WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections

Termékkatalógus
WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections
Hajápoló szett - a simább hajért és azonnali ragyogásért, tartalma: sampon, kondicionáló és hajolaj
Kód:  VBAL8196 Termékszám:  8594189112477

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteidet a WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections termékek ajándékcsomagjával. A készlet sampont, kondicionálót és hajolajat tartalmaz. A termékcsalád tagjai normál és száraz, nem festett hajra alkalmasak. A sampon gyengéden tisztítja a hajat, a kondicionáló hidratál és táplál, az olaj pedig fényessé és selymesen puhává varázsolja a hajszálakat. A szett kiváló ajándék lehet.

A WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet sampont, hajkondicionálót és hajolajat tartalmaz
  • A termékek normál, száraz és festetlen hajra alkalmasak
  • A sampon puhaságot és fényt biztosít a hajszálaknak
  • A kondicionáló simává és fényessé varázsolja a hajat
  • Az olaj táplálja a hajat és puhává teszi a hajszálakat
  • A termékek használata után a haj regenerálódik, erősebb és fényesebb lesz
    A készlet ajándéknak is kiváló

WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections sampon, 250 ml

A Wella Professionals Oil Reflections termékcsaládjának könnyű és hidratáló samponja fényt és puhaságot ad a hajnak. Kíméletesen és gyengéden tisztítja a hajat, és fantasztikus fényt nyújt a frizurának. A mosást követően a különbség azonnal látható: a haj puha és egészséges tapintású lesz. 

WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections hajbalzsam, 200 ml

A WELLA PROFESSIONAL Oil Reflections kondicionáló egy egyedülálló kozmetikai termék a puha és fényes hajért. A hajszálak belsejébe zárja a nedvességet, és biztosítja a haj számára szükséges hidratálást és táplálást. Mindössze 30 másodperc alatt ragyogóvá teszi a hajat, és visszaadja annak káprázatos fényét. Ezzel megkönnyíti a fésülést és a végső frizura kialakítását. Regenerálja és kisimítja a hajat. Gazdag formulája kaméliaolajat és fehér tea kivonatot tartalmaz. Csodálatos, keleti aromával illatosítja a hajat, amelyet a Kelet fehér homokdűnéi ihlettek. Kényeztesd hajadat luxus ápolással, amely gyönyörűen simává és káprázatosan ragyogóvá teszi a frizurát.

WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections hajolaj, 100 ml

A WELLA PROFESSIONAL Oil Reflections hajolaj egy mindenre kiterjedő tökéletesítő termék a haj puhaságáért és fényéért. Könnyű olajos textúrája biztosítja a haj számára a szükséges táplálást, azonnal ragyogóvá, selymesen puhává és simává varázsolja a hajat. Regenerál, hidratál és véd a károsodásoktól és a külső hatásoktól. Formulája makadámia- és avokádóolajok egyedülálló keverékével és természetes antioxidáns hatású E-vitaminnal gazdagított. Minden hajtípusra alkalmas. Kényeztesd hajadat fényűző ápolással, amely káprázatosan ragyogóvá varázsolja a frizurád. Vigyél fel néhány csepp olajat a nedves hajra, majd dörzsöld a hajvégekbe és a haj egész hosszába. További védelem érdekében a terméket nedves hajra alkalmazd hajszárítás előtt. Amikor végeztél a hajformázással, használj néhány cseppet a termékből a haj extra fényessége érdekében. 


Összetétel

Shampoo:
AQUA, NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NÁTRIUM-XILÉNSZULFONÁT, NÁTRIUM-CITRÁT, PANTHENOL, PARFUM, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, HIDROXIPROPIL-METILCELLULÓZ, SALICYLIC ACID, ALLANTOIN, TETRASODIUM-EDTA, SODIUM HYDROXIDE, TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT, METHYLPARABEN, HEXYL CINNAMAL, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CAMELLIA SINENSIS LEVÉL KIVONAT

Kondicionáló:
Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium-klorid, Cetil-alkohol, Isopropyl Alcohol, Parfüm, Bis-Aminopropil-dimetikon, Benzil-alkohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Disodium EDTA Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Camellia Sinensis levélkivonat, Macadamia Ternifolia magolaj, Camellia Oleifera magolaj

Olaj:
Cyclopentasiloxán, Dimethiconol, Alcohol Denat., Parfüm, Tocopheryl Acetate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Aqua, Persea Gratissima Oil, Macadamia Ternifolia magolaj, Cocos Nucifera Oil, Alfa-izometil-ionon.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ