Sapkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Méret
56
(2)
58
(2)
M/L
(1)
UNI
(69)
Sapka típusa
Baseball sapka
(89)
Sapka
(11)
Napellenző
(1)
Símaszk
(4)
Szín
Fekete
(47)
Piros
(15)
Fehér
(13)
Kék
(8)
Szürke
(7)
Rendeltetés
Női
(1)
Férfi
(5)
Gyerekeknek
(4)
Uniszex
(90)
Szűrés

A sapka mind a felnőttek, mind a gyermekek ruhatárának szerves részét képezi. A különféle sapkák télen és nyáron, sportoláshoz, munkához és szabadidős tevékenységekhez egyaránt használhatóak, és a funkcionalitás mellett a viselőjük egyedi stílusát is kiemelhetik. Milyen sapkák léteznek és hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Olvass tovább és merülj el a sapka, fejpánt, maszk és egyéb hasznos kiegészítők világában.

Tovább

A sapka egy funkcionális és stílusos kiegészítő

A sapkákat mindannyian használjuk. Egy megfelelő sapka a hideg időben megvéd minket a hidegtől, nyáron pedig a leégéstől és a hőgutától. Sokak számára a sapka emellett egy nagyon jellegzetes kiegészítő, amely kiemeli az öltözéküket és az egyedi stílusukat. A különböző sporttevékenységek során is nélkülözhetetlen egy jó minőségű sapka.

Milyen sapkák kaphatóak a boltunkban?

A széles választék nem csak a sportsapkákat, hanem a szabadidős sapkákat is magában foglalja. Nézd meg, milyen sapkák kaphatóak nálunk, és azt, hogy az egyes sapka típusok milyen tevékenységekhez alkalmasak.

A kerékpáros sapka több mint egy divatos kiegészítő

kerékpáros sapka minden szenvedélyes kerékpáros számára elengedhetetlen felszerelés. Kialakításuknak köszönhetően megvédenek akkor is, ha zord időjárási körülmények közt tekerünk. A melegben elvezetik az izzadságot, és még a láthatóságot is javítják az úton. Léteznek klasszikus kerékpáros sapkák tavaszi/őszi és téli használatra, speciális sapkák, amelyeket a sisak alatt viselhetünk, téli kerékpáros maszkok, amelyek az arcot is védik, és téli sapkák, amelyeket a sisak alatt hordhatunk. Praktikus kiegészítő minden kerékpáros számára a sisakhuzat.

A sapka egy univerzális (nem csak) nyári kiegészítő

sapka védi a fejet a hőtől és a hidegtől egyaránt, továbbá csökkenti a napfény negatív hatásait, segít megelőzni az arc leégését, és védi a szemet a naptól. Egy minőségi sapka kiválóan alkalmas sporttevékenységekhez és normál mindennapi viselethez egyaránt. A színek, formák és stílusok széles választéka biztosítja, hogy mindenki választhasson egy jól illeszkedő és stílusos darabot.

A sapkák nagyon népszerűek a teniszezők körében, mivel árnyékolják a szemet. Ha szereted ezt a sportot, nézd meg a baseball sapkák és fejpántok kategóriánkat.

A sapka nem megfelelő a számodra? Próbáld ki a fejpántot!

A fejpántok ideálisak a hidegebb, de nem kifejezetten téli időjáráshoz, de nyáron is számíthatsz rájuk. Részben melegen tartják a fejet és a füleket, a sportmodellek pedig felszívják az izzadságot is, így az nem folyik a szemedbe. A fejpántok sport és funkcionális változatban is kaphatók. A nők és lányok számára, akik a fejpántot divatos kiegészítőként is szeretik használni, kaphatóak különféle szövet fejpántok.

kerékpáros sapkák
Kerékpáros sapka

sport fejpántok
Fejpánt

siltes sapkák, sapka
Sport siltes sapka

Sísapkák és maszkok

sísapkák és a maszkok kifejezetten a síelés szerelmeseinek készültek. Rendkívül melegek, gyakran vízállóak és tökéletesen megvédenek a hidegtől, a széltől és a fagyástól. Ezek a téli sapka változatok sportágtól függően változhatnak, mivel - sífutó-, sí- és freestyle sapkák és maszkok is kaphatóak. Ezeket a sapka típusokat többféle változatban is megtalálhatod.

A minőségi sísapka a mindennapi viselethez is megfelel a fagyos téli napokon.

A gamer és filmes tematikájú sapkák kiemelik a személyiségedet

Egy gamer sapka nem csak a lelkes számítógépes játékosok stílusát emelheti ki. Ha nem kifejezetten funkcionális sapkákat keresel, hanem inkább valami stílusosat, akkor ebben a kategóriában is találhatsz kincseket. Tudasd a világgal, hogy melyik játékot szereted, támogasd kedvenc alkotóidat, vagy szerezz be egy sapkát a kedvenc filmed vagy sorozatod témájával. Gyerekek és felnőttek egyaránt találnak eredeti darabokat ebben a kategóriában is.

i

Zenész sapkák

Egy sapka vagy baseball sapka segítségével a kedvenc zenei stílusodat is kifejezheted.

A horgász sapka kifejezetten a szabadtéri sportok szerelmeseinek készült

horgász sapkák külön kategóriát képeznek, mivel a horgászat szerelmeseinek speciális igényeihez tervezték őket. Választhatsz funkcionális sapkákat, praktikus horgász sapkákat és meleg, téli sapka változatokat is, amelyek biztosítják a szükséges hőkomfortot a vízparton is. Természetesen minden sapka népszerű horgászszínekben is kapható.

A sapkák elengedhetetlenek a babák számára

baba sapkák nélkülözhetetlen elemei a kicsik ruhatárának. A csecsemők és kisgyermekek hőszabályozása még nem teljesen fejlett, ezért a fejüket a lehető legalaposabban kell védeni a hidegtől és a melegtől egyaránt. A kisbabáknak még minden időjárási körülmények között sapkát kell viselniük. Ebben az esetben is számos lehetőség közül választhatunk, és természetesen az évszaknak nagy szerepe van a választásban. Kaphatóak meleg téli sapkák, praktikus, egész évben használható univerzális sapka változatok vagy könnyű sapkák a nyári időjáráshoz.

símaszk
Símaszk

horgász sapkák
Horgász sapka

baba sapkák
Baba sapka

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sapkát?

A sapka egyszerre funkcionális és stílusos kiegészítő, ezért fontos, hogy igazán körültekintően válasszuk ki, és ne csak a dizájnt vegyük figyelembe. A kiválasztás során összpontosíts arra, hogy hol és mikor fogod viselni a sapkát. Elvárod-e, hogy funkcionális legyen, és természetesen a méret sem elhanyagolható szempont. Az alábbiakban az egyes paramétereket vesszük közelebbről szemügyre.

Ki fogja viselni a sapkát?

A kiválasztáskor mindenekelőtt határozd meg, hogy milyen célt szolgál majd a sapka.

  • A női sapkák általában kisebb kerületűek és nőiesebb árnyalatokban készülhetnek.
  • A férfi sapkák nagyobb fejkörfogatúak, valamint számos szín és stílus közül lehet választani.
  • Az uniszex sapkák bármilyen fejkörfogathoz igazodnak.
  • A gyermek sapka változatok vidám színekben vagy különböző karakterekkel készülhetnek.

Milyen méretű sapka megfelelő a számomra?

A sapka méretét elsősorban a rendeltetése határozza meg. Ha azonban biztos akarsz lenni abban, hogy a sapka tökéletesen illik rád, akkor a méretét is figyelembe kell venned. Az S vagy akár M jelzésű modellek kisebb fejkörfogatúak, és inkább a nők számára alkalmasak. Az M és L jelzésű modellek férfiaknak alkalmasak. A gyermek sapkák életkor vagy centiméterben kifejezett fejkörfogat szerint választhatóak.

i

A sapka méretek és címkék gyakran gyártónként változnak, ezért nincs általános útmutató a megfelelő méret kiválasztásához. Az egyes termékek leírásában azonban általában megtalálható a sapka kerülete centiméterben, ami biztosan segít a választásnál.

Milyen anyagokból készülhetnek az egyes sapka típusok?

A sapkák anyagösszetétele kialakításuk és rendeltetésük szerint változik. A gyártók általában többféle anyagot kombinálnak, hogy a sapka ne csak kényelmes, hanem funkcionális is legyen. Melyek a leggyakrabban felhasznált anyagok?

  • A pamut természetes, légáteresztő és kényelmes anyag. Ideális a stílusos sapkák készítése során, könnyen tisztítható és képes az izzadságot is felszívni.
  • A poliészter egy szintetikus anyag, amely ellenáll a gyűrődésnek, a fakulásnak, a víznek és az izzadságnak. Gyorsan szárad és alkalmas a sport sapka változatok gyártásához.
  • Az akril egy könnyű, puha és meleg anyag, amely a gyapjúhoz hasonló. Jó választás a téli sapkák készítéséhez, de kevésbé lehet légáteresztő.
  • A gyapjú egy természetes anyag, amely ideális a téli sapkákhoz. Meleget és hő megtartást biztosít, de viszkethet tőle a bőröd.
  • A nylon egy nagyon tartós és könnyű szintetikus anyag. Vízálló és gyorsan száradó, gyakran használják az outdoor sapka változatok gyártásához.
  • A fleece egy puha és meleg szintetikus anyag, amely magas szintű hőszigetelést biztosít. Könnyen karbantartható és gyorsan szárad.
  • A poliakril az akrilhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de általában erősebb és tartósabb. Gyakran használják a kötött sapkák készítésénél.
  • Az elasztán (más néven Lycra) egy rendkívül rugalmas anyag, amelyet arra használnak, hogy más anyagokhoz nyújtást adjanak.

Ha egy sportos sapka érdekel, a bal oldali parametrikus szűrőben a sapkák az ajánlott tevékenység szerint szűrhetőek.

A modern sapka a stílusok sokaságát kínálja

A sapka kiválasztásakor természetesen a kinézet is szerepet játszik. A modern sapkák valódi választási szabadságot kínálnak - minden típusú sapka rengeteg színben kapható, így szinte bármilyen színből választhatsz. A sapkák lehetnek visszafogottak és egyszerűek, valamint merészek és tele mintákkal vagy képekkel díszítettek. Rajtad áll, hogy melyik sapkában szeretnél tündökölni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
108 termék

Sapkák

Sapkák

A Sapkák kategóriában összesen 108 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sapkák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább sapkák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sapkák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sapkák vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ