszeresen, ideális esetben hetente egyszer tisztítsd meg a sminkecseteid, különösen, ha naponta használod őket. Használj enyhe sampont vagy speciális tisztítószert a tisztításukhoz. Vigyél fel egy kis mennyiséget a sörtékre, és óvatosan mosd le őket folyó langyos víz alatt.
  • A tisztítás után fontos, hogy a sminkecset megfelelően megszáradjon. Soha ne hagyd őket felhajtott sörtékkel száradni, mert a víz behatolhat a nyélbe, és károsíthatja a sörtéket tartó ragasztót. A legjobb, ha sima felületen hagyod őket úgy feküdni, hogy a sörték az asztal szélén túlnyúljanak.
  • A sminkecset tárolása tiszta, száraz helyen történjen. . Ideális esetben tartsd őket függőlegesen, például egy szép ecsettartó állványban. Ha gyakran utazol, fektess be egy nesszeszerbe, hogy megvédd az ecseteket a sérülésektől és a szennyeződésektől.
  • A sminkecsetek még a legjobb ápolás mellett is korlátozott élettartalommal korlátozott élettartalommal rendelkeznek. Rendszeresen ellenőrizd a sörtéket, hogy nem sérültek-e meg. Ha megkeményednek, megkopnak vagy elveszítik a formájukat, ideje új darabokra cserélni őket.

Még mindig nem tudod, hogy melyiket válaszd? Nézd meg, hogy néznek ki most a legjobb sminkecsetek, és inspirálódj. A termékeket rangsoroltuk neked a legkelendőbbektől a legrosszabb eladókig.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
76 termék
4,9
CHIQUE STUDIO ALAPÍTVÁNY Smink és alapozó ecset
Sminkecset - smink készítéséhez, szintetikus sörte
990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5220
5,0
DRIPPING GOLD Kabuki ecset
Sminkecset - púderhez és bronzosító felviteléhez, szintetikus sörte
9 390 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6857
5,0 10×
CHIQUE STUDIO POWDER Powder Brush ecset
Sminkecset - púderhez, szintetikus sörte
990 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5214
5,0
CHIQUE STUDIO BLUSH Blush kefe
Sminkecset - púderhez és arcpírekhez, szintetikus sörte
890 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5218
4,9
CHIQUE RoseGold Total Face Kit
Smink ecset készlet - tartalma: púder ecset, ecset szemhéjfestékhez, ecset füstös szemhéjfestékhez, ajak ecset, make-up ecset, ecset szemöldökhöz, tok a tároláshoz
4 490 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO3326
4,5
REVOLUTION Super Model Glow Gift Set
Kozmetikai ajándékcsomag - 3 sminkkefét tartalmaz, Lustre Wand Shadow Crayon Pink Romance árnyékoló ceruza, a Reloaded Sweet Dreams paletta, műszempillák, púder applikátor, szempillaspirál, Ceramide Lip Swirl Sweet Soft Pink szemhéjpúder, highlighter paletta, pirosító paletta, primer alapozó a szemhéjfesték alá, szemceruza
+Ajándék Szemfesték paletta REVOLUTION melynek értéke 2 490 Ft
38 290 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8871
4,9 14×
CHIQUE STUDIO CONTOUR kontúr ecset
Sminkecset - kontúrozáshoz, szintetikus sörte
690 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5219
4,9
CHIQUE STUDIO ANGLE BLENDER ecset ásványi sminkhez, púderhez és pirosítóhoz
Sminkecset - smink készítéséhez, szintetikus sörte
990 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5231
DERMACOL Master Brush by PetraLovelyHair (D51, D55, D81, D82, D83) I. Szett - Smink ecset készlet Típusok
4,9 32×
DERMACOL Master Brush by PetraLovelyHair (D51, D55, D81, D82, D83) I. Szett
Smink ecset készlet - kerek, átmérő 8,3 cm (beleértve a sörtéket), bambuszból vaddisznó sörtékkel ellátva, kefével és tokkal
9 990 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1470
4,7 14×
CHIQUE STUDIO CREASE Szemhéjpúder és árnyékoló ecset
Sminkecset - szemhéj árnyalására, szintetikus sörte
490 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5223
DERMACOL Master Brush by PetraLovelyHair (D73, D74, D81, D82, D83) II. Szett - Smink ecset készlet Típusok
4,9 32×
DERMACOL Master Brush by PetraLovelyHair (D73, D74, D81, D82, D83) II. Szett
Smink ecset készlet - könnyű fésüléshez, antisztatikus hatással, nejlon és vaddisznó sörték kombinációja, kefével és tokkal
7 590 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1471
4,7
Chique™ Pro Powder
Sminkecset - púderhez, szintetikus sörte
1 990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO3307
5,0
INTERVION szemhéjfesték applikátor, Arany, 5 db
Sminkecset - szemhéj árnyalására, - 158 Ft/db
790 Ft
1 csomag
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO4676
4,9
CHIQUE STUDIO EYE RÉSZLET Szemhéjpúder és szemkontúr ecset
Sminkecset - szemhéj árnyalására, füstös szemsmink készítéséhez és tusvonal készítéséhez, szintetikus sörte
390 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5234
4,2
CHIQUE STUDIO ANGLE LINER Ecset szemkihúzóra
Sminkecset - tusvonal készítéséhez, szintetikus sörte
290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5224
4,9 10×
CHIQUE STUDIO SMUDGE Smoke szemhéjpúder ecset
Sminkecset - füstös szemsmink készítéséhez, szintetikus sörte
290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5227
5,0
CHIQUE STUDIO CONCEALER Korrektor ecset
Sminkecset - korrektor felviteléhez, szintetikus sörte
290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5221
4,7
DERMACOL Master Brush by PetraLovelyHair D51 Foundation
Sminkecset - smink készítéséhez, szintetikus sörte
4 290 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1476
4,8
CHIQUE STUDIO SHADOW ecset szemhéjpúderre
Sminkecset - szemhéj árnyalására, szintetikus sörte
290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5222
4,3
Chique™ Pro Eyebrow/Liner
Sminkecset - szemkontúrhoz és szemöldökhöz, szintetikus sörte
690 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO3284
REVOLUTION RELOVE Queen Large Powder - Sminkecset Típusok
5,0
REVOLUTION RELOVE Queen Large Powder
Sminkecset - púderhez, arcpírekhez és bronzosító felviteléhez, szintetikus sörte
2 390 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5758
REVOLUTION RELOVE Queen Angled Powder - Sminkecset Típusok
5,0
REVOLUTION RELOVE Queen Angled Powder
Sminkecset - kontúrozáshoz, púderhez és arcpírekhez, szintetikus sörte
2 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5752
4,7 11×
CHIQUE STUDIO SM SHADOW szemhéjfesték és árnyékoló ecset
Sminkecset - szemhéj árnyalására, szintetikus sörte
390 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5226
4,8
CHIQUE STUDIO FLAT LINER ecset szemceruzához és részletes sminkhez
Sminkecset - füstös szemsmink készítéséhez és tusvonal készítéséhez, szintetikus sörte
290 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5235

Sminkecsetek

A Sminkecsetek kategóriában összesen 76 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sminkecsetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább sminkecsetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sminkecsetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sminkecsetek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ